Şimdi Ara

Msi Z790 Edge Wi-Fi DDR4 anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #Intel Intel #MSI Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Msi Z790 Edge Wi-Fi DDR4 anakart
    Ürün 2-3 haftalıktır. Garantisi kutusu faturası her şeyi tamdır. Bir heves ile kasa topladım ama vakit ayıramıyorum.
    FİYAT: 6000TL PAZARLIKSIZ.

Dilerseniz işlemci olarak 13600KF, soğutucu olarak kraken Z53 kasa olarak da lian li o11 air mini komponentlerim de mevcut. Bunlar için özelden teklif verebilirsiniz. Hepsi 2-3 haftalıktır.
    Aşağıdaki kasa ekran kartı hariç komple satılıktır. Kasa hariç her şeyin kutusu var ve kasa dahil her şey faturalı ve garantilidir. Detaylar için pm atabilirsiniz.

Msi Z790 Edge Wi-Fi DDR4 anakart
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 6000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 2 Nisan 2023 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

• Msi Z790 Edge Wi-Fi DDR4 anakart

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam merhaba, izmir gaziemirdeyim. Bende bir bilgisayar topladım fakat başıma gelmeyen kalmadı 1 aydır asus servisi ile upraşıyorum.

Yaşadığım sıkıntıda bu;

https://forum.donanimhaber.com/pc-acilirken-surekli-cikan-yazi-nedir-fikri-olan-var-mi--155674952#155674952

Senden ricam bendeki cpuyu senin sistemde deneyebilir miyiz? işlemci i7 13700kf, işlemciyi de deneyip asusu hakem heyetine vermek istiyorum, ne kadar işlemciden olacağını düşünmesemde test etmem gerek ama çevremde test edeceğim kimse yok. Cevabını bekliyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.