Şimdi Ara

MSI Z170A GAMING M5 mi MSI Z170A GAMING PRO mu (MSI Z170A GAMING M7 ALINDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler iki anakart arasında kaldım sizce hangisi ya, hangisinin artıları daha çoktur. Gaming pronun ledleri hoş duruyor. Ama sizlere sormak istedim.

NOT: İki anakarttan da vazgeçip MSI Z170A GAMING M7 alındı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bixsi -- 22 Ağustos 2016; 8:12:48 >

• m5 de şu an 10$ indirim var

205$ + kdv yerine 195$ +kdv

indirim varken m5 almanızı öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanbalcı82 -- 8 Ağustos 2016; 16:32:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanbalcı82

m5 de şu an 10$ indirim var

205$ + kdv yerine 195$ +kdv

indirim varken m5 almanızı öneririm

Hocam çok teşekkür ederim hemen bakıyorum performas olarak gaming pro ile aralarında bir fark yok sanırım değil mi ?

• bixsi kullanıcısına yanıt
    M5 - gaming prodan teknik olarak cok daha iyi bir anakart, pro carbonun avanatajı rgb ledleri
  • hakanbalcı82 kullanıcısına yanıt
    Hocam peki m5 mi carbon mu desem ?
    m5
  • Gaming pro boya ve isiktan ibaret m5 daha iyi

Ote yandan killer cok sorunlu bir alet oo bomba falan deniyorda memnun olmayan da cok adam var. intel nic tasiyan anakartlari tercih ederim

Asus pro gaming alirdim (veya asus z170 a) bunlarin yerine faz yapisi teknik olarak daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 8 Ağustos 2016; 17:38:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI Z170A Gaming M5
    6 yıl önce açıldı
    MSI X370 GAMING PRO CARBON AM4
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gigabyte gaming 5

• Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    İlginiz için teşekkür ederim hocam, lakin MSI z170a m5 daha bir kaliteli geldi bana yabancı forumlarda da araştırma yaptım. Çoğunluk MSI m5 diyor. Görünüş olarakta gönlüme yatan MSI m5 oldu sanırım onu alacağım.
    Resmine bakarak kalitesini anlayamayiz(aslinda fazlari gormek icin görsel inceliyoruz tabi).Asus daha iyi vrm dizaynina sahip daha kalitelii mosfetler kullanilmiş ve daha fazla cpu ya dusen faz var
    Frienholt hoca bu işin uzmanidir ona sorabilirsin
    http://forum.donanimhaber.com/m_113060369/tm.htm

Forumlar daha cok firma calisani cakallarla doludur gizli profillerden tek bir marka urunleri ne olursa olsun oneriliyorsa orada bir sıķıntı vardir .Tarafsiz teknik degerlendirenlere nadiren rastlaniyor.
    http://www.overclock.net/t/1572028/z170-vrm-discussion-thread

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 9 Ağustos 2016; 9:15:22 >

Hocam aklım çok karıştı ya şimdi senin demen üzerine, Asus z170-a yı inceledim gerçekten oda çok iyi ve güzel görünüyor. MSI da öyle , birde dikkat ettiğim bir şey var hocam ne kadar önemli bu bilemiyorum ama MSI m5 ve gaming pro da SLI slotları yani ekran kartı girişleri metalden bunun bir + sı varmı acaba ?
    Asus z170 A Bu dönem piyasaya iyi bir fiyatla giriş yapmış (500-550 arasıydı girişi) hem de performans bazında iyi bir kart.Pro gamer ile aynı dizaynı kullanıyorlar.

Güçlendirilmiş slotları diyorsan şöyle bir fenomen vardır. çift gpulu veya ağır soğutmalı kallavi kartlar bir süre sonra sarkma yapıyor güçlendirrme gerçekten işe yarayacak bilmiyorum mı onu zaman gösterir ama günümüzde bu durumun önüne geçmek için yukardan kasaya kartı tutturmak altına destek yerleştirmek veya gpu tutma aparatı bulunan kasalar (z3 plus da var olmalı) tercih edilir.

Sarkmaya karşı uygulama örneğihttps://forum.donanimhaber.com/m_119287523/tm.htm

Soketi kırmaya gelince bana kalırsa çok fazla tak çıkar yapan (test amaçlı vs ) bunuda özensiz yapan adam bunuda halleder.

