Şimdi Ara

Msı vs asus limit 2500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu iki bilgisayar arasında kararsızım. Asusu almayı düşünüyordum ancak MSI bir kaç adım önde gibi.
    Arada 400 tl fark var. Sizce 400 lira msı için değer mi ?

Sizce hangisini almak mantıklı?
    http://www.hepsiburada.com/asus-k555ub-xo198t-intel-core-i5-6200u-2-3ghz-2-8ghz-8gb-1tb-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p-BD602036

http://www.hepsiburada.com/msi-cx62-6qd-234xtr-intel-core-i5-6300hq-2-3ghz-8gb-1tb-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p-BD602163

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoMRey -- 17 Ağustos 2016; 17:59:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Linkler yok hocam

• Güncelledim hocam pardon.

• Merhabalar. :) İki laptop benzer aslında. Aralarındaki en büyük iki fark ise Msi ddr4,Asus ddr3 ram kullanıyor. Ddr 4 güç tüketimi açısından daha dengelidir ve daha performanslıdır.Bir diğer fark ise işlemci..Asus ''U'' işlemci kullanırken MSI ''HQ''işlemci kullanıyor. U işlemcili bilgisayarlar daha az ısınır ve batarya ömrü için daha iyidir ancak HQ işlemci ise daha performanslıdır. :) Ancak verdiğiniz linkteki MSI bilgisayar freedos bunu da göz önünde bulundurmak lazım. :) Değer mi sorusuna gelirse,isteklerinizi göz önünde bulundurmak lazım mesele performans istiyorsanız tabii ki değer. Benim tavsiyem gidip ikisini de görmeniz bir mağazada,bu kasa kalitesi vb unsurları da test etmenize olanak sağlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronoss187 -- 17 Ağustos 2016; 20:48:22 >
  • Size onerim msi. Asus da kronik mentese kirilma ve hoparlörden cizirti sesi problemleri var.

• MSI
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronoss187

Merhabalar. :) İki laptop benzer aslında. Aralarındaki en büyük iki fark ise Msi ddr4,Asus ddr3 ram kullanıyor. Ddr 4 güç tüketimi açısından daha dengelidir ve daha performanslıdır.Bir diğer fark ise işlemci..Asus ''U'' işlemci kullanırken MSI ''HQ''işlemci kullanıyor. U işlemcili bilgisayarlar daha az ısınır ve batarya ömrü için daha iyidir ancak HQ işlemci ise daha performanslıdır. :) Ancak verdiğiniz linkteki MSI bilgisayar freedos bunu da göz önünde bulundurmak lazım. :) Değer mi sorusuna gelirse,isteklerinizi göz önünde bulundurmak lazım mesele performans istiyorsanız tabii ki değer. Benim tavsiyem gidip ikisini de görmeniz bir mağazada,bu kasa kalitesi vb unsurları da test etmenize olanak sağlar.

Msı CX62 6QD-234Xtr modelini hiç bir mağazada bulamadım. Sizin bildiğiniz bir mağaza var mı görebilceğim.
    Asus için kronik sorunları var deniyor korkuyorum malesef.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitman000

Size onerim msi. Asus da kronik mentese kirilma ve hoparlörden cizirti sesi problemleri var.

Evet hocam asusta kronik sorunlar. menteşe ses vb. Sorunlar mevcut fakat fiyat uygun w10 var diğer özellikleri hemen hemen aynı msi ile işlemci hariç olarak tabi hq u farkı yani. Soğutma konusunda asus öne çıkıyor ve kasa yapısı aliminyum olması özellikle.

• Kasa kalitesi konusunda MSI diyebilirim gönül rahatlığıyla fakat Asus'a göre tabiki.Linkteki ürünlerin ikisinden de muazzam bir kasa kalitesi beklemeyin..

• kronoss187 K kullanıcısına yanıt
    Hocam peki msi hangi mağazada bulabilirim.

• NoMRey kullanıcısına yanıt
    http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-cx62-6qd-234xtr-i5-6300hq-8gb-1tb-2gb-940mx-156-freedos-pmu350495

• Hocam ürünü bulabildiğin internet sitelerindeki satıcıyla telefonla görüşüp bilgi alabilirsin mağazalarının nerede olduğu hakkında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LesterNygaard51

http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-cx62-6qd-234xtr-i5-6300hq-8gb-1tb-2gb-940mx-156-freedos-pmu350495

Ebrar bilgisayar sattığı ürünün arkadasında durmayan kalitesiz bir firma hocam ilginiz için teşekkürler.

• kronoss187 K kullanıcısına yanıt
    Evet hocam öyle olabilir gerçekten bir bakalım inşaallah. teşekkürler bilginiz ve ilginiz için.

• Ne demek hocam istediğin zaman yaz bir sorun olursa. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.