Şimdi Ara

Msı z97 Pc Mate (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xGurcanx

quote:

Orijinalden alıntı: Noctis_Strife

Bu OC yapma merakı nedir anlamadım, elindeki işlemcinin K sürümünü alma, biraz daha düşüğünü al ve ekran kartını yapabiliyorsan GTX980 yap derim, i5 4440 bile şuan da piyasadaki tüm ekran kartlarını besleyebilecek güçtedir. 4-5 sene sonra da aynı anakart üzerine bi i7 koyarsın bir kaç sene daha götürür seni, bu kadar OC meraklısı olmayın derim eğer sadece oyun ve gündelik işler için kullanmak istiyorsanız.

bende de 2009 da aldığım i5 650 işlemci var malesef o dediğiniz işlemci yükseltme işi intelde olmuyo. piyasada bulamıyorum lga 1156 pin işlemci

aynen katılıyorum bendede 1155 pin belası var
    soket değişim tarihleri

http://tr.wikipedia.org/wiki/CPU_soketi

• caneycaney kullanıcısına yanıt
    Güdürdü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lathean kullanıcısına yanıt
    Anlama sorunun varsa hic yazma bosuna ki urun stabil degil duzgun calismiyor demektir.Forumda anakart bolumunde bir iki hafta takil zaten acilan konulari gorursun oyle senin gibi her konuda kendi anakartini efil efil savunmakla olmuyor iste

Ben 5 aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntı çıkarmadı bana. Çok fazla satın alındığı için sorun çıkan kart sayısı da artıyor tabiki de. Bu çok normal. Ama kronik bir sorunu yok. Fakat kaliteli bir anakart mı derseniz, bence değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

Anlama sorunun varsa hic yazma bosuna ki urun stabil degil duzgun calismiyor demektir.Forumda anakart bolumunde bir iki hafta takil zaten acilan konulari gorursun oyle senin gibi her konuda kendi anakartini efil efil savunmakla olmuyor iste

3,5 tane senin gibi yorum yapan adamların laflarına bakıp yazıyorsun buraya.Eminim sen bu kartı hiç kullanmadın.Sürekli aynı kelimeleri ağzında döndürüp duruyorsun sorun ne olduğunu bile söyleyemiyorsun.Birde buraya gelmiş sanki tecrübeliymiş gibi laf salatası yapıyorsun.Boş bi adam olduğun zaten belli yukardada söylediğim gibi kart f/p ürünü overclock için yapılmadığı belli hala gelmiş faz 3 olan kartan ne beklenir diyorsun.Sanki herkez alıp overclock yapıyor.Anakartları sadece faz sayısına göre iyi yada kötü diye değerlendiren bomboş adamlarsınız.Ayrıca bu anakarta sahip değilim.Bu anakarta sahip 50 bilgisayarın çalışmasını hergün kontrol ediyorum.1 taneside ne bir hata nede bir uyumsuzluk sorunu çıkardı.Senin gibi 2 sayfa önce 10 tane yorum okuyup 3.sayfada 2 yıllık kullanıcıymış gibi konuşan adamlar çok keşke olmasa ama yapacak bişey yok.Yanlış yönlendirdiğiniz insanlara üzülüyorum başka bişeye değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Lathean

quote:

3,5 tane senin gibi yorum yapan adamların laflarına bakıp yazıyorsun buraya.Eminim sen bu kartı hiç kullanmadın.Sürekli aynı kelimeleri ağzında döndürüp duruyorsun sorun ne olduğunu bile söyleyemiyorsun.Birde buraya gelmiş sanki tecrübeliymiş gibi laf salatası yapıyorsun.Boş bi adam olduğun zaten belli yukardada söylediğim gibi kart f/p ürünü overclock için yapılmadığı belli hala gelmiş faz 3 olan kartan ne beklenir diyorsun.Sanki herkez alıp overclock yapıyor.Anakartları sadece faz sayısına göre iyi yada kötü diye değerlendiren bomboş adamlarsınız.Ayrıca bu anakarta sahip değilim.Bu anakarta sahip 50 bilgisayarın çalışmasını hergün kontrol ediyorum.1 taneside ne bir hata nede bir uyumsuzluk sorunu çıkardı.Senin gibi 2 sayfa önce 10 tane yorum okuyup 3.sayfada 2 yıllık kullanıcıymış gibi konuşan adamlar çok keşke olmasa ama yapacak bişey yok.Yanlış yönlendirdiğiniz insanlara üzülüyorum başka bişeye değil