Zaman ayırıp bilgilerini paylaştırdığın için çok teşekkür ederim hocam, inan çok kararsızdım. Aklımda iki anakart var şuan MSI z170 m5 ASUSz170-a bakalım ne yapacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bixsi

Zaman ayırıp bilgilerini paylaştırdığın için çok teşekkür ederim hocam, inan çok kararsızdım. Aklımda iki anakart var şuan MSI z170 m5 ASUSz170-a bakalım ne yapacağım.
    Anakartların nerdeyse hepsi aynı baz ve overclock performansı sunuyor. Baglantı seceneklerını ve yazılım destegını goz onunde bulundurmalısın bence. MSI Gamıng Pro Carbon kullanıyorum uzun suredir.

Artıları;
    -Fiyat
    -Led
    -Overclock
    -Command Center ve diger kullanıslı yazılımlar
    -Ramdisk yazılımı
    -Type-C Usb var
    -Yanında mouse hediyesi vardı suan varmı bilmiyorum

Eksileri;
    -Bılgısayar kapalı iken usb den sarj ozelleigi yok
    -Fiyatı biraz daha uygun olabilirdi
    -Ozellikle command center yazılımı bazen sacmalayabiliyor (genel olarak cok faydalı ve kullanıslı bır yazılım)

M5 in fiyatı biraz daha yuksek Gaming Proya gore bildigim kadar ile.

• HaRdWaReMaNiaC H kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim bilgiler için hocam, bilgisayar kapalı iken usb den şarj özelliği m5 de var mı acaba ? çok iyi bir özellik bu gerçekten yada hangi anakartlarda var (aklıma yine soktun birşey)
  • quote:

Çok teşekkür ederim bilgiler için hocam, bilgisayar kapalı iken usb den şarj özelliği m5 de var mı acaba ? çok iyi bir özellik bu gerçekten yada hangi anakartlarda var (aklıma yine soktun birşey)

2011 de almıs oldugum Asus Z68 anakartta vardı sureklı kullanıyordum 2016da almıs oldugum MSI Gaming Pro Carbonda boyle bir ozellik olmayacagını dusunmedim bile. Ilk baska ben beceremedim sandım daha sonra MSI Official forumlarına yazdım destek istedim adamlar demezmi senin anakartta bu ozellik yok. Iste bu tip seyler yuzunden tatmin olmak detaylarda gizli, malesef inceleme editorleride yuzeysel inceleme yapıyorlar bu tip seylere dikkat etmiyorlar belkide edemiyorlar kısa surede.

hocam kesin karar verdim ya oyun için alacaktım. M5 bana daha yakın geliyor ve yabancı sitelerden de araştırmalarıma göre m5 dyorlar oyun için, ama genel olarak asus z170-a nın bir kaç port giriş üstünlüğü mü ne varmış onada takılmam ben , m5 in de oc potansiyelide iyiymiş hem
  • quote:

hocam kesin karar verdim ya oyun için alacaktım. M5 bana daha yakın geliyor ve yabancı sitelerden de araştırmalarıma göre m5 dyorlar oyun için, ama genel olarak asus z170-a nın bir kaç port giriş üstünlüğü mü ne varmış onada takılmam ben , m5 in de oc potansiyelide iyiymiş hem

Asus 170a da dvi-vga cıkısı vs varda ne kadar gerekli kim kullanıyor bilemedim. M5 daha cafcaflı bir model acıkcası :) Hayırlı olsun.
    Çok teşekkür ederim sohbet için sağolun :)
  • quote:

Çok teşekkür ederim sohbet için sağolun :)
    Bugün MSI Gaming M5 aldım. 2 aydır toplayacağım PC parçaları için araştırma yapıyorum ve en uygun olarak bu kartı düşündüm. Kinzu mouse verdiler ama vermeselerde olurdu çok dandik bir şeye benziyor. Anakartı evde poşetinden çıkarmadan inceledim, zaten videolarda da yeteri kadar inceleme yapıyorlar. Yabancıların yaptığı incelemeleri izliyorum genelde. Gayet uygun fiyata, kaliteli bir anakart diye düşünüyorum. Kasım ayı dahil olmak üzere parça parça tüm malzemeleri toplamaya devam edeceğim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.