Şimdi Ara

msi z97 gaming 5 sorunu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kejinatsu

Arkadaşlar sorunu çözdüm ekran kartını söktüm ve çalıştı ekran kartım eski gtx 260 çıkarttım ve çalışmaya başladı. Teşekkür ederim herkese cevapları için

Dostum sorununu çözdüğüne sevindim.Saygıdeğer arkadaşımızın engin tecrübelerinden yola çıkarak sorununu düzelttiğini düşünüyorum.Sorunun anakarttan olduğunu bahsetmişti.Güç alamıyormuş kart.Sende GTX260(VGA:Video Graphic Accelerator-Video Grafik Hızlandırıcı) ANAKART'ını takıp çıkardın ve sorun düzeldi.
  • kejinatsu kullanıcısına yanıt
    Oh iyi :D sorun nerdemis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdiki sorunumda kartın üzerinde eski ekran kartımı çalıştıramıyorum :D başka ekran kartıyla çalışıyor. Fakat gtx 260a güç kablolarını bağladığım anda aynı şekilde çalışmıyor sorun sizce güç kaynağında olabilir mi ?
  • Jeezy kullanıcısına yanıt
    muhattap alıp cevap vermiyorum hala yüzsüz yüzsüz kendi kendine konuşuyorsun arkadaşım.

bak bundan sonra da sana cevap vermeyeceğim ne yazarsan yaz yalnız sana birşey söyleyeyim bu kindarlıkla biryere varamazsın zararı anca kendine dokunur ilerde anlarsın.
  • eski anakartımın üzerinde aynı güç kaynağıyla çalışıyordu gtx260 şimdi ise msi gaming 5te sistem açılmıyor başka daha düşük ayrıyeten güç kablosu takılmayan bi ekran kartında ise açılıyor sorun güç kaynağında mıdır ?
    güç kaynağı modelim silverstone strider st75f 750 watt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kejinatsu -- 15 Kasım 2014; 20:42:20 >
  • işlemci:http://www.vatanbilgisa...cache-22nm-islemci.html alıp oc yapıcam
    anakart:http://www.vatanbilgisa...-30-dvivga-anakart.html
    ekran kartı:http://www.vatanbilgisa...ti.html?srt=UP#yorumlar
    ram 4gb ddr3.Sizce nasıl sistem hangi oyunları kaldırır yardımcı olurmusunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: kejinatsu

eski anakartımın üzerinde aynı güç kaynağıyla çalışıyordu gtx260 şimdi ise msi gaming 5te sistem açılmıyor başka daha düşük ayrıyeten güç kablosu takılmayan bi ekran kartında ise açılıyor sorun güç kaynağında mıdır ?
    güç kaynağı modelim silverstone strider st75f 750 watt

psu bağlantılarını yaptın mı.

eğer öyleyse psu olabilir tabiki. en basitinden kaç yıllık psu ?

bak böyle yazmak zorundayım üstteki arkadaş laf etmiş ya sorularımıza ben durumu hiç bilmiyorum ve fiziksel/donanımsal birşey varken buradan kafadan atmakla bulunmaz çözüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 15 Kasım 2014; 21:13:58 >
  • kejinatsu kullanıcısına yanıt
    bütün pci yuvalarında denediniz mi? belki taktığınız pci yuvasında sıkıntı vardır anakartın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

muhattap alıp cevap vermiyorum hala yüzsüz yüzsüz kendi kendine konuşuyorsun arkadaşım.

bak bundan sonra da sana cevap vermeyeceğim ne yazarsan yaz yalnız sana birşey söyleyeyim bu kindarlıkla biryere varamazsın zararı anca kendine dokunur ilerde anlarsın.

Yuzu olmayan sensin.Elestiri alan adam kacip gitmez neyi yanlis yapmis neyi dogru yapmis ona bakar.Ben hala soyluyorum hicbirsey bilmiyorsun.Gozumde 100 post kasan adamdan farkin yok.Verdigin cevaplara bakiyorum kafana gore yorumlar hic bir teknik bilgi yok.Tamamen dolaylama.Zaten bu konuda yaptigin yorumlardada belli.Sahte hesaplar alip millete burada sallayip sinir bozmak.Daha fazla konusturma beni.Sen bu kafayla gittigin surece sana karsi hatta forumdaki herkesin tavri ayni olacak.Bunu boyle bilesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.