Şimdi Ara

msı z370a-pro + msı 1060 gaming x

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde msı 1060 gaming x ekran kartı var ve 8. nesil bi sistem toplamak istiyorum. Giriş ve orta seviyeli kartlar henüz çıkmadığı için msı z370a-proda karar kıldım fiyat olarak en uygun oydu. Msı'ın sitesine girdiğimde kartın vga desteği bölümünde 1060 yok bu kartı alsam herhangi bir uyumsuzluk sorunu yaşar mıyım ?msı z370a-pro + msı 1060 gaming x

• Uyumsuzluk olmaz

I5 8400, 8600k bunlar isinizi gorur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    8400 almayı düşünüyorum. ekran kartımdan sıkıntı yaşamam yani ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pmpens

8400 almayı düşünüyorum. ekran kartımdan sıkıntı yaşamam yani ?

Kesinlikle hayir.

Forumda 1070 mini satan var. Onu da alabilirsiniz ikinci el.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    msı 1060 6gb gamıng x aldım hocam işlemciyi sipariş verdim. anakart kafamı karıştırmıştı onuda haftaya veririm siparişini yardımın için teşekkür ederim. :)
  • quote:

msı 1060 6gb gamıng x aldım hocam işlemciyi sipariş verdim. anakart kafamı karıştırmıştı onuda haftaya veririm siparişini yardımın için teşekkür ederim. :)

Ne demek hocam

Ram lazım olursa söylersiniz. Bende 8Gb 2400mhz ram olabilir.
  • Z370A Pro yerine B360 ya da H310 yönelmeni öneririm. K serisi almadığın sürece bir esprisi yok çünkü.
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    Yalnızca burada var sanırım.Fiyat yönünden seçenek yok.
  • evet tek orda var gün geçtikçe fiyatı artıyor çıktıgı gün 380 di şimdi 388 tl 8 tl koydu dolar payı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 5 Nisan 2018; 18:33:49 >
  • B ve H serisinin farkı nedir peki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

i5-8400, K serisi bir işlemci olmadığı için hızaşırtma yapamayacaksın. Ancak yakında satılmaya başlayacak olan B yada H serisi modelleri tercih etsen bile fiyat olarak Z370 Pro'ya yakın olacağı için bu anakartı alman en doğru seçenek olur. Çünkü fiyat olarak çok uygun.
  • Ahmetblr kullanıcısına yanıt
    Bende öyle düşünüyorum aralarında çok fiyat farkı yok z serisi alıcam sanırım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.