Şimdi Ara

[SATILDI] MSI Z390 TOMAHAWK + İ7 8700K + 4X8 GBCorsair Vengeance RGB + Dark freezer 120 Cpu Fan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 MSI Z390 TOMAHAWK + İ7 8700K + 4X8 GBCorsair Vengeance RGB + Dark freezer 120 Cpu Fan
    Merhaba,

Öncelikle sistemim çok başarılı ve memnunum ama Keyfe keder AM5 sisteme geçeceğim için sistemimi satıyorum. Yüksüz halde günlük kullanımda %5 - 15 arasında geziyor.
    Bu zamana kadar Bilgisayarımı temiz ve sistemimi çok yormadan kullandım. Düzenli olarak temizledim.

Ürünlerin garantisi bitmiş durumda.

Anakart sıfır kendim vatan bilgisayardan almıştım.
    İşlemciyi forumda 2.el aldım. İlk sahibinden aldığım Faturası duruyor.
    Ramlerin 2 sini HB'den diğer 2 tanesini de yine forumdan almıştım.
    Soğutucuyu da sıfır almıştım. Bu sistem için başarılı bir soğutucu.
    Darx maxima v20 kasa iyi kondisyonda sıfır gibi.

İstanbul içi elden veya havale sonra kargo şeklinde gönderebilirim. Görüşmek isterseniz özelden yazabilirsiniz

Ramler : 4 adet toplam : 3000 TL
    Cpu + Anakart + Soğutucu : 5000 TL

[SATILDI] MSI Z390 TOMAHAWK + İ7 8700K +  4X8 GBCorsair Vengeance RGB  + Dark freezer 120 Cpu Fan

[SATILDI] MSI Z390 TOMAHAWK + İ7 8700K +  4X8 GBCorsair Vengeance RGB  + Dark freezer 120 Cpu Fan

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 9000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Çekmeköy Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Takip, iyi satışlar

• Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.