Şimdi Ara

MSI ve ASUS ekran kartı seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben pc topluyorum Asus almaya karar verdim fakat MSI içimde kaldı. Aralarındaki fark nedir? Hangisi daha iyi ? Bir de 980 Ti ve Titan X in farkı nedir oyun için vs. Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende araştırmıştım. Aralarında çok bir fark yok. Ama kesinlikle MSI derim bende tercihimi bu yönde yapıcam :)
    Titan X modeli daha performanslı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirac_emre -- 7 Kasım 2015; 1:01:18 >
  • Asus ekran kartı konusunda başarısız özellikle soğutmada.

• mirac_emre kullanıcısına yanıt
    Evet ama msi bin dışı plastik ve Asus un dışı metal. Büyük bir fark değil mi ?

• Hocam plastik olduğunu da nerden gördün? Msi GTX970 modeli kabloları metal ile kaplı.
    Msi GTX970

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirac_emre -- 7 Kasım 2015; 1:16:50 >
  • mirac_emre kullanıcısına yanıt
    Ben en başta msi almak istiyodum. Fakat vatan da adamlar Nasıl olduysa bende anlamadım beni Asus a yönlendirdiler. Gtx 970 kedi gösterdiler iki markanın da msi nin dışı plastik ama hala karar veremedim. Yardımcı olursan sevinirim.

• Hocam GTX970 incelemelerini izle. Bende bilgisayar topluyorum ve bunları biraz araştırdım herşeyi izledim :) Şu ikisini izleyerek arasındaki farklara belki varabilirsin. Bende çok bilgili değilim. 1 haftadır bütçeme uygun toplamaya uğraşıyorum sadece. Ama bütçeme uygun gtx960 uygun geliyor bana :) neyse aşağıdan videolara bakabilirsin.
    Msi GTX970
    ASUS Strix GTX970

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirac_emre -- 7 Kasım 2015; 1:29:32 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EKRAN KARTI VE RAM YARDIM!!!
    20 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Seçimi
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Squareibo S kullanıcısına yanıt
    Amazondan EVGA FTW+ 970 Cwsiz ve Backplate'li modeli bunlardan daha ucuza almak varken...
  • Vatanda çalışan hangi markadan ekstra para ve destek alıyorsa onu öneriyor.

Evga-Msi-Gigabyte-Zotac şeklinde öneririm. Asus servisine düşme. Kafasına gore ürünü garantiden çıkarıyorlar. Basima geldi.

• TREMİLA_ kullanıcısına yanıt
    Bundan emin misiniz?

980 Ti, Titan X'in kirpilmis versiyonudur

• quote:

Orijinalden alıntı: Squareibo

Bundan emin misiniz?

Orda calistim ve reyonda Asus Personeli var ise Asus, Msi var ise Msi oneriliyor. Diger markalar cok sorun cikardigi soylenir. Amac o adamin urununu satip birlikte kazanmak.

Kisaca adim kadar eminim.
    970 alcaksan hangisi ucuzsa onu al
    980 ti ile titan x arasında %5 bir fark var bana kalırsa bu saatden sonra 980 ti de alınmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.