Şimdi Ara

msi z97-g43 neden ucuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
2.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aklınızda bulusun z97-43 50 adet stoktu şimdi 29 adet stok kalmıs, daha sonra 299 yerine 349 tl ye yukselecekmis
    uygun fiyata üst chipset z97 alacaklar stogu bitmeden alsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanbalcı82 -- 22 Nisan 2015; 9:44:56 >
  • davedevil kullanıcısına yanıt
    Bizim insanımız neden böyle biliyormusun ucuz olan şeyin her zaman bir pisliğinin çıktığını gördük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANZE -- 22 Nisan 2015; 10:41:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Supervisor_

daha uygun istiyorsanız hızlı al %50 indirim yapmış buyrun 219 tl süper fiyat bence
    http://www.hizlial.com/gigabyte-z87-hd3-intel-z87-1150-soket-1600mhz-ddr3-sata-30-usb-30-anakart/10306484?OM.zn=youviewed&OM.zpc=10308174

Z87 ile Z97 arasında ne fark var acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • z97 ler 4 nesil işlemciler için çıktı birde m2 sata koydular aman aman bi fark yok yani z 87 ler bios update ile 4 nesil işlemcilerde sorunsuz çalısıyor
  • quote:

z97 ler 4 nesil işlemciler için çıktı birde m2 sata koydular aman aman bi fark yok yani z 87 ler bios update ile 4 nesil işlemcilerde sorunsuz çalısıyor

Pci express 3.0 galiba bu 2 kartta.

• quote:

z97 ler 4 nesil işlemciler için çıktı birde m2 sata koydular aman aman bi fark yok yani z 87 ler bios update ile 4 nesil işlemcilerde sorunsuz çalısıyor

hocam zaten asıl sorun orda. broadwell işlemciler fos çıktı. sadece iki tane broadwell işlemci gelecek. i5 olan modelde önbellek azaltılmış. sadece 4 çekirdek var. HT yok. z97-g43 ve z97 pc mate gibi anakartlarda 2+1 faz yapısına sahip.yani oc için başarılı sonuç alamıyorsunuz. bu durumda z97 veya h97 anakartları dediğiniz gibi z87lerden ayıran en önemli özellik olan m2 veya sata express desteği z97-g43, z97 pc mate ve h97 pc mate de yok. kısacası 300 liralık bu anakartların 150-200 liralık h81 yongalı anakartlar pek bir farkı kalmıyor bu durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krmkkr -- 25 Nisan 2015; 16:00:59 >
  • krmkkr kullanıcısına yanıt
    benim demek istedigimde o zaten düşük bütçeli bir sistem için z87 bile yetrli gelir 220 tl yede bu bu kart gayet güzel fiyat
  • aldım. Yanında verdikleri fanı sevdim
  • Alan arkadaslara bir sorum var, pci slot olarak 16x den iki tane var yazdigini gordum. Cf yapmak icin oldukca ekonomik bir kart sanirim yorumlarinizi alabilirmiyim,?
    4790k ile kullanmayi planliyorum.ne dersiniz?
    (R9 280x saphire toxit ile cf yapilacak)

• quote:

Orijinalden alıntı: zebede

Alan arkadaslara bir sorum var, pci slot olarak 16x den iki tane var yazdigini gordum. Cf yapmak icin oldukca ekonomik bir kart sanirim yorumlarinizi alabilirmiyim,?
    4790k ile kullanmayi planliyorum.ne dersiniz?
    (R9 280x saphire toxit ile cf yapilacak)

Tabiki CF yapınca bu anakartla 16x-16x şeklinde kullanamıyorsun. 600 TL'lik anakartlar bile 16-8 şeklinde çalışıyor ki kaldı ki bu çalıştırsın.

Z97-G43 CF ile 8x-8x şeklinde çalışır.
  • 1-)16x in 2 adet olmasinin bir faydasi nedir?
    2-)16x-16x olarak calistirabilecegim bir kart onerebilirmsin?

• quote:

Orijinalden alıntı: zebede

1-)16x in 2 adet olmasinin bir faydasi nedir?
    2-)16x-16x olarak calistirabilecegim bir kart onerebilirmsin?

1-) Ekran kartların tam hızında çalışır. Fakat 16x-16x çalışması ile 8x-8x çalışması arasında en fazla %10 fark olur.

2-) Z97'de böyle bir anakart yok, olanlarda zorlama şekilde ek kontrolcü ile yapılmış onlarda pek sağlıklı değil. Zaten 4790'k Maksimum PCI Express Hattı Sayısı 16x 'dir, buda dual modda 8x 8x eder.

Ben gerçek 16x-16x'de kullanmak istiyorum dersen X99 bir sistem toplamalısın.

Ayrıca crossfire yapacağana aynı paraya tek bir güçlü kart al derim, crossfire veya sli gereksiz iş.
  • Bilgilendirmen icin tesekkurederim

• malesef ürünün kampanyası bitmis 299 tl yerine 343 tl olmus ve kampanyalı verdikleri sharkoon fanı artık vermiyorlar
  • yeni öneri

20 adet için

bios update gerekmeyen en uygun z97 de kampanya var

279 tl

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-z97-pc-mate-intel-z97-soket-1150-ddr3-3000mhzoc-hdmidvi-anakart.html
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.