evet 16:00 da yüklemişler başvuralı 13-14 gün olmuştu umarım senin kodda gelir. |
MSI Shout Out Kampanyası! (8. sayfa)
-
-
Video cekin diyolar urunle ilgili video cekmemize gerek var mi sivi sogutucu almistim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarbeLeeMatkap -- 3 Aralık 2020; 18:41:6 > -
27 sinde başvurdum hala gelen giden yok
-
quote:
Orijinalden alıntı: DarbeLeeMatkap
Video cekin diyolar urunle ilgili video cekmemize gerek var mi sivi sogutucu almistimHangi siteden almistiniz ki sivi sogutmayi. Videoyu sitelere nasil ekleyebilicez ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İtopya hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: DarbeLeeMatkap
İtopya hocamBakalim bende basvuruyu daha bugun yapabildim. Bende itopyadan aldim ne olucak gorucez. Siz sivi sogutmanin uzerinden mi seri noyu cektinix yoksa kutudan mi. Ben kutudan cektim gonderdim sonra uyandim urunun uzerinden diyomus yuksek ihtimal geri donecek diyorum
Hocam daha acmadim eger kabul olmazsa iade edicem ama sitede urunu incelediginiz videoyu yukleyin yaziyor o sacma geldi. -
yorumu kabul ediyorlar. ayrıca video çekmenize gerek yok.
10 gün oldu herşeyi titizlikle halledip göndermeme rağmen ses yok. Tam olarak kaç gün sonra geldi acaba hediyeler ? Ne para iadesi ne steam ne de valhalla gelmedi malesef :( -
Ürünleri Ekim ayında aldım Kasım da başvurdum o yüzden valhaala ya başvuramadim. Steam kodları 14. Günde geldi para iadesi kampanyası yok galiba şu an -
Valhalayi kacirdik mi hocam ? Ona gore geri iade edeyim hic acmadan -
10 kasımdan sonra aldıysanız basvurabiliyorsunuz valhallaya. shoutout için bir sınırlama yok diye biliyorum. Ben sadece shoutouta başvurdum o yüzden. 14 gün sonra her başvuru yaptığım ürün için 200 TL Steam kodu verdiler. -
Teşekkür ederim hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: recep054gsBunla alakali elinizde ticket var mi hocam. Çamura yatabilir miyiz ?
Alıntıları GösterTicket yok ama ben 2sinden de yararlanmış olacağım bugün yarın. Gece black friday kampanya talebimi de gönderdim. Ac kodu ve steam cüzdan da geldi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: darquesse30Ticket yok ama ben 2sinden de yararlanmış olacağım bugün yarın. Gece black friday kampanya talebimi de gönderdim. Ac kodu ve steam cüzdan da geldi.
Alıntıları GösterBakalım ben valhallaya başvurumu yaptım dün akşam. yorumum onaylansın shout out'a da başvurucam. ama blackfriday kampanyası için yeniden ürünün seri nosunu soruyor ya. acaba dedim hata verir mi ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: recep054gsBakalım ben valhallaya başvurumu yaptım dün akşam. yorumum onaylansın shout out'a da başvurucam. ama blackfriday kampanyası için yeniden ürünün seri nosunu soruyor ya. acaba dedim hata verir mi ?
Alıntıları GösterAynı promosyon içinde olmadıklarıdan sorun çıkarmaz hocam. Yine de en geç salı gibi yine bilgilendiririm 3 ünden de yararlandım diye.
-
Arkadaşlar merhaba . Hepsiburada dan ürün için yorum yaptım . Shout out başvuru sayfasında Linki gönderdim , metni de yapıştırdım . Kişisel bilgileri girip gönder dedim . Şimdi sonuç böyle gözüküyor. Bu normal mi ?
Başvurunuz alınmıştır gibi bir mail gelmedi ama herkeste durum böyle mi ?
-
Bende de böyleydi. Kodun geldiği bilgisi mail olarak geldi ayrıca attığınız yerde de gözükür kod onaylanınca.
-
Cevap için teşekkürler.... -
amazon review linki submit ettim bekliyorum bakalım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X