Şimdi Ara

msi z77a-gd55 ile gskill ripjawsx f3-12800cl9d-8gbxl uyuşmazlığı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: thunderbolt1984

son gelişme:

bugün vatan bilgisayarı aradığımda anakartımın incelendiğini işlemci pinlerinden 1 tanesinin ya da daha fazla hatırlayamıyorum eğildiğini. bahsettiğim sorununun olduğunu belki bu yüzden olabileceğini söylediler. şu anda servise gönderilmiş.

arkadaşlar gelişmeleri buradan aktaracağım.

Selam
    İşlemci yuvası pinleri eğilmişse bu tamamen sizin hatanız olduğunu varsayacaktır servis. Ama eğilen pin düzeltmesi gayet basit olduğundan sorun çıkartmacaklarını sanmıyorum. Bir büyüteç ve iğne sorunu çözeceklerdir.

Vatan bu konuda çok pasif bir firma. İşleri ürün satsınlar ama garanti kapsamındaki ürün için işi yokuşa sürsünler.. Ayıplı bir ürün ile ne âlâkası varsa kargoya tutanak tutturmanın, anlaşılması zor.
    Kargo tutanağı şu amaçla tutar.
    1. Hasarlı kargo paketi(yırtılmış, açılmış veya ıslanmış vs.).
    2. Paket üzerindeki fatura ile gelen ürünün aynı olmaması veya sizin sipariş vermiş olduğunuz ürün ile benzerlik bulunmaması vs..
    Gibi durumlarda tutanak tutarak, ürünü geri iade etmek üzere alır götürür..

Anakart geldi ve siz dediniz ki kargoyu getiren kişiye, durun bu anakartı monte edeyim ve sağlamsa tamam, sağlam değilse geri götürün mü diyeceksiniz? Vatanın söylediğine göre bu durum çıkıyor ortaya... Ne kadar saçmalık ve mantıksız kişileri çalıştırıyor vatan değil mi?

Sorun çıkartırlarsa Vatana deyin ki, ayıplı ürün gönderdiğiniz için sizi Tüketici Hakları Derneğine şikâyet edeceğim diye bastırın. Veya üslube uygun kelimeleri seçerek biraz baskıda bulunun..
    Hayırlısı olsun kardeş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay_KG -- 24 Ağustos 2012; 17:23:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

quote:

son gelişme:

bugün vatan bilgisayarı aradığımda anakartımın incelendiğini işlemci pinlerinden 1 tanesinin ya da daha fazla hatırlayamıyorum eğildiğini. bahsettiğim sorununun olduğunu belki bu yüzden olabileceğini söylediler. şu anda servise gönderilmiş.

arkadaşlar gelişmeleri buradan aktaracağım.

Selam
    İşlemci yuvası pinleri eğilmişse bu tamamen sizin hatanız olduğunu varsayacaktır servis. Ama eğilen pin düzeltmesi gayet basit olduğundan sorun çıkartmacaklarını sanmıyorum. Bir büyüteç ve iğne sorunu çözeceklerdir.

Vatan bu konuda çok pasif bir firma. İşleri ürün satsınlar ama garanti kapsamındaki ürün için işi yokuşa sürsünler.. Ayıplı bir ürün ile ne âlâkası varsa kargoya tutanak tutturmanın, anlaşılması zor.
    Kargo tutanağı şu amaçla tutar.
    1. Hasarlı kargo paketi(yırtılmış, açılmış veya ıslanmış vs.).
    2. Paket üzerindeki fatura ile gelen ürünün aynı olmaması veya sizin sipariş vermiş olduğunuz ürün ile benzerlik bulunmaması vs..
    Gibi durumlarda tutanak tutarak, ürünü geri iade etmek üzere alır götürür..

Anakart geldi ve siz dediniz ki kargoyu getiren kişiye, durun bu anakartı monte edeyim ve sağlamsa tamam, sağlam değilse geri götürün mü diyeceksiniz? Vatanın söylediğine göre bu durum çıkıyor ortaya... Ne kadar saçmalık ve mantıksız kişileri çalıştırıyor vatan değil mi?

