Şimdi Ara

MSi wifi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI GS60 6QE cihazım var. Sıkıntım biraz uzaklaşınca WiFi sinyalinin düşmesi. Bununla birlikte 16Mbps olan hızım 2Mbps değerini görüyor. Başka PC veya mobil cihazla yaptım, testlerde hızım normal değerlerde (16Mbps). Zaten modemden o kadar uzakta değilim. Yaklaşık bir 10 adım var yok modemle aramda. Bazen bu sıkıntı olmuyor ve yatağımdan rahat rahat video izleyebiliyorum. Ama çoğunluk ile bu sorunu yaşıyorum. Sürücüleri güncelledim, Killer Network Manager güncel. Sıkıntı bence yazılımsal fakat çözemedim.

• Varsa bi ethernet kablosu bagla bide oyle hiz testi yap ayrica modemin arayuzune bi bak istersen qos diye bi bolum var ordan istedigin mac ve ip yi maskeleyip hizi limitleyebiliyosun. Eger ozellik etkin degilse veya kapaliysa pcyi virus taramasindan gecir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorun uzakta oluyor yakında böyle bir sıkıntı yaşamıyorum. Virüs taraması yaptım sorun başka birşey. Su salak killer menagerden kıllandım.
  • Bi el atacak arkadaş yok mu ?
  • Hocam hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • camsil C kullanıcısına yanıt
    Windows 10.
  • Hocam sorun yazılımsal olsaydı, yakın yada uzak farketmez bağlantı hızında sürekli sorun yaşardın. Kasanın içindeki antenlerin bağlantısında bir sorun olabilir. Bunu da ancak laptopu teknik servise göndererek öğrenebilirsin.
  • burak74 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam. Öyle yapacağım gibi. s
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.