Şimdi Ara

MSI S430 U HİÇ BÖYLE GÖRMEDİNİZ(yeni resim:) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
5.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardeş, LCD 6 tane vida var hepsini söktüm ama kapağın tırnaklarını açamadım, korktum kırılır falan diye.. Yani tahmin ettiğim gibi, vidaları söker sökmez pat diye elime düşmedi LCD.. Sen nasıl yaptın, çaresini bize de anlatırsan seviniriz..

quote:

Orjinalden alıntı: CrasH

snoopy bu arada arkadaki msi logosu aslinda yaniyor.soyle yani arkasinda isik war ama onunde bi bant war o banti kaldirinca beyaz msi yazisi parlamaya basliyor.lcd yi cikarip msi logosunun arkasindaki bandi cikarirsan cok guzel oluyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fotoseyhan

Kardeş, LCD 6 tane vida var hepsini söktüm ama kapağın tırnaklarını açamadım, korktum kırılır falan diye.. Yani tahmin ettiğim gibi, vidaları söker sökmez pat diye elime düşmedi LCD.. Sen nasıl yaptın, çaresini bize de anlatırsan seviniriz..

quote:

Orjinalden alıntı: CrasH

snoopy bu arada arkadaki msi logosu aslinda yaniyor.soyle yani arkasinda isik war ama onunde bi bant war o banti kaldirinca beyaz msi yazisi parlamaya basliyor.lcd yi cikarip msi logosunun arkasindaki bandi cikarirsan cok guzel oluyor...

klipsleri gevsetmeye kapagin ust orta kismindaki kapagin kulakciklari var kapattiginda oturmasi icin.kredi karti veya sim kart benzeri ince bir plastik ile araya sokup nazikce kapagin klipslerini acacaksin.nazikce ama.

• eline sağlık
  • Teşekkürler arkadaşlar beğendiğinize sevindim bu arada CrasH taktığım hoparlörler 4,5 cm çapındaymış sen söyleyince ölçtüm satın alırken 3 cm demiştim hiç ölçmedim uyunca direk taktım :-))

Kaliteli hoparlör arama çabasındayım arkadaşlar bulabilirsem satan bi yer haber veririm ama inanın bunlar bile sesi fazlasıyla fark ettiriyor.

fotoseyhan uyarın için teşekkürler

ÖNEMLİ UYARI devamı

Bilgisayarın içindeki çiplere dokunmadan önce üstünüzde yün kazak vb şeyler varsa çıkarın ve bir metale dokunarak üzerinizdeki statik elektriği boşaltın!!!

• Ufak çaplı bişey daha

MSI S430 U HİÇ BÖYLE GÖRMEDİNİZ(yeni resim:)
  • hocam naptın dell lere dönmüş makine :)
    benim de ışıkları kullanılmaktan soldu değiştirmek istiyorum normalde mavi renkler, kırmızılarını nerde bulabilirim bu ışıkların
  • Laptop mod. ilk defa görüyorum güzel çalışma olmuş.
  • güzel olmuş yw laptop üzerinde bu kadar çalşıp uğraşıp mod yapıldığını görmedm prolar dışında güle güle kullan
  • wortexxx
    dövme sitelerinden herhangi beğendiğin bir dövmeyi indirip reklamcılara götür onlar corel de çizim makinada istediğin bir renkte ve boyutta keserler

Ben dövme sitelerinden bir kaç resmi kesip birleştirip yan yana koydum ve bir kaç şekil çıktı, ortadaki MSI logosunu ayarlamaya çalıştım, oldu gibi..

Şimdi sıra bir reklamcıya gidip bunlardan birini uygun biçimde kestirmek.. Umarım güzel bir şey çıkar ortaya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fotoseyhan -- 17 Ağustos 2008; 0:02:14 >

• arkadaşlar aşmışsınız valla olayı ama çok da hoş olmuş
  • Harika seçimler fotoseyhan bitmiş halini görmek isteriz
  • ben de bluetooth mod yapmak istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum açıkçası

şöyle kuvvetli bir bluettoh dongle (menzili iyive sanırım hacmi abartılı olmamalı) bulduktan sonra usb portlar üzerinden paralel çıkış yapabilirim diye düşünüyorum

dediğimi yapan, deneyen, aklına gelen, denemek isteyenler le bilgi paylaşımı yapalım olur mu?

quote:

Orjinalden alıntı: __SNOOPY__

Arkada bitane etiket vardı bunu yırtarsanız garanti dışı kalır diye bişi onu ben çoktan yırmıştım daha önce içini açmam gerekmişti yani garanti falan yok kalmadı

empire_loups

Yapıcaktım ama malzeme bitti Bulabilirsem aynısından ekrana da yapıcam tavsiyen için tşkler

• Eline sağlık süper olmuş. Benim cihazın içini açamam fakat kapak güzel fikir.
  • bu bilgisayari kullandim donanim olarak mukemmel bi makine gercekten cok hizli. Dis modifiyeye zaten biyecek bisey yok hersey ortada
  • bu makına üzerinde cok fazla emeğin olduğu açık ve net belli Söylenecek cok fazla bişey yok Ortağımın ellerine sağlık size bir ipucu ASUS geliyor yakında ....
  • böyle konular aşağıya düşmesin
  • sticker ı cok güzel görünüyor nerden temin ettin
  • Tebrikler, güzel bir çalışma .
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.