Şimdi Ara

MSI VR600 - ACER 5101 - HP NX7300 - ACER 5034 - HP G5040

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar sıra bende. artık bir öğretmen olarak benimde bir laptop almam lazım. ama her elektronik eşyada olduğu gibi istişare ve istihare sırası laptopta. forum daki bilgi ve yorumları okudum hepsi birbirinden güzel bilgiler. bende bu markalar arasında kaldım
    - MSI VR600
    - ACER 5101 plus mı plussızmı burayı anlayamadım
    - HP NX7300
    - ACER 5034
    - HP G5040
    sizce hangisi anlaşıldığı gibi fazla para vermek istemiyorum. ofi kullanıcam. bazen solid eork bazende Auto Cat. sununmlar falan. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum...
    Hepinize şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meyaman78 -- 29 Mart 2007; 12:37:51 >

• Hocam Sizlere tavsiyem MSI VR600 almanız hattahttp://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?CategoryId=82853&productId=bd70711 bu linkten kredi kartına vade farksız taksitle 1.146 ytl ye satın alabilirsiniz. Yada süperalsat.com dan MSI VR600 yazın bir kişi satıcı çıkacaktır. oda fiyatı 1.400 falan diyor ama ufak bir pazarlıktan sonra 1000 ytl ye veriyor. Elinizde vista gibi bir işletim sisteminiz varsa alınır. Tabi birde 512 mb lık ram takviyesi gerekiyor. Güzel yanı türkiyede ilk dahili numerik klavyesinin olmasıdır. bir bluetooth eksik onunda opsiyonu var. birde dahili mikrofon ve kamerası olsa çok güzel olurdu. ama bu özellikte bir pc nin fiyatı 2000 ytl nin üzerinde olduğuda ortadadır. Daha ne celeron işlemcili bilgisayar fiyatına core duo işlemcili 256 mb lık ekran kartlı vede parlak ekran vs.. bence hiç beklemeyin. satış sonrası müşteri memnuniyetini soracak olursanız toshiba gibi teknik servisleri yaygın değil. ancak istanbula yurtiçi kargoyla ücretsiz gönderiyorsunuz pc nin tamiri yapılıyor. Zaten toshibanın teknik servisleride aynı işi yapmıyormu? Saygılarımla

• Birde hocam bütçeniz kısıtlıysa bence listenize bu linktekihttp://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?CategoryId=300&productId=bd61680 DATRON TWM modelini eklemenizde yarar var. Saygılarımla
  • Teşekkürler. datron zaten kıyasşama listemde vardı ama onda sadece fark olarak Bluetooth gördüm msı'dan farkı olmadığı için kıyaslamadan çıkardım.
    birde msı hepsi burada da 699+KDV linux işletim sistemli
    NT mağazalarında 799+ KDV vista işletim sistemli anlamadım bu işi?
  • Hepsi burada dan alan arkadaşlar bu sanal alışveriş nasıl güvenilirmi. bu mağaza hakkında geçen hiç iyi şeyle duymadı... LAPTOP bu az buz bir şey dğil yanlışa gelmeyelim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.