Şimdi Ara

Msi z97 gaming 7 hata kodu 19. Yardim ????? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: NeoHuman

Ben merakdan ekrankartinida taktim tekrar bisey olmadi. Dedigin gibi yapicam garantisi var zaten yolluycam versinler yenisini. Ama sorun nerde peko sen anladin mi ? Neymis sorun ne yanmis ?

Bunu kimse bilemez :) Teknik servis kontrolünü yaptıktan sonra karar verir. Değişmesi gerekirse, yenisini gönderirler.
  • Toleranta12 kullanıcısına yanıt
    Peki sen onu gondermem gerektigi kanaatine nasil vardin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Peki sen onu gondermem gerektigi kanaatine nasil vardin ?

Çalışmayan anakart için yapabileceğin şeyler sınırlıdır. BIOS resetleme, tüm sistemi söküp tekrar monte etme, tek bellekle çalıştırma gibi. Denediklerinle sistem çalışmıyorsa, teknik servis yolu gözükmüştür. Çünkü anakart çalışmıyor :)
    Ama fanlar calisiyor. Normal ozaman bu, fan calisip ekran gelmemesi anakart bozulunca

• quote:

Ama fanlar calisiyor. Normal ozaman bu, fan calisip ekran gelmemesi anakart bozulunca

Anakart arızaya geçtiğinde en sık görülen durum: fanların açılması ama görüntünün gelmemesidir. Dediğim gibi teknik servise gönder hallederler.
    Tamam sagol gercekten cok yardinci oldun en azindan kafamdaki soruyo cevapladin agriza ekrankartindami anakartami sorusu.

Ve gelecek sefer icin soriyim: anakartin bozulmasina neler yol acar bir bilgin varmi ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.