Türkiye 104 Posts Posted - 01/06/2003 : 02:44:51 --------------------------------------------------------------------------------
selam arkadaslar bendeki ekran kartı MSI VTD 8X Ti4200.....kartın ustundeki bir jumper dikkatimi cekti.yeşil bir jumper var ve 1 konumuna alınmıs...bunu 2 konumuna alırsak ne olur bılen varmı?
-------------------------------------------------------------------------------- AMD ATHLON XP2200+@2400+ MSİ KT4 6712 BOARD MSİ GeForce 4 Ti VTD 4200 8X 512 MB PC 2700 DDR RAM 60 GB SAMSUNG 7200 RPM LITEAON 52X24X52X CD R PIONEER 16X DVD philips 107 t4 monitor-fly tv 2000 tv card-MICROSOFT OPTICAL KLAVYE+MAUSE...128 kb cable modem
pal/ntsc ayari olabilir.Deneyin
degılmıs fan devır ayarı...work modu ve safe modu ymus ark...
anaaa iyimiş la o ayar hoş bişey
FAN DEVIR AYARIMIYMIS O JUMPER ILGINÇ DENIYEYIM BU AKŞAM :))
ibrahimumitoz DOSTUM SENIN 3DMARK 01 PUANIN KAÇ DOSTUM O SİSTEMLE NASIL BIR PUAN ALIYORUSN
ibrahimumitoz BENDEDE AYNI KARTTAN VAR O JUMPER ARAŞTIRDIM SADECE EKRAN KARTININ BIOSUNU GUNCELLEMEK İÇİN EKRAN KARTININ BIOSUNU AÇIP KAPATMAYA YARIYOR BAŞKA BIR ŞEYE YARAMIYOR YOK FAN KONTROLU FALAN DEYIL YANI İNSANLARI YANLIS BILGILENDIRMEMELİSİN. SAYGILAR...
lütfen yanlış bilgilerden kaçınalım !!!
deenmekten bir şey olmaz ama niçin bu şekilde topic açmış olabilir?
BİLMİYORUM VALLA BARIS DOSTUM AMA YANLIS BILGI VERMIS SALLAMIS BIRAZ BIRAZ ARKADAŞ.
walla eger ben salladıysam msi kullanma kitapcıgında da sallamıs demektır..ben kıtabına baktım sızde bakın sayfa 2-42 ...5 nolu nokta...fan konnektor.ve work mode safe mode secenegı war...ister bakın isret bakmayın..yalan dolanla ısım olsaydı buralara takılmasdım arkadaslar...bılmeden konusmayalım asıl yalancı durumuna kendınızı dusurmeyın lutfen.....
ben bu sıstemle 10600 cıvarı ancak gorebıldım..kartı 581*267 mhz..
Drahte sende jumper'ı görmeden , adamın yanlış dediğini söyledin bravo gerçekten . Adam denemiş bakmış sölemiş daha ne yapsın <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
abi jumper ustunde 1 ve 2 var fan durumu olsa safe ve pro falan olur ki fan etrafındaki jumperların çoğu pal ayarı oluyor gunumuz ekran kartlarında
hem ben bilgiyi yanlış demdim bilgininsağlamlığı kontrol edilip yazılmalı adam kafasından yazarsa olmaz tabii
bakın kardesım kullanma kıtabına calısma modu ve normal mod ıste yalan mı yazmıs MSİ...wayy beaaww..
tamam kıtapçık ne derse kabulu yaa uzatınız bea
bakın kardesım kullanma kıtabına calısma modu ve normal mod ıste yalan mı yazmıs MSİ...wayy beaaww..yaww sımdı scan edıp yollıyım mı ılla kıtapcıgın resmını
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme