Şimdi Ara

MSI S430 U HİÇ BÖYLE GÖRMEDİNİZ(yeni resim:) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
5.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar modifiye klübü falan mı açsak ya da konu
  • snopy nerelerdesin walla cok merak ediyorum dogrusu,su hoparlor mevzusunu.
  • Arkadaşlar kusura bakmayın uzun süredir giremedim nete resimleri ekledim.

Takacağımız hoparlörler 3 cm çapında ve 10 mm derinlikte olmalıdır.Ben 4 ohm luk taktım 8 ohm luk bulabilirseniz daha iyi olur ses kartına fazla yüklenmemiş olursunuz bendekiler 4 ohm 2 Watt lık.

İzmirde Çankayadaki 1.Onur çarşısından buldum hoparlörleri.

İşlem bittiğinde gerçekten ses mükemmel oluyor

MSI S430 U HİÇ BÖYLE GÖRMEDİNİZ(yeni resim:)

• açıklamalar resimlerde.

• Birde şu siteye resim eklemeyi tam becerebilsem

• Arkadaşlar sırayı pek beceremedim siz ayarlarsınız artık

• Teşekkürler grambrood notebook umu gerçekten çok seviyorum

Odysseus347
    Sedefi kendim kapladım herhangi bi kalmak falan olmadı daha olacagınıda sanmıyorum plastik bi malzeme sonuçta

wortexxx
    dövme sitelerinden herhangi beğendiğin bir dövmeyi indirip reklamcılara götür onlar corel de çizim makinada istediğin bir renkte ve boyutta keserler

Arrayta
    Arkadaki logo yanmıyor ama oraya ve fanın çıkışına birer tane iç kısımdan mavi ışık koymayı düşünüyorum yaparsam onların resimlerinide eklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __SNOOPY__ -- 26 Temmuz 2008; 23:52:12 >

• Buda benden

• SNOOPY BUYUKSUN,ellerin dert gormesin.cok guzel bir calisma olmus bende hemen basliyorum calismalara.emegine saglik.
  • snoopy bu arada arkadaki msi logosu aslinda yaniyor.soyle yani arkasinda isik war ama onunde bi bant war o banti kaldirinca beyaz msi yazisi parlamaya basliyor.lcd yi cikarip msi logosunun arkasindaki bandi cikarirsan cok guzel oluyor...
  • hocam eline ne geçmişse modlamışın

walla ne diyeyim eline sağlık dewamı bekliyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CrasH

snoopy bu arada arkadaki msi logosu aslinda yaniyor.soyle yani arkasinda isik war ama onunde bi bant war o banti kaldirinca beyaz msi yazisi parlamaya basliyor.lcd yi cikarip msi logosunun arkasindaki bandi cikarirsan cok guzel oluyor...

hakkaten ha güzel düşünce, yalnız tüm lcd lerde arka tarafa ışık veriyor mu yoksa msi da ayrı bir ışık mı var logo için eğer arkaya ışık sızıyorsa kapağa bi kurukafa güzel gider akşamda gözlerinden ışık çıkıcak off manyak olur
  • eline saglık teşekkurler ileride işimize arayabilir
  • merhabalar ben 4 ohm bulamadim 8 ohm taktim. dolayisyla ses ole abarti sekilde artmadi ama artti diyebillirim.birde 3 cm demissiniz ama bendeki 3 cm sizinkinden kucuk duruyor rica etsem tam olcusunu verirmisiniz?artik izmire donunce bende bakiym bi onur carsina.

bu arada bende mat olan ekrani polisan boya cikarici surerek uzerindeki kaplamasini kaldirdim ve parlak bir ekran elde ettim.heralde ilktir dunyada:)
  • o hoparlörlerin daha kalitelilerini bulmak mümkün mü? yani en azından philips sony falan
    gerçi benim pc de ramler ortada orda da yer yok

bu arada SNOOPY bendeki ahşap kaplama solda işlemcinin sıcaklığından dolayı kalkıyor seninkinde yüzeye ısı fazla vermiyorsa sorun olmayabilir ya da daha kaliteli birşey sanırım seninki, benim kaplama baya ince bişey
  • çok güzel olmuş eline sağlık ben hala yeni ßi labtop alma-arama çabasındayım..
    ßu arada o hoporlörlerden kaliteli ßi ses geliormu,hoporlörler ßiraz dandik gibi;)
  • Bu foruma açılmadı mı halla modifiye bölümü..
  • tbrik ederim güzel calısma
  • çok güzel olmuş ben de böyle uğraşmayı severim laptop biraz eskisin böyle işlere girişirim ben de.
  • ÖNEMLİ UYARI

Snoopy arkadaşımız önlemini almış ama yazmayı unutmuş olacak,

"Tüm bu modifiye işlemleri sırasında cihazın elektrik kablosunu çekin, ve PİLİNİ MUTLAKA ÇIKARIN !

Fişi zaten çekiyoruz, malum elimize ayağımıza dolaşıyor zaten istesek de takamayız ama pili çıkarmak aklımıza gelmeyebilirdi..

Hepinize kolay gelsin, ben bulabilirsem bir de notebookların içine monte edilen elips şeklindeki hoparlörlerden takmaya çalışacağım, tabi ki ilerleyen zamanlarda.. bakalım nasıl olacak..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.