Şimdi Ara

msi z87 g45 anakart ta ram overclock

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    i7 4790 3,6 ghz----- gskill 2*4 2133 mhz c11 ram-----msi z87 g45 gaming 3000 mhz(o.c) anakart-----asus r9 270 2gb 256 bit ekran kartı----- cooler master TPC-812 V2 işlemci soğutucu -----thermaltake ELEMENT T 700W MidT ATX SİYAH KASA 3 fanlı-----120gb corsair ls ssd disk

pc hazır alın dediler ,eve götürdüm.ssd ye windows 8.1 i kurdum.pc yeniden başlıcak başlamadı.kasa çalışır vaziyette ama ekran da görüntü yok.görüntü sinyali yok diyor.
    sonra windows u kurdum hallettim çalışıyor.driver ı kurdum pc yeniden başlatılcak dedi tamam dedim.kasa çalışır vaziyette ama ekran a gene görüntü gelmiyor.kasanın açama kapama tuşuna basılı tutuyorum ama pc kapanmıyor.pc de acaip bi durum var.bütün akşam uğraştım durdum.windows u yeniden başlat dediğimde başlatmıyor.ve ayrıca kasadaki reset tuşu çalışmıyor.

bana lütfen yardım.pc nin sorunu ne olabilir.

birde vatan da bana pc yi teslim eden teknik servis dediki.ram lerin 1600 mhz de çalışır durumda .2133 mhz yapmak istersen sen yaparsın biz yapmayız dedi.
    2133 lük bir ram 1600 de çalışırmı.

• İ7 4960'ın desteklediği Memory Types DDR3-1333/1600. Sistemin ramlerini otomatik olarak 1600mhz'da kullanıyor. Eğer ramleri 2133'e veya daha yükseğe almak istiyorsan işlemcine overclock yapman lazım. Bu sayede ramlerinde overclocklanmış olacak fakat bunun için overclock rehberlerini incele bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmavada -- 20 Kasım 2014; 19:30:00 >
  • ice4sertac İ kullanıcısına yanıt
    o anakartı almasaydın keşke bende de wardı aynısından aynı sorunları yaşıyordum 2 kere ekran kartı değiştirim işlemciyi değiştirdim ramları değiştirdim olmadı en son anakartı garantiye yollamıştım direk iade aldılar

vatandan aldı isen sana bozuk anakartı satmış olma ihtimalleri yüksek

ilk önce ekran kartını çıkar on board gpu ile çalıştır pc yi
    buraya kadar gelemdi isen ramlari çıkar tek lı olarak dene ayrı ayrı

2.bios ekranı gelebiliyorsa biosunu güncelle

3.ram hızlarını 1600 mhz e çek

4. bütün driverların güncellerini msi in amerika sitesinden çek kur

5. sonra ekran kartını tak yine güncel driverlarını kur dene

6. sistemde açılışta oyunlarda performans kaybı filan yaşıyorsan hala anakartı sök yada bütün pc yi vatan a götür anakart ı iade etmek istiyorum de onun parası ile de h97 bi anakart al gigaybte yada asus marka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flagbearer -- 29 Kasım 2014; 13:02:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.