Şimdi Ara

MSI Z170A GAMING M5 mi MSI Z170A GAMING PRO mu (MSI Z170A GAMING M7 ALINDI) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Öncelikle hayırlı olsun. Çok güzel, kaliteli bir kart almışsınız bende de m7 modeli var anakart olarak her zaman msi tercih ettin hiç pişman olmadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ama bence en iyi arsenal serisi tomahawk 4 tane usb 3.1 var 3600mhz ye kadar destekli kendi wifi ve Bluetooth vardı bide yanlış hatırlamıyorsam bıos olarak ödül aldı kısaca bence en iyi z170 anakart msı z170-a tomahawk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noobcomputer992 N kullanıcısına yanıt
    En iyisi o demen yanlış olur hocam sırf bluetooth wifi desteklediği için iyi denmez diğer özellikler m7 de de var bence fiyattan da anlaşıldığı üzere m7 tomahawk a göre daha üst düzey bir anakart kendimde var diye demiyorum almadan önce bir çok yabancı sitelerde m7 dengi gigabyte nin m7 modeli gösteriyorlar tomahawkın adı sanı bile geçmiyor bu kartlar yanında he iyimidie evet elbette iyi bir anakarttır ama m7 serilerinin altında bir karttır bunu fiyat ve yabancı bir çok foruma bakarak araştırarak anlayabilirsiniz

• Bu kartın default ram hızı olarak 2133 ve 2400 görünüyor sanırım. Ancak İntel Skylake işlemciler bildiğim kadarıyla 2133mhz destekliyor. Yani, anakartın 2400 default desteği bir işe yaramamış mı oluyor yoksa kendinden mi 2400'e boostluyor? Bu konuyu tam olarak anlayamadım. İşlemci olarak i5 6600K alacağım ama ram konusunda bu yüzden kafamda soru işareti oluştu.
  • marshall_fb kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle hangi anakart modelinden bahsediyorsunuz? birde dediğinizi tam olarak anlayamadım. Yani anakartın oc ile çıkabildiği ram değeri atıyorum 3200 ise sen bu anakarta 3200'lük ram takabilirsin. Lakin işlemci ile ne alaka onu çözemedim.
  • bixsi kullanıcısına yanıt
    MSI Z170A GAMING M5.
    Bu anakart 2133 ve 2400 default olarak destekliyor. Öyle belirtilmiş zaten. Ben bu anakartta i5 6600K kullanacağım ve bu işlemci 6. nesil olduğu için sanırım o da sadece default olarak 2133mhz destekliyor. Overclock mevzusuna hiç girmeden bu değerleri söylüyorum. OC işi bambaşka.
  • HaRdWaReMaNiaC H kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam kusura bakmayın rahatsız ettim Msi Gaming Pro Carbon almayı düşünüyorum nasıl bir anakart? M5 ile arasında kaldım ama gaming pro carbon daha hoş gözüküyor.

• HeroTeamm H kullanıcısına yanıt
    Hocam ben m7 aldım. Carbonla m5 arasında pek fark yok hoşunuza hangisi gidiyorsa onu alın derim. Ben ikisinden de cayarak m7 aldım son anda

• HeroTeamm H kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

MSI Gaming Pro Carbon uzunn suredir kullanıyorum gayet memnunum ben aldıgım zaman yanında mouse hediyeside vardı ve bana tompolam 600TL ye malolmustu. SUanki fiyat durumlarını bilmiyorum ama anakartımdan gayet memnunum herhangi bir sıkıntı yasamadım. Ozellikle yazılım kısmı cok guzel fan kontrollerinden overclocka kadar oldukca gelişmiş yazılım destegi var.

Tavsiye ederim bu kartın tek eksisi bilgisayar kapalı iken usb den sarj ozelligi bulunmaması, bunun haricinde herhangi bir eksisini gormedim.
  • HaRdWaReMaNiaC H kullanıcısına yanıt
    Tüm Ledlerin rengi beyaz olabiliyor mu?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.