Şimdi Ara

MSI Stealth Pro GS73VR Hakkında Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pc teknik detaylarından çok anlamam ama Ekran kartının Gtx 1060 6gb olması ve ekran boyutunun 17'3 olması çok güzel Msi olmasından dolayı da klavye ve kasası da çok iyi ama ekran TN panelmiş.Aklımda ki tek soru Sizce almaya değer mi ? Dizi/film izlemeyi baya severim.Bunun dışında çizim yapıcağım ek olaraktan da oynamak istediğim oyunlar var oyun performansı hakkında sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum ama ekranın görüntü kalitesi düşük gibime geliyor.True Colour vb özellikler ile gerçeğe yakın görüntü kalitesi falan yazıyor Msi sitesinde ama bilemicem.Kullanan yada konuya hakim arkaşdaşlar bir yardım edebilirler mi acaba ?
    https://www.istanbulbilisim.com.tr/msi-stealth-pro-gs73vr-6rf-052us-notebook-fiyati,252277.html

• Aynı ürüne bende baktım . SAKIN İSTANBUL BİLİŞİMDDN BİŞEY ALMA

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kopbabo01 K kullanıcısına yanıt
    Aslında alırsam net üzerinden istanbul bilişim den almayı düşünüyordum.Sebebi nedir acaba böyle demenizin ?
  • Msi garantisi yok cihazın :) sadece istanbul bilişimşn servislerinde garanti var . Şikayet var sitesini bir gez derim .. geçen aradım çağrı merkezini adam buyur kardeş diyor 🤣🤣

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kopbabo01 K kullanıcısına yanıt
    Adam en azından samimi davranmış. Laflasaydın az. :)
  • i7-6700HQ işlemci, GTX 1060 ekran kartı, 16GB sistem belleği ve 256GB SSD'si ile teknik olarak iyi bir sistem hocam. Uzun yıllar rahatlıkla kullanırsın. Ekran konusunda herhangi bir soru işaretin olmasın, MSI'ın TN panelleri gayet iyidir. Bir üzerinde IPS'ler var ama bütçeni aşar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.