Sorun çıkartırlarsa Vatana deyin ki, ayıplı ürün gönderdiğiniz için sizi Tüketici Hakları Derneğine şikâyet edeceğim diye bastırın. Veya üslube uygun kelimeleri seçerek biraz baskıda bulunun..
    Hayırlısı olsun kardeş..

selam haklısınız ben de kendilerine uzun uzun defalarca bunu izah ettim ama nafile. sonunda kendilerine kargo takip noyu verdim ve kargoyu çağırıp kendileri neyse prosedür artık yapmışlar ve anakartımı kabul etmişler.

neyse çok sinirlerim bozuk. bugün aradım ve ne durumda olduğunu sorduğumda servisin incelediğini ve ürün değişim veya tamir gibi hususları onların vereceği rapora göre belirleyeceklerini söylediler. tahmini ne kadar süreceğini sorduğumda ise kart bize ulaştıktan 20 gün içerisinde yasal hakkımız bulunmakta bildirmek için gibi şeyler söylediler ve çok moralim bozuldu. bir hevesle alıyorum ve hiç kullanamadan neredeyse geri gönderiyorum nerdeyse 1 ay oldu ve ben hala bilgisayarımı kullanamıyorum. kendilerinin kusurunu bana ödetmeye hiç hakları yok gerçekten. bi daha vatanbilgisayar ismini dahi duymak istemiyorum. ne kadar sövsem azdır.

• evet dediğiniz gibi çok saçma ve bilgisiz insanlar var orada. ürün ayıplı olduğu için anında değişim yapmaları gerekir ve üstelik kendileri de bu durumu tespit etmişler daha ilk gün ama neyi bekliyorlar anlamıyorum. oradaki bayan da bana utanmadan 1 hafta muhabbeti yapıyor ya çok sinirim bozuldu. ben cayma hakkı kullanmıyorum ki senin gönderdiğin kusurlu malı değiştirmek istiyorum bu kadar basit. neden anlamak istemiyorlar niçin zorluk çıkarıyorlar anlamıyorum.
  • arkadaşlar tekrar merhaba sonunda anakartımı değiştirdim. MSI teknik servisi değişim kararı almış ve dün itibariyle anakart elime geçti. 1 aylık yorucu bir sürecin ardından anakartıma kavuşmuş oldum. yardımı bulunan arkadaşlara teşekkür ederim.
    ancak yeni aldığım anakartta işlemci ısınma sorunuyla karşı karşıyayım. anlamadım bir türlü. önceki fabrikasyon hatalı anakartta bile bu sıcaklıklara ulaşmıyordu. diablo3 açıkken 97 dereceleri görmeye başladı. sizce anakarttan mıdır? gerçi işlemci ve işlemci fanı 1 aydır kenarda bekliyordu acaba termal macunda problem olmuş olabilir mi? olmadı bu sorunla ilgili yeni bir konu açacam.
  • quote:

arkadaşlar tekrar merhaba sonunda anakartımı değiştirdim. MSI teknik servisi değişim kararı almış ve dün itibariyle anakart elime geçti. 1 aylık yorucu bir sürecin ardından anakartıma kavuşmuş oldum. yardımı bulunan arkadaşlara teşekkür ederim.
    ancak yeni aldığım anakartta işlemci ısınma sorunuyla karşı karşıyayım. anlamadım bir türlü. önceki fabrikasyon hatalı anakartta bile bu sıcaklıklara ulaşmıyordu. diablo3 açıkken 97 dereceleri görmeye başladı. sizce anakarttan mıdır? gerçi işlemci ve işlemci fanı 1 aydır kenarda bekliyordu acaba termal macunda problem olmuş olabilir mi? olmadı bu sorunla ilgili yeni bir konu açacam.

Sanırım işlenci fanını tam sıkıştıramadınız
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.