Şimdi Ara

MSI Shout Out Kampanyası! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
8
Favori
30.377
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

evet 16:00 da yüklemişler başvuralı 13-14 gün olmuştu umarım senin kodda gelir.

• Video cekin diyolar urunle ilgili video cekmemize gerek var mi sivi sogutucu almistim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarbeLeeMatkap -- 3 Aralık 2020; 18:41:6 >
  • 27 sinde başvurdum hala gelen giden yok

• quote:

Orijinalden alıntı: DarbeLeeMatkap

Video cekin diyolar urunle ilgili video cekmemize gerek var mi sivi sogutucu almistim

Hangi siteden almistiniz ki sivi sogutmayi. Videoyu sitelere nasil ekleyebilicez ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • recep054gs kullanıcısına yanıt
    İtopya hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarbeLeeMatkap

İtopya hocam

Bakalim bende basvuruyu daha bugun yapabildim. Bende itopyadan aldim ne olucak gorucez. Siz sivi sogutmanin uzerinden mi seri noyu cektinix yoksa kutudan mi. Ben kutudan cektim gonderdim sonra uyandim urunun uzerinden diyomus yuksek ihtimal geri donecek diyorum

• recep054gs kullanıcısına yanıt
    Hocam daha acmadim eger kabul olmazsa iade edicem ama sitede urunu incelediginiz videoyu yukleyin yaziyor o sacma geldi.
  • DarbeLeeMatkap kullanıcısına yanıt

yorumu kabul ediyorlar. ayrıca video çekmenize gerek yok.

• werewolf21 W kullanıcısına yanıt
    10 gün oldu herşeyi titizlikle halledip göndermeme rağmen ses yok. Tam olarak kaç gün sonra geldi acaba hediyeler ? Ne para iadesi ne steam ne de valhalla gelmedi malesef :(
  • Fujiwara kullanıcısına yanıt
    Ürünleri Ekim ayında aldım Kasım da başvurdum o yüzden valhaala ya başvuramadim. Steam kodları 14. Günde geldi para iadesi kampanyası yok galiba şu an
    Valhalayi kacirdik mi hocam ? Ona gore geri iade edeyim hic acmadan
  • DarbeLeeMatkap kullanıcısına yanıt
    10 kasımdan sonra aldıysanız basvurabiliyorsunuz valhallaya. shoutout için bir sınırlama yok diye biliyorum. Ben sadece shoutouta başvurdum o yüzden. 14 gün sonra her başvuru yaptığım ürün için 200 TL Steam kodu verdiler.
    Teşekkür ederim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: recep054gs

Bunla alakali elinizde ticket var mi hocam. Çamura yatabilir miyiz ?

Alıntıları Göster

Ticket yok ama ben 2sinden de yararlanmış olacağım bugün yarın. Gece black friday kampanya talebimi de gönderdim. Ac kodu ve steam cüzdan da geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: darquesse30

Ticket yok ama ben 2sinden de yararlanmış olacağım bugün yarın. Gece black friday kampanya talebimi de gönderdim. Ac kodu ve steam cüzdan da geldi.

Alıntıları Göster

Bakalım ben valhallaya başvurumu yaptım dün akşam. yorumum onaylansın shout out'a da başvurucam. ama blackfriday kampanyası için yeniden ürünün seri nosunu soruyor ya. acaba dedim hata verir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: recep054gs

Bakalım ben valhallaya başvurumu yaptım dün akşam. yorumum onaylansın shout out'a da başvurucam. ama blackfriday kampanyası için yeniden ürünün seri nosunu soruyor ya. acaba dedim hata verir mi ?

Alıntıları Göster

Aynı promosyon içinde olmadıklarıdan sorun çıkarmaz hocam. Yine de en geç salı gibi yine bilgilendiririm 3 ünden de yararlandım diye.

• MSI Shout Out Kampanyası!

Arkadaşlar merhaba . Hepsiburada dan ürün için yorum yaptım . Shout out başvuru sayfasında Linki gönderdim , metni de yapıştırdım . Kişisel bilgileri girip gönder dedim . Şimdi sonuç böyle gözüküyor. Bu normal mi ?

Başvurunuz alınmıştır gibi bir mail gelmedi ama herkeste durum böyle mi ?

• muhendis biri kullanıcısına yanıt

Bende de böyleydi. Kodun geldiği bilgisi mail olarak geldi ayrıca attığınız yerde de gözükür kod onaylanınca.

• darquesse30 D kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler....
  • amazon review linki submit ettim bekliyorum bakalım

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.