Şimdi Ara

MSI servis hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Merhaba hocalarım. Benim MSI GP62M 7RDX Leopard Modeli var. Alalı 4 ve ya 5 ay oldu. Benim sol fanımda yani CPU fanında ses var gerçekten rahatsız edicek derece. Servise göndermeyi düşünüyorum ama ne kadarda gelir bilmiyorum. Bide laptopun alında "fabrika etiketi" adlı ingilizce etiket var. O kopuktu içine tornavida sokulmuş gibi delinmiş parçalanmış anlayacağınız. Ama içinde bi parça değiştirme gibi birşey yok. Ben işte bunu merak ediyorum. Bunu servis kabul eder mi. Çünkü benim bildiğim SSD ve ram takılabiliyor. Bide ben servise gönderirsem format atarlar mı ?? Cevaplarsanız beni çok sevindirirsiniz. Selam ile...

• Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim ekranın kenarındaki siyah yer ile ekran arası açık görünüyordu.Adamlar ekranı komple değiştirdiler.20 günde geldi diye hatırlıyorum.İstersen format da atarlar.
    https://forum.donanimhaber.com/laptopun-sol-alt-ekran-isigi-kisildi--125988462

4 günde tamir etmişler.Muhtemelen senin de hemen hallederler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castieello -- 23 Mart 2019; 22:33:14 >
  • Castieello kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler mesajınız için servise gönderdim. 2 gün içinde yollayıp sevk ettiler.

• Servis olarak nereye yolladınız? bende laptop u servise yollamak istiyorum ama internette ki yorumları okuyunca insan tedirgin oluyor :(
  • usonay U kullanıcısına yanıt
    İnternet üzerinde MSI in numarası var ona ulaşın onlar kaydınızı alıp kutuya ne koymanız gerektiğini ve kargoyu nasıl ve hangi numara ile göndereceğinizi söylüyorlar. İle bağlı olarak 3 veya 4 iş günü içerisinde gönderiyorlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.