Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 MSI B450 TOMAHAWK MAX AM4 ANAKART Satın Al 4 Mayıs 2024 16:36 1 1 MSI B450 TOMAHAWK MAX AM4 ANAKART Fiziksel ve kozmetik olarak kusursuzdur.2021 sonlarında Vatan Bilgisayar üzerinden satın aldım. bir süredir bilgisayara vakit ayıramıyorum sistemimden kalan parçaları satıyorum. Fiziksel ve kozmetik açıdan hatasızdır. Kafanızda soru işareti kalmasın.Kutusu ile gönderilecektir.Ürünler hakkında detaylı bilgi almak için yazabilirsiniz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Endgame OP1 8K WHITE KGF [SATILDI] Endgame XM1R *SIFIR AYARINDA* [SATILDI] Wlmouse Beast X Fab 8K - 5günlük Vaxee PA Black
@esiretti abime satilmistir. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Endgame OP1 8K WHITE KGF [SATILDI] Endgame XM1R *SIFIR AYARINDA* [SATILDI] Wlmouse Beast X Fab 8K - 5günlük Vaxee PA Black