Merhaba. Bilgisayarım msi u100 netbook. Casper ve Datronda farklı model numarası ile aynı malı satıyorlar. İlk önce sorunumu anlatayım sonra da yaptıklarımı; İlk açtığınızda yaklaşık 1dk çalışlıyor bu süre sonunda da windows XP nin mavi barı dolarken bilgisayar kilitleniyor ve ekran donuyor. Rest atınca ilk gelen MSI yazısından daha ileriye gitmiyor. yaklaşık yarım saat kapalı şekilde beklerseniz bilgisayar tekrar açılacak gibi oluyor ama nafile. İlk açılışta direk bios a giripte 10 dk bile kurcalasanız kilitlenme olmuyor ama reset attığınız anda yine aynı şekilde msi yazısını geçemeiyorsunuz ve yarım saat daha beklemek zorundasınız. MSİ yazıyor dediğim ekran ilk başta gelen ve alt tarafında DEL e basın bios a girin, F11 e basın boot seçin yazan ekran. Kilitlendikten sonraki açıılışta bu ekranda kalıyor ama ne f11 e ne de del e basmanız birşey değiştirmiyor. Yaptıkalrıma gelirsek; Biilgisayarın ısıdan kilitlendiğini düşündüm ilk iş olarak fanı kontrol ettim, power a basar basmaz 3 sn kadar çalışıp sonra duruyor. Bende fanı direk USBden aldığım +5 bağladım ve bilgisayar açılınca fan devamlı çalışır hale geldi. fakat kilitlenme devam etti Arkası açık şekilde klimanın altında çalıştırdım heryer buz gibi ama yine kilitleniyor. İçindeki donanımlardandır diye düşündüm HDD, Wireless, extra Ram i söktümi Please insert boot disk yazan ekran 1 dk durduktan sonra yine kilitlendi. Böylece windostan hata olma olasılığınıda eledim. Şu anda aklıma gelen tek çözüm bios update i ama; ya ben update yaparken kilitlenirse bu sefer?