Şimdi Ara

msi z390 anakart alacağım acil tavsiye lütfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni işlemcim için anakart arıyorum hb'da msi da kampanya yapmış. malum soket 1151 in sonu geldi bu bağlamda şu üçünden hangisi için değer? bütçe: 900-1455tl

msi z390 mag gaming edge ac 1150tl
    www.hepsiburada.com
    MSI MPG Z390 GAMING EDGE AC SOKET 1151 DDR4 4400(OC) HDMI DP Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/msi-mpg-z390-gaming-edge-ac-soket-1151-ddr4-4400-oc-hdmi-dp-m-2-usb3-1-rgb-wi-fi-atx-p-HBV00000EGS6A

msi z390 mpg tomahawk 1014tl

msi z390 mpg gaming pro carbon 1423tl

• Gaming Edge ile Pro Carbon VRM kalitesi olarak aynıdır. Ancak Pro Carbon'da daha fazla ek özellik vardır.

Gaming Edge ile aynı fiyata satılan Gigabyte Z390 Aorus Elite hepsinden çok daha kalitelidir.

• Gigabyte Auros pro Z390 aldım, Elite modeli tam f/p anakartdır aynı pro modeli gibi 12+1 faz, vrm soğutma ve bileşen kalitesi ikisinde de üst düzeydedir, verdiğiniz linklerdeki en pahalı olan MSI Pro Carbon'dan daha ucuz ve daha iyi anakartdır, Gigabyte'ın sitesine girin orada detayları görürsünüz zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 17 Temmuz 2019; 17:57:2 >
  • Z390 Auros master kullanıyorum kdv indiriminde falan düşünülebilir.
  • Şu an Z390'da fiyatı uçmadan geçerli VRM'e sahip sadece bu mobo var:

• Bilseydim fiyatının düşeceğini baştan ultra modelini alırdım, belki pro'yu iade ederim onu alırım.
  • Gaming Edge ve Pro Carbon aynı bileşen kalitesine sahip ama Edge'de ekstra olarak dahili Wifi var. Şu an fiyatı çok iyi.

• Soket 1151 in sonu geldi diyorsun 1151 pinli anakart aliyorsun. Anlamadim orasini
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.