Şimdi Ara

Msi z87-g45 bios problemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam anakartin arkasin cmos clear tusu var kucuk bir tane sistemi kapatip tusa 5 sn ye bas bildigim kadariyla 2. Biosun bilgilerini birinci biosa aktariyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknogalaxy

Hocam anakartin arkasin cmos clear tusu var kucuk bir tane sistemi kapatip tusa 5 sn ye bas bildigim kadariyla 2. Biosun bilgilerini birinci biosa aktariyor

Hocam böyle bir şey yok çünkü anakartta 2.bıos mevcut değil.Ayrıca cmos için 2.bıosa gerek yoktur cmos sadece var olan bıosu sıfırlar.Sizin deyişinize göre her cmos olan anakartta 2.bıos bulunmalı ama böyle bir durum çoğu anakartta yoktur.

• Sagolun arkadaslar yardım icin ama zaten bugun gittim gigabyte z87 ud3h anakart aldım. Kafam su an rahat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer177

Sagolun arkadaslar yardım icin ama zaten bugun gittim gigabyte z87 ud3h anakart aldım. Kafam su an rahat.

kartı almanyadan almışsın tr msi kabul etmez ama gökhan bodurla görüş
    bişeyler yapabilirler MSİ TR elinde patlamasın yaptır sat bari
    geçmiş olsun yeni kart iyi seçim
  • Ronaldinho26 kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler cevabın için, durumumu anlattıgımda hoş karşılamadılar zaten 1 sene içerisinde almanyaya gidecegim o zaman garantiden yeniletip getirecegim. z87ler cabuk eskiyeccegini zannetmiyorum.
  • slayer177 S kullanıcısına yanıt
    benzer sorunla bu kartta karşılaşmanız durumunda power ve reset tuşlarına aynı anda 10 saniye kadar basılı tutup bırakarak back up bios u main bios üzerine yazdırabilirsiniz ek bilgi olsun

• ReSpAwN_22 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar hepiniz aynı şeyi soylemişssiniz ama yukarıda bahsettik msi z87 g45 gaming serisinde 2. bir bios yok tek biosludur kart.
    hocam dikkat etseniz iyice bir okusanız cevabı gigabyte aldım yazdığınız mesaja vermiştim bahsettiğim olay gigabyte kartlar içindir ilerde aynı problem başınıza gelirse yana yakına konu açmayın aklınızda bulunsun dedim ama kötü etmişim demek ki.

• ReSpAwN_22 kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma dostum, gece gece yanlıs okumusum :) Teşekkur ederim bilgi icin bir kenarda dursun bu
    insanız hocam hepimizin hataları oluyor iyi günlerde kullanın kartınızı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.