Şimdi Ara

MSI ve Lenovo arasında tercih yapacak olsanız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Malum Vatan indirimi var gözüme iki model takıldı. Normalde Asus takip ediyordum fakat iyi bir model göremedim MSI ile Lenovo şu an göze batıyor. Keşke ekran kartı 1050TI olsaymış.

1)http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gp62-leopard-core-i7-7700hq-2-8ghz-16gb-1tb-hdd-15-6-gtx1050-4gb-w10.html

2)http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-y520-core-i7-7700hq-2-8ghz-16gb-1tb-256ssd-15-6-gtx1050-4gb-w10.html

MSI güzel fakat ssd yok, Lenovo güzel görünüyor fakat nasıldır bilmem bir de ağır gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• SSD'yi normal hard disk ile değiştirebilir, ek slot bulunuyorsa harici olarak takabilirsiniz. 1050Ti'li bu ara iki cihaz var zaten öne çıkan, bir Dell 7567, bir de Monster'ın modeli var.
  • Dell tasarım olarak Monster marka olarak hoşuma gitmiyor.

• Iki bilgisayarida bu gun inceledim tasarim olarak vatanda.

Lenovo daha ince kirmizi lar agirlik li gayet guzel tasarimi vardi.

Saglam gorunuyordu. Kapak parmak izi tutmusdu ama onune gelen ellemisdir illaki.

Msi biraz daha kalin fakat goze gercekden bu da cok guzel geliyordu. Lenovo ya gore ben cok dayanikliyim hissi vardi makine nin durusunda gercekden tarzdi. Ordaki en kaliteli gorunen cihazlar msi lardi zaten.

Ikiside gercekden cok guzel fakat. 1050 ti olmadikdan sonra almaya gerek yok bu fiyata bence.

Biraz daha bekleyip i5 li 1050ti versiyonlari gormekde fayda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısınız katılıyorum ti farkı yeter.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.