Bildirim
msi z97-g43 neden ucuz?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ne dememizi bekliyorsun? Ben kullanıyorum 1.44v ile (auto verdi) 4.8ghz'de kullandım g3258'i diğer türlü ısınmıyor(zaten ısınma diye bişi kalmadı) z97 chipset yani sata usb 3.0'lar bol. OC Genie çok iyi çalışıyor click bios 4 efsane vs... f/p -
Diğer modellere nazaran sınırlı bir anakart diye ucuz. Mesela PC kapalı iken USB girişlerini kullanıp hiçbir şeyi şarj edemiyorum. Bunu aldıktan sonra fark ettim. Arka panel fazla sade. Bu ikisi dışında sıcaklık, bios arayüzü ve performans konularında bir sorun yaşamadım. Henüz OC denemedim. Ha bir de MSI Command Center adlı program kendi kendine saçmalıyor; onu da ekleyeyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müddeiumumi -- 17 Aralık 2014; 12:06:57 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Feanor Tasartir
Diğer modellere nazaran sınırlı bir anakart diye ucuz. Mesela PC kapalı iken USB girişlerini kullanıp hiçbir şeyi şarj edemiyorum. Bunu aldıktan sonra fark ettim. Arka panel fazla sade. Bu ikisi dışında sıcaklık, bios arayüzü ve performans konularında bir sorun yaşamadım. Henüz OC denemedim. Ha bir de MSI Command Center adlı program kendi kendine saçmalıyor; onu da ekleyeyim.
USB için jumper ayarlarını yaptınız mı? -
Herhangi bir müdahalede bulunmadım; zira nasıl yapılacağını bilmiyorum hocam. Şarj olayı karta has bir şey sanıyordum. Düzeltiliyorsa harika olur aslında. -
pahalı olsa neden pahalı,ucuz olsa neden ucuz.Ahh ahhh bizim insanımızı memnun etmek zorquote:
Orijinalden alıntı: Müddeiumumi
Herhangi bir müdahalede bulunmadım; zira nasıl yapılacağını bilmiyorum hocam. Şarj olayı karta has bir şey sanıyordum. Düzeltiliyorsa harika olur aslında. -
anakartı yeni aldım o yüzden bakamadım ama eski kartta bunun için bir ayar vardı. g43ün el kitabında bununla ilgili bir şey gördüm ve sanki bios tada vardı ama emin değilim çıkınca bakar bilgilendiririm -
Kapalıyken 3.0a takınca sarj ediyor bende çünkü ondan kötü olan kartlar daha pahalıya satılıyor Bişeylik mi var acaba dedim de -
Beyler anakarttan memnunsanız ben de almayı düşünüyorum
i7 4790K takmayı düşünüyorum ne dersiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35bucuk -- 14 Nisan 2015; 17:49:59 > -
quote:
Orijinalden alıntı: 35bucuk
Beyler anakarttan memnunsanız ben de almayı düşünüyorum
i7 4790K takmayı düşünüyorum ne dersiniz?
Ben MSI Z97 GAMING 3 takmayı düşünüyorum seninki ne kadar ki? -
300 TL piyasada bu kart -
en düşük 299 tl hepsiburada.com'daquote:
300 TL piyasada bu kart
yanına da eşantiyon olarak 12 cm sharkoon kasa fanı veriyorlar
http://www.hepsiburada.com/liste/msi-z97-g43-intel-z97-3000mhzoc-ddr3-lga1150-atx-anakart-sharkoon-shark-blades-12cm-fan-hediyeli/productDetails.aspx?productId=bd304908&categoryId=152
-
Ben de kuzenime aldım bakalım.Yarın elimde olacak.Fiyatına göre çok güzel anakart gerçekten.quote:
Orijinalden alıntı: hakanbalcı82
en düşük 299 tl hepsiburada.com'da
yanına da eşantiyon olarak 12 cm sharkoon kasa fanı veriyorlar
http://www.hepsiburada.com/liste/msi-z97-g43-intel-z97-3000mhzoc-ddr3-lga1150-atx-anakart-sharkoon-shark-blades-12cm-fan-hediyeli/productDetails.aspx?productId=bd304908&categoryId=152
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 15 Nisan 2015; 18:02:41 >
-
bu anakartın incelemesi var mı, alip inceleyen resmileri paylasabilcek olan var mı?quote:
Orijinalden alıntı: AC Kiriklar
Ben de kuzenime aldım bakalım.Yarın elimde olacak.Fiyatına göre çok güzel anakart gerçekten.
Alıntıları Göster
fiyat güzel sanırım ürün de güzel
hepsiburada son 48 adet icin bu fiyat diyor -
quote:
Orijinalden alıntı: AC Kiriklar
Ben de kuzenime aldım bakalım.Yarın elimde olacak.Fiyatına göre çok güzel anakart gerçekten.
Dostum kullanabildin mi kartı, nasıl durum? Ve hangi işlemci ile kullanıyorsun? -
Anakartı aldık.4460 işlemciyle beraber kullanıyoruz.İlerleyen zamanlarda 5.jenerasyon k serisi bir işlemci takıp kullanacağız.Anakart gayet sade.Biosu gayet ayrıntılı.Kutu içeriği zayıf...2 adet sata kablosu ve anakart arka plakası var.Kitapçık da tabii ki...Z97 almak isteyip de kısıtlı bütçesi olan ve extreme overclock düşünmeyen herkese için alınabilecek bir anakart. -
Aynen öyle düşünüyorum, bilgilendirme için çok teşekkürler, iyi günlerde kullanın... -
dün 48 adetti bugun 37 adet kalmısquote:
Aynen öyle düşünüyorum, bilgilendirme için çok teşekkürler, iyi günlerde kullanın...
almak isteyenlerin dikkatine -
daha uygun istiyorsanız hızlı al %50 indirim yapmış buyrun 219 tl süper fiyat bencequote:
Orijinalden alıntı: hakanbalcı82
dün 48 adetti bugun 37 adet kalmıs
almak isteyenlerin dikkatine
Alıntıları Göster
http://www.hizlial.com/gigabyte-z87-hd3-intel-z87-1150-soket-1600mhz-ddr3-sata-30-usb-30-anakart/10306484?OM.zn=youviewed&OM.zpc=10308174
-
quote:
Orijinalden alıntı: Supervisor_
daha uygun istiyorsanız hızlı al %50 indirim yapmış buyrun 219 tl süper fiyat bence
http://www.hizlial.com/gigabyte-z87-hd3-intel-z87-1150-soket-1600mhz-ddr3-sata-30-usb-30-anakart/10306484?OM.zn=youviewed&OM.zpc=10308174
Bu linkteki ürün Z97 değil Z87 chipset, düşünenlerin dikkatine...
Benzer içerikler
- 3 uzun bip sesi
- anakart cpu ışığı yanıyor
- ez debug led
- am5 anakart önerisi
- launch csm nedir
- anakart modeli öğrenme
- tpm 2.0
- b850 anakart
- anakart önerisi
- z890 anakart
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X