Şimdi Ara

[SATILDI] SATILIK > MSI B350M GAMING PRO (ARIZALI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 4 sene önce almış olduğum ve 2 hafta öncesine kadar sorunsuz kullandığım anakartımı maalesef birazdan belirteceğim arıza ve ekran kartımı yükseltmek sebebiyle satmaya karar verdim. Bilgisayarımı rutin olarak iş çıkışlarında eve gelip açıyordum. Bir gün yine iş çıkışı eve geldim PC'yi açtım fakat görüntü alamadım (siyah ekran) hatası verdi ve anakart üzerinde VGA ışığı sabit yanıyordu. Ekran kartımdan şüphem yoktu. Riske girerek uyguna da denk gelmesi sebebiyle gaming gecesinden b450 serisi anakart aldım ve yeni anakartımla görüntü alınca sorunun anakartta olduğu kesinleşti. Ürünümün tek sorunu budur. Üst düzey renkli ve sağlam yapılı bir anakarttır. Yaptırabilecek kişiler gönül rahatlığıyla alabilir. Kutu içeriği eksiksizdir. Anakart fotoğraflarda görüldüğü üzere çok temiz ve fiziken hatasızdır. Yanma vs hiç bir şey olmadı belirttiğim gibi arıza biraz manasız ve talihsizce oldu. Havale ve ya elden satış tercihim. Havale sonrası istenilen kargo firmasına alıcı ödemeli şekilde bırakabilirim. İstediğim fiyat 650>550 TL’dir. Alıcısı sağlıkla güzel günlerde kullansın.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snayperska -- 15 Ağustos 2023; 18:54:38 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Snayperska kullanıcısına yanıt
    Bedava !

İnsan ucuz olunca ayrı bir korkuyor ))

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yorumunuz ciddi mi pek anlamadım hocam ama ben ürünüme kefilim. Pazarlık yaparız ben zaten çıkarmaya çalışıyorum elimden, işime yaramıyor evde yer kaplayana kadar birinin işine yarasın

• Tamir parası ile sağlamından daha fazla fiyata mal olacak bozuk anakart için fiyat mantıklı değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chakabi kullanıcısına yanıt
    Hocam tamir fiyatını biliyor gibi konuşmuşsunuz. Tamiri ne kadar tutuyor araştıran adam karar versin buna bence. Zaten fiyat konusunda yardımcı olacağımı belirtiyorum her fırsatta. Ürün sağlam olsa zaten üç aşağı beş yukarı fiyatı belli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snayperska -- 10 Ağustos 2023; 11:22:32 >

• ben bunun sağlamını 900e aldım daha yeni

• Fifti_Eyt kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun dostum fiyatta yardımcı olacağım alan arkadaşa. İlanı düzenleyemiyorum hata veriyor şuanda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar ürünle işim bitti işine yarayacak birine satacağım gerçekten yardımcı da olacağım fiyatta. İlanı güncelleyemiyorum hata veriyor. Görünen fiyat üzerinden baltalama yapmayalım lütfen. Ben birinin işine yarasın da kullansın amacındayım. Kar gütmek gibi bir amacım yok. Saygılar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.