50 bilgisayari kontrol ediyormusmus laflara bak f/p urunu demis birde.f/p nin p si performanstir onu biliyosun di mi adamlar sadece z97 chipset olsun diye kart yapmislar f/p diyo birde g43 desen yine anlarimda boyle bir les karti savunmak nedir.Ha kullanip kullanmadigimi bilemezsin ancak uzaktan sallarsin kullanmadi diye merak etme elimden bayagi bir anakart gecer benim bu kart 2 yil once yoktu olsaydi zaten ilk ayindan geri verirdik.Bu anakart parasi olmayan ve z97 almak isteyenlerin kartidir ki bunu alacagima gider z87 alirim daha iyi.Uzerindeki bobin mofset les resmen karti soyle eline alip bir incele anlarsin zaten 50 tane varmis madem ucuza kacan adamin kartidir bu zaten benzer fiyata g43 cikardi bu les karti silmek icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneycaney -- 29 Ocak 2015; 17:16:28 >

Belli ki sana F'nin anlamını anlatmamışlar,3 cü yorumun ve ifade edebildiğin faz ve mofsetlerden bahsediyorsun.Bu kartın amacı zaten en ucuz yollu z97 chipseti stock olarak kullanmak isteyenler için yapılmıştır diye söylüyorum.Anca algılayabiliyorsun demekki.Artık sağdan soldan yorumları okuyup geldiğin net bir şekilde belli oldu.Bakmama gerek yok çünkü bakmamı gerektirecek bir sorun çıkartacaklarını sanmıyorum.Sen git az daha yorum oku belki edebilecek 2 3 laf daha öğrenirsin.
  • Lathean kullanıcısına yanıt

Vahvah 50 mate li arkadas konustu

Elinden 50 mate gectigine kendini inandirmis ama benim elimden bir mate gectigine inanamamis yazik ki ne yazik aman diyip bonzaiyi fazla kacirma sonra ne yazdigini bilemiyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneycaney -- 29 Ocak 2015; 17:47:37 >
  • ben aldım z97 pc mate+4790k herşey süper kullanıyorum sicaklık güzel en ufak bir sorun cıkmadı.Sistem benchmark testleri normal. vs vs. ben memnunum ilerde sorun cıkarırmı bilemem...
  • quote:

Elinden 50 mate gectigine kendini inandirmis ama benim elimden bir mate gectigine inanamamis yazik ki ne yazik aman diyip bonzaiyi fazla kacirma sonra ne yazdigini bilemiyorsun

yazdığın yorumlardan belliki, sen bu ana kartı nette resimlerden görmüşsün ve altında olan eksi notlardan yola çıkmışsın. senin bu anakarta değil kutusuna bile elin değmemiş. ana kart stabil. 4790k-yla kullanıyorum. şimdiye kadar en ufak problem bile yaşamadım sürekli render convert işlemleri yapılıyor bilgisayarda. sabahlara kadar kapatmıyorum bazen canavar gibi hızlı ve stabil. tabiki sorunlu çıkanlarda olucak ama bunu genel olarak almayın demek doğru değil. yepyeni sıfır iphone aldım bir keresinde eve geldim ekran açılmadı garanti değiştirdi. şimdi ne diyim iphone almayın sorunlumu diyelim. internete sorunu olmayanlar konu açmaz zaten bazı arkadaşlarımız sorun yaşamışsa onlar sorunu çözmek için konu açarlar. neyse Azerbaycandan herkese selamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: vuqarazeri

quote:

yazdığın yorumlardan belliki, sen bu ana kartı nette resimlerden görmüşsün ve altında olan eksi notlardan yola çıkmışsın. senin bu anakarta değil kutusuna bile elin değmemiş. ana kart stabil. 4790k-yla kullanıyorum. şimdiye kadar en ufak problem bile yaşamadım sürekli render convert işlemleri yapılıyor bilgisayarda. sabahlara kadar kapatmıyorum bazen canavar gibi hızlı ve stabil. tabiki sorunlu çıkanlarda olucak ama bunu genel olarak almayın demek doğru değil. yepyeni sıfır iphone aldım bir keresinde eve geldim ekran açılmadı garanti değiştirdi. şimdi ne diyim iphone almayın sorunlumu diyelim. internete sorunu olmayanlar konu açmaz zaten bazı arkadaşlarımız sorun yaşamışsa onlar sorunu çözmek için konu açarlar. neyse Azerbaycandan herkese selamlar.

• Arkadaşlar bu anakartın bios sürümünü live update ile yukselttim ve bios resimdeki gibi bozuk görüntü var ve hic bir şey yapamıyorum biosta. Eski sürümü nasıl yükleyebilirim?
     Msı z97 Pc Mate

• Neden z97 chipset aliyosunki?

• quote:

Orijinalden alıntı: MustixlTR

Arkadaşlar bu anakartın bios sürümünü live update ile yukselttim ve bios resimdeki gibi bozuk görüntü var ve hic bir şey yapamıyorum biosta. Eski sürümü nasıl yükleyebilirim?
     Msı z97 Pc Mate

windowsa girebiliyor musun?

• wascure kullanıcısına yanıt
    Evet çalışıyor. Sadece bios sıkıntılı. Ekran kartına paylaşımı ayarlayamagım için oyunlarda hata alıyorum. 5 aydır kullanmıyordum bilgisayarı neden güncellemek aklıma geldi anlamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MustixlTR

Evet çalışıyor. Sadece bios sıkıntılı. Ekran kartına paylaşımı ayarlayamagım için oyunlarda hata alıyorum. 5 aydır kullanmıyordum bilgisayarı neden güncellemek aklıma geldi anlamıyorum.

Ben de biosu güncellemiştim ve bilgisayar açılmamıştı. Oysa ki güncelleme tamamlanmıştı hiç bir sorun yoktu fakat güncelleme bittikten sonra siyah ekranda kalıyordu. Servise gitti yenisiyle değişim yaptılar. "Bozuk olmayan şeyi tamir etme." diye bir söz vardır. Aynen öyle. Bir sorun olmadıkça bir daha hayatta bios güncellemem. :)
  • windows daki quick bios 2 nasıl?
  • BySaVeR kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar siz işlemi nasıl gerçekleştirdiniz bilmiyorum ama bios dosyasını siteden flasha ekleyip direk bios üzerinden update ettim.Tüm pc mate anakartları hiçbirinde sorun çıkmadı.Siz live update ile mi windows üzerindenmi yapmayı deniyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lathean

Arkadaşlar siz işlemi nasıl gerçekleştirdiniz bilmiyorum ama bios dosyasını siteden flasha ekleyip direk bios üzerinden update ettim.Tüm pc mate anakartları hiçbirinde sorun çıkmadı.Siz live update ile mi windows üzerindenmi yapmayı deniyorsunuz ?

Ben de bios üzerinden dosyayı flash belleğe atarak yaptım. Windows üzerinden bios güncellemek pek akıl işi değil. Fakat görüldüğü üzere bios üzerinden güncellerken bile sorun çıkabiliyor.
  • wascure kullanıcısına yanıt
    Hic yüklemedim bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.