Şimdi Ara

msi z97-g43 neden ucuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
2.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler MSI Z97-G43 Z97 LGA1150 DDR3-1600 MHz Anakart ort. 260-280tl arası fiyatta satılıyor neden bu kadar ucuz ?

• Ne dememizi bekliyorsun? Ben kullanıyorum 1.44v ile (auto verdi) 4.8ghz'de kullandım g3258'i diğer türlü ısınmıyor(zaten ısınma diye bişi kalmadı) z97 chipset yani sata usb 3.0'lar bol. OC Genie çok iyi çalışıyor click bios 4 efsane vs... f/p
  • Diğer modellere nazaran sınırlı bir anakart diye ucuz. Mesela PC kapalı iken USB girişlerini kullanıp hiçbir şeyi şarj edemiyorum. Bunu aldıktan sonra fark ettim. Arka panel fazla sade. Bu ikisi dışında sıcaklık, bios arayüzü ve performans konularında bir sorun yaşamadım. Henüz OC denemedim. Ha bir de MSI Command Center adlı program kendi kendine saçmalıyor; onu da ekleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müddeiumumi -- 17 Aralık 2014; 12:06:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feanor Tasartir

Diğer modellere nazaran sınırlı bir anakart diye ucuz. Mesela PC kapalı iken USB girişlerini kullanıp hiçbir şeyi şarj edemiyorum. Bunu aldıktan sonra fark ettim. Arka panel fazla sade. Bu ikisi dışında sıcaklık, bios arayüzü ve performans konularında bir sorun yaşamadım. Henüz OC denemedim. Ha bir de MSI Command Center adlı program kendi kendine saçmalıyor; onu da ekleyeyim.

USB için jumper ayarlarını yaptınız mı?
  • OmC43 kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir müdahalede bulunmadım; zira nasıl yapılacağını bilmiyorum hocam. Şarj olayı karta has bir şey sanıyordum. Düzeltiliyorsa harika olur aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müddeiumumi

Herhangi bir müdahalede bulunmadım; zira nasıl yapılacağını bilmiyorum hocam. Şarj olayı karta has bir şey sanıyordum. Düzeltiliyorsa harika olur aslında.
    pahalı olsa neden pahalı,ucuz olsa neden ucuz.Ahh ahhh bizim insanımızı memnun etmek zor
  • anakartı yeni aldım o yüzden bakamadım ama eski kartta bunun için bir ayar vardı. g43ün el kitabında bununla ilgili bir şey gördüm ve sanki bios tada vardı ama emin değilim çıkınca bakar bilgilendiririm
  • Kapalıyken 3.0a takınca sarj ediyor bende çünkü ondan kötü olan kartlar daha pahalıya satılıyor Bişeylik mi var acaba dedim de
  • Beyler anakarttan memnunsanız ben de almayı düşünüyorum

i7 4790K takmayı düşünüyorum ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35bucuk -- 14 Nisan 2015; 17:49:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35bucuk

Beyler anakarttan memnunsanız ben de almayı düşünüyorum

i7 4790K takmayı düşünüyorum ne dersiniz?

Ben MSI Z97 GAMING 3 takmayı düşünüyorum seninki ne kadar ki?
  • 300 TL piyasada bu kart
  • quote:

300 TL piyasada bu kart
    en düşük 299 tl hepsiburada.com'da
    yanına da eşantiyon olarak 12 cm sharkoon kasa fanı veriyorlar
    http://www.hepsiburada.com/liste/msi-z97-g43-intel-z97-3000mhzoc-ddr3-lga1150-atx-anakart-sharkoon-shark-blades-12cm-fan-hediyeli/productDetails.aspx?productId=bd304908&categoryId=152

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanbalcı82

en düşük 299 tl hepsiburada.com'da
    yanına da eşantiyon olarak 12 cm sharkoon kasa fanı veriyorlar
    http://www.hepsiburada.com/liste/msi-z97-g43-intel-z97-3000mhzoc-ddr3-lga1150-atx-anakart-sharkoon-shark-blades-12cm-fan-hediyeli/productDetails.aspx?productId=bd304908&categoryId=152

Alıntıları Göster
    Ben de kuzenime aldım bakalım.Yarın elimde olacak.Fiyatına göre çok güzel anakart gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 15 Nisan 2015; 18:02:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AC Kiriklar

Ben de kuzenime aldım bakalım.Yarın elimde olacak.Fiyatına göre çok güzel anakart gerçekten.

Alıntıları Göster
    bu anakartın incelemesi var mı, alip inceleyen resmileri paylasabilcek olan var mı?
    fiyat güzel sanırım ürün de güzel

hepsiburada son 48 adet icin bu fiyat diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC Kiriklar

Dostum kullanabildin mi kartı, nasıl durum? Ve hangi işlemci ile kullanıyorsun?
  • 35bucuk kullanıcısına yanıt
    Anakartı aldık.4460 işlemciyle beraber kullanıyoruz.İlerleyen zamanlarda 5.jenerasyon k serisi bir işlemci takıp kullanacağız.Anakart gayet sade.Biosu gayet ayrıntılı.Kutu içeriği zayıf...2 adet sata kablosu ve anakart arka plakası var.Kitapçık da tabii ki...Z97 almak isteyip de kısıtlı bütçesi olan ve extreme overclock düşünmeyen herkese için alınabilecek bir anakart.
  • Aynen öyle düşünüyorum, bilgilendirme için çok teşekkürler, iyi günlerde kullanın...
  • quote:

Aynen öyle düşünüyorum, bilgilendirme için çok teşekkürler, iyi günlerde kullanın...
    dün 48 adetti bugun 37 adet kalmıs
    almak isteyenlerin dikkatine
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanbalcı82

dün 48 adetti bugun 37 adet kalmıs
    almak isteyenlerin dikkatine

Alıntıları Göster
    daha uygun istiyorsanız hızlı al %50 indirim yapmış buyrun 219 tl süper fiyat bence
    http://www.hizlial.com/gigabyte-z87-hd3-intel-z87-1150-soket-1600mhz-ddr3-sata-30-usb-30-anakart/10306484?OM.zn=youviewed&OM.zpc=10308174

• quote:

Orijinalden alıntı: Supervisor_

daha uygun istiyorsanız hızlı al %50 indirim yapmış buyrun 219 tl süper fiyat bence
    http://www.hizlial.com/gigabyte-z87-hd3-intel-z87-1150-soket-1600mhz-ddr3-sata-30-usb-30-anakart/10306484?OM.zn=youviewed&OM.zpc=10308174

Bu linkteki ürün Z97 değil Z87 chipset, düşünenlerin dikkatine...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.