Şimdi Ara

Msi servis kalitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 ay önce ge72 notebook modelini aldım ve geçen hafta fanından ses gelmeye başlamıştı servise yolladım bi temizleyip macununu falan da değiştirsinler diye. ürün perşembe günü ellerine geçmiş bugün aradığımda henüz bakılmadı sırayla bakılıyo yoğunluk var vb dedi biraz başından savmaya çabaladı gibi. servis beni tedirgin ediyor sadece fan sesi yüzünden 1 ay serviste kalmasını da istemiyorum bilgisayarın, bu tip problemler yaşayan var mı bilgi verebilir misiniz servis hakkında?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dracconnapple kullanıcısına yanıt
    Çok mu ses geliyordu keşke göndermeden önce ufak bir video çekip buraya koysaydınız yardımcı olurduk belki. Servise göndermişiniz adamların 20 gün bekletme zamanları var.
  • MSI'in türkiye de tek bir yetkili servisi olmasından kaynaklı olarak sizi ellerinde oynatırlar. Lakin iş günü saymayı unutmayın. Ayrıca fiyat ve yaptıkları işlemler açısından sınıfta kalıyorlar. İmkanınız olursa yurtdışına göndermenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PanikAtak

Çok mu ses geliyordu keşke göndermeden önce ufak bir video çekip buraya koysaydınız yardımcı olurduk belki. Servise göndermişiniz adamların 20 gün bekletme zamanları var.

hocam hem çok ses geliyodu hemde normalden fazla ısınıyordu pc termal macundan da şüphelendim aslında kendim yapabilirdim ama garantisi bitiyor diye ellemedim, şu ana kadar hep msi servisi iyi diye duymuştum keşke yollamasaydım takip bile edemiyorum

• DrFeeLGooD kullanıcısına yanıt
    bu hafta içinde de bilgisayarıma sıra gelmezse geri istemeyi düşünüyorum tamir edilmeden ama ondan da korkuyorum sinirlerine dokunup içinden parça falan alırlar diye, zaten tatilin bitmesine 1 ay kaldı bomboş günlerde oyun oynayacaktım ağız tadıyla. şimdi en azından güzelce tamir edilmiş bir şekilde yollamalarını ümit ediyorum ancak

• dracconnapple kullanıcısına yanıt
    3 aylık makina fazla ısınmasının termal macundan felan değildir.Zaten ülkeye MSİ serileri fabrikasında tamir görmüş makinaları bizim ülkemize gönderiyorlar yeni diye. Ben açıkçası TÜRKİYE den MSİ satın almam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.