Şimdi Ara

MSI X1950Pro o/c!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Bir arkadaşıma yeni sistem topladık ve ekran kartı olarak da MSI X1950Pro 256mb 256bit aldık. Yalnız arkadaşlar, bu kartın o/c potansiyeli mi çok kötü yoksa biz mi bir yanlışlık yapıyoruz? AtiTool la açıyorum, kartın default hızı 573/1363 görünüyor. Ancak birazcık arttırmaya kalkınca ekran kararıp restart yapmaz zorunda bırakıyor. Mesela kartın bellek hızını 1410 bile yapamadım. Kartı en yüksek 615/1404 te çalıştırabildim. Bu kadar kötü mü bu kartın o/c kapasitesi acaba? Yardımcı olursanız çok sevineceğiz.

NOT: Catalyst 7.10 yüklü

• kartın overclock kapasitesi düşük değil ancak x1900 serisinde ATITOOL ile overclock yapmaya izin yok yani o seride ATITOOL overclock yapamıyo.overclock yapmak istiyosan atı tray tools programını kullan bir de öyle dene.bizde var bitane sapphire x1950 pro ati tray tools tan overclock yapabiliyoruz ve çıktığımız son değerler 675/1720 kartın defaultu 600/1400 gerçekten iyi overclock oldu ama performans açısından aşırı bi fark göremedik maalesef
    hadi sana kolay gelsin
  • valla benimde p.tesi his x1950pro elime geçecek bakalım ben ne halt edecem
  • quote:

Orjinalden alıntı: şoray uzun yolda

valla benimde p.tesi his x1950pro elime geçecek bakalım ben ne halt edecem

senden Extreme bi overclock bekliyorum ben:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: saddamx

quote:

valla benimde p.tesi his x1950pro elime geçecek bakalım ben ne halt edecem

senden Extreme bi overclock bekliyorum ben:)

hedefim 3dmark05 den 12k almak ama bende pek inanmıyorum buna

11k yı geçecegime tamamen inanıyorum.

• işlemcin sağlamsa geçersin merak etme istedikten sonra herşey olur bak ben X1800gto yu 1800 de çalıştırcam dedim balkona aldım kasayı 1820 mhz de çalıştı :)
    unutma azimle sı.an taşı deler:)
  • quote:

işlemcin sağlamsa geçersin merak etme istedikten sonra herşey olur bak ben X1800gto yu 1800 de çalıştırcam dedim balkona aldım kasayı 1820 mhz de çalıştı :)

bakalım delebilecek miyiz
  • quote:

quote:

işlemcin sağlamsa geçersin merak etme istedikten sonra herşey olur bak ben X1800gto yu 1800 de çalıştırcam dedim balkona aldım kasayı 1820 mhz de çalıştı :)

bakalım delebilecek miyiz

• Arkadaşlar ati tray tools tan nasıl yapıyoruz o/c olayını? Biraz kurcaladım ama saat hızlarıyla alakalı bir menü bulamadım...
  •  MSI X1950Pro o/c!!!

650/1730 hızlarındaki x1950pro e6300@3ghz ile 11785 puan almış 3dmarko5 den ben 675/1600 de 12k alabilirim tabi o hızlara çıkabilirsem.
     MSI X1950Pro o/c!!!

burdada çeşitli markaların çıkabildigi degerler verilmiş boşa his almadık yane

• quote:

Orjinalden alıntı: fallinlove

Arkadaşlar ati tray tools tan nasıl yapıyoruz o/c olayını? Biraz kurcaladım ama saat hızlarıyla alakalı bir menü bulamadım...

Bu konuda yardımcı olabilecek yok mu arkadaşlar? o/c menüsünü bulamıyorum, bi yardımcı olursanız...
  • quote:

quote:

Arkadaşlar ati tray tools tan nasıl yapıyoruz o/c olayını? Biraz kurcaladım ama saat hızlarıyla alakalı bir menü bulamadım...

Bu konuda yardımcı olabilecek yok mu arkadaşlar? o/c menüsünü bulamıyorum, bi yardımcı olursanız...

yuh nasil bulamiyon gerçi bulsanda bişey degişme ihtimali çok çok az bence ati tool ile ne kadarsa o kadar kalsın.
  • quote:

quote:

quote:

yuh nasil bulamiyon gerçi bulsanda bişey degişme ihtimali çok çok az bence ati tool ile ne kadarsa o kadar kalsın.

Valla birader bulamadık. PowerStrip ya da AtiTool gibi değil menüsü.

MSI X1950Pro o/c!!!

Burdan nereye giriyoruz?

Ayrıca 573/681 çalışan kart 600/700 de bile çalışmıyor. Bu kadar kötü değildir herhalde o/c kapasitesi

• up

???
  • ben core ya oc yapamadım ama ramler 1500 de çalıştı bende bu beklentiden sonra gelen bo oc nin içine ederim diyerek def de kullanma kararı aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 19 Kasım 2007; 23:53:02 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Valla birader bulamadık. PowerStrip ya da AtiTool gibi değil menüsü.

MSI X1950Pro o/c!!!

Burdan nereye giriyoruz?

Ayrıca 573/681 çalışan kart 600/700 de bile çalışmıyor. Bu kadar kötü değildir herhalde o/c kapasitesi

Orada Hardware Settings altında "overlock Settings" bölümü var. Oradan overclock yapabilirsiniz. Eğer Overclock bölümü gözükmüyorsa; Ati Tray Tools'u kurarken "Disable overclocking" seçeneğini işaretlemişsinizdir. Programı silip baştan kurarsanız ve bu seçeneği işaretlemezseniz bu bölüm açılacaktır

• ARkadaşlar Riva Turner programını öneriyorum..

Ati Catalyst control Center da benim kartta

MSI X1950Pro o/c!!!

Bu değerler gösteriliyor ben en son 620/790 gördüm ama herkes daha yükseğini gördüklerini söylüyorlar anamadım gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuRCo -- 20 Kasım 2007; 4:34:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.