Bu tur sitelere cok fazla takilmayin. Genelde bircogu sallamasyon bunlarin. Eger guc kaynaginiz yetiyor ise rx6700 almanizi oneririm. İslemci anakarti guncellediginiz de bu sefer yeni bir kart istiyeceksiniz. Darbogaz sanki cok kotu birsey mis gibi lanse ediliyor ama o kadarda kotu degil. En fazla ekran kartini %100 kullanmazsin bu sefer de ayarlari fullersin :) |
msi z170a için yeni ekran kartı önerisi (2. sayfa)
-
-
Bende tam onu diyecektim. Bu test sitesinin öneri bölümünde ekran çözünürlüğü ve gereksinimleri yükselterek işlemci üzerindeki yükü hafifletebilir ve dar boğazdan %5 oranında kurtulabilirsiniz yazıyordu. Zaten bottleneck oranı toplam %7 çıkmıştı yani kurtarıyor gibi
Tavsiye için teşekkürler hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yahu,dediklerimizin yüzde 99 u doğrudur. 6700 işlemcinin gücü bellidir.Nette ,her tarafa bakarsanız, kafanız iyice karışabilir.
-
Konuyu daha fazla uzatmadan son olarak şahsınıza soruyum hocam, siz olsanız ne alırsınız. Sadece ikisi için değil nvidia larıda dahil ederek hepsinin içinden bir seçim yapın
birçok site var ama örnek olarak gpucheck sitesinden karşılaştırma yapınca 6700k ile orta ayarlarda gtx 1650 ile rx 6600 xt neredeyse aynı performansı veriyor
-
hangisi ucuzsa onu alirim fakat rx6600 ile 6700 arasinda 300-500 lira var ise rx6700 alirim net... nvidia ise 3060ti alti dusunmeyin. sirf rtx diye 3060 pahaliya satiliyor. Tabi 3060 ti yi 6700 seviyesinde bulabilirsen ama cok zor.. Dusunur isen 2.el de daha garantili faturali daha iyi kartlar var.
-
bugün bütün günüm gpu karşılaştırma sitelerinde geçti hocam zaten. kafam allak bullak olmuştu ama sanırsam 6700 alcam. belki ilerde işlemciyi de değiştiririm
-
6700 e karar verdim hocam ileriye dönük olsun. işlemciyi ve monitörü yükseltirim ilerde. bu süreçte umarım donanıma bi zarar gelmez
-
aynen hocam şimdilik 6700k yı idareten kullanın , oyun oynarken grafik ayarlarını en yükseğe alın yükün çoğunu ekran kartına bindirip kullanırsanız takılmalar bir nebze azalır ilerleyen zamanda da anakart işlemci 13400 tarzında bütçeye uygun bişeyle upgrade edersiniz
-
guc kaynaginiz nedir? sistem baya eski oldugu icin oda onemli. Corsair vs650 ler felan 5 yilda felan gidiyor
-
Hocam pc nin iç donanımı bu şekilde. Güç kaynağı yeterli midir üzerinde bir sürü rakamlar var. Bir de bana bi soğutucu resmi atmıştınız bendeki ondan mı yoksa daha iyisi mi lazım? Bu arada rx 6700 sığar mı tabi o da var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam resimleri attım sana zahmet bi bakar mısın, konu boyunca çok yardımcı oldun sağolasın
Power ziyadesi ile kafi. Kart sığar.
Soğutucun cillop.
-
sizden onay aldık güzel. az önce bir sitede pc nin tüm parçalarını girdim rx 6700 için. anakartın yanında uyumsuz diyor bunu hangi parça için dedi acaba
-
Boşverin bu siteleri.
-
Teşekkürler hocam konu boyunca çok yardımınız dokundu
Rica ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X