Şimdi Ara

MSİ ÜRÜN GARANTİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anakartımın Ram Slotunun 1 tanesi çalışmıyor garantiye versem ne kadar tutar ben hiçbişey yapmadım kendi kendine bozuldu izmirde bildiğiniz yer varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: AcunIlıcanınParası

Anakartımın Ram Slotunun 1 tanesi çalışmıyor garantiye versem ne kadar tutar ben hiçbişey yapmadım kendi kendine bozuldu izmirde bildiğiniz yer varmı

Ürünü aldığınız yere verebilirsiniz. Ürün garanti kapsamında olmalı itiraz edilirse hakkınızı arayın.
  • garanti dışımı hocam.
  • quote:

Anakartımın Ram Slotunun 1 tanesi çalışmıyor garantiye versem ne kadar tutar ben hiçbişey yapmadım kendi kendine bozuldu izmirde bildiğiniz yer varmı

Selam
    Aslında garantiye gönderseniz çok daha iyi olur. Başka yerlerinde de uyumsuzluk varsa, belki anakartı değiştirirler. Ama illâki kendim tamir ettireceğim diyorsanız, Çankaya'da 2.Onur iş hanı var oraya gidin ve oradan anakart tamircilerini sorun.

Eğer ellerinde RAM sılotu varsa ki büyük ihtimal vardır, kısa bir süre içinde tamir ederler..
    Kolay gelsin..
  • Vatan Bilgisayardan Aldım Arkadaşlar Garantisi Flan 2 yıllık daha devam ediyor vatanpc satış fişi duruyor .
  • quote:

Vatan Bilgisayardan Aldım Arkadaşlar Garantisi Flan 2 yıllık daha devam ediyor vatanpc satış fişi duruyor .

O zaman götürün Vatan'a hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.