Şimdi Ara

##MSI Z97 Serisi Anakart Kullananlar Kulübü## (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
945
Cevap
12
Favori
47.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

katılıyorum üstad. zaten render falan yaptığmız yok oyunlar için hayli hayli yeter sene sonuna doğru bir ekran kartı patlatırım tamam işte yeter.

• Vatan Bilgisayardan Aldım Salı Akşamı Anakart Elimde.
  • Merhaba bilen varmı acaba msi z97 gaming 7 kullanıyorum anakart üstündeki debug göstergesinde bazen 36 oluyor bazen 37 oluyor anakartta bir problem mi var acaba bilgisi olan yardımcı olabilirmi

Gaming 7 kullanan arkadaşlar aakart üzerindeki debug göstergesinin resmini çekebilirler mi sistem ilk çalışrken kodlar değişkenlik gösteriyor sistem testini yapıyor daha sadece 36 oluyor sabit kalıyor sonra 37 oluyor sabit kalıyor 36 - 37 arasında gidip geliyor kartımda hata mı var eğer hata varsa hata olmaması için debug kutucuğunda ne olması gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mostspeed -- 24 Haziran 2014; 17:41:51 >
  • Beyler by Killer Ethernet gerçekten işe yarıyor mu tecrübe edeniniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mostspeed

Merhaba bilen varmı acaba msi z97 gaming 7 kullanıyorum anakart üstündeki debug göstergesinde bazen 36 oluyor bazen 37 oluyor anakartta bir problem mi var acaba bilgisi olan yardımcı olabilirmi

Gaming 7 kullanan arkadaşlar aakart üzerindeki debug göstergesinin resmini çekebilirler mi sistem ilk çalışrken kodlar değişkenlik gösteriyor sistem testini yapıyor daha sadece 36 oluyor sabit kalıyor sonra 37 oluyor sabit kalıyor 36 - 37 arasında gidip geliyor kartımda hata mı var eğer hata varsa hata olmaması için debug kutucuğunda ne olması gerekiyor

O göstergeler anakartta bir hata olduğu takdirde hatanın ne olduğunu tespit etmek için konulmuştur, anakart kitapçığının genelde en arka sayfasında kodların ne anlama geldiğini gösterir bir tablo vardır. Oradan bakabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: TURK-ŞAD

quote:

Merhaba bilen varmı acaba msi z97 gaming 7 kullanıyorum anakart üstündeki debug göstergesinde bazen 36 oluyor bazen 37 oluyor anakartta bir problem mi var acaba bilgisi olan yardımcı olabilirmi

O göstergeler anakartta bir hata olduğu takdirde hatanın ne olduğunu tespit etmek için konulmuştur, anakart kitapçığının genelde en arka sayfasında kodların ne anlama geldiğini gösterir bir tablo vardır. Oradan bakabilirsin

göstergenin ne için konulduğunu sormadım ki kitapcıkta hata kodlarınında olduğunu biliyorum araştırdım 36-37 kodları bütün hepsinde aynıymış sorun yok

Soruyu iyi okuyup anlayalım ki farklı cevap vermeyelim sırf mesaj sayısı için yorum yazmayalım gereksiz kalabalık postlar yaratmayalalım...

• 2245metin kullanıcısına yanıt
    Kartınız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TURK-ŞAD

quote:

göstergenin ne için konulduğunu sormadım ki kitapcıkta hata kodlarınında olduğunu biliyorum araştırdım 36-37 kodları bütün hepsinde aynıymış sorun yok

Soruyu iyi okuyup anlayalım ki farklı cevap vermeyelim sırf mesaj sayısı için yorum yazmayalım gereksiz kalabalık postlar yaratmayalalım...

Allahım sen sabır ver..

.Ergen misin nesin ne postu ne kasması 2000 senesinden beri bu forumda yazaırm ben post kasmak gibi bi endişem olsa yol ve yöntemlerini gayet iyi bilirim delikanlı..

• Cozum bulacagina soruya soruyla cevap verip laga luga yapma Aslanim her karsindakini ergen sanma kapasiteni artir ayrica Ateslenmene gerek yoktu senin kadar evladim vardir neyse konudisina cikmayalim

msi global sitesinden cevap geldi windows stabil calisiyor ve ekran geliyorsa orda cikan degerlerin bir onemi yok stabil sistem testi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gaming 5 -7-3 arayanlar

magazalarda var
  • Bugün bir abime ben de pc topladım, topkapı vatandan MSI gaming 5 aldık. Güzel kart.
  • Bende Gaming-5 sahibiyim. Alır almaz parçaladım bile :)

Ekran kartını sökerken başıma gelmicek