Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILDI]MSI Z370 SLI Plus Satın Al 27 Ekim 2022 15:00 1 1 [SATILDI]MSI Z370 SLI Plus Merhaba,Sistem yükseltmesi yaptığım için boşa çıkan anakartımı satmak istiyorum. Ürün 13.11.2017 tarihli ve Penta Bilgisayar faturalıdır. Anakartı overlock olmayan bir işlemci (i7 8700) ile ve sadece oyun için kullandığım için fazla yorulmadı. 7 fanlı ve mesh yapılı, kuvvetli hava akışı olan bir kasada kullanıldı. Zaten 2019'da oğlum doğduğundan beri haftada 1-2 saat ancak oyun oynayabiliyorum. O yüzden oldukça sağlam durumda.Resimlerde görebileceğiniz üzere ürünün kutusu ve tüm aksesuarları eksiksiz ve tertemiz durumdadır.Ürün için istediğim fiyat 1700 TL'dir. Anakartla beraber aynı zamanda işlemci (i7 8700) ve işlemci soğutucusu (Hyper Evo 212) da satıyorum. Onların ilanlarına aşağıdan ulaşabilirsiniz:Anakart ile parçalardan birini/hepsini alacak olursanız fiyatta yardımcı olurum.Param Güvende ile almak isteyenler için Sahibinden ilanı da mevcuttur. BURADAN ulaşabilirsiniz. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Pukka Cotton Park Natura 70X120 Huawei E173 TTNET 3G Mobil Modem Kraft Puset ve Çocuk Koltuğu (Çocuk arabası uyumlu) [SATILDI] Ofis/bilgisayar koltuğu