Şimdi Ara

MSI Sag mentese sorunu garanti kapsarmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadas laptabi 2.el hesapli fiyata arkadasimdan aldim laptop malesef sag mentese tam kitlenmemis ama asagiya bakan vidanin plastigi sıkıstırdıgı kısım kiril ufak parcasi kismi icerden kirildigi icin kasada az aciklik oluyor 1.2mm
    Msi teknik sersivisine sordum 1kac kere ama gormeden birsey diyemeyiz dediler bugun itibari ile kargoya verdim
    Sizce garanti kapsaminda degisim olurmu
    Benim dusuncem mentese zorladigindan dolayi mentesenin oldugu bolumda zorlama yaprak vidanin sıkıstıgı plastik kisim kirilmis ve kasa ayriliyor 2.3 mm civarinda ileriye donuk mutlaka sıkıntı olacaktir elimle tutarak ekrani kapatip actigimda herhangini mentesede zorlama hissetmedim...
    Aldigim kiside cok laptopla haşir nesir olmadigindan belki farkina bile varmamistir soylemedi sorun degilde soylememesi kullanici hatasi isede bilmedne yapmistir
    yada cidden sorunlu oldugundan sorun olustu... baya uzattim cumleleri

Sol ust kosede sari ile isareletledigim vidanin tam sıktıgımızda sıksıtırdı kısım kirilmis vida ust kapagin vidalama yerinde kalmis alt kapagin sıkıstırmasi gerektigi yer kırıldıgı icin tutmuyor acilma oluyor

Ust kapakdada sag kosede ufak beyazlik var sanirim az kastirmis orasini
     MSI Sag mentese sorunu garanti kapsarmi ? sag isaretledigim yerde ufak 1 beyazlik gozukuyor...

Örnek soyle acilma oluyor googleden buldum ornektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 25 Temmuz 2016; 11:51:10 >

• Yok mu herhangibi fikri olan daha once yasamiz veya duymus olaniniz ?
  • sıvı teması diye geri dönüş yaparlar merak etme
  • slackerm S kullanıcısına yanıt
    Biraz once aradilar alt kasa garanti kapsaminda degisiyoruz dediler Ust kasa degisimi isterseniz ufak beyazlik var dediler 75dolar+ kdv ve gereksiz oldugunu soylediler bende kabul ettim. yukarda var bahsettigim veyaz fotoda sag mentese dibinde
    Acikcasi bende hemen kabul ettim sazan gibi atladim Belki bastirsam gardas alt kasanin kirik oldugunu kabul ediyorsun ust kasada ona bagli olarak zarar gormus benim sucum mu diyerek bastirabilirdim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 26 Temmuz 2016; 20:22:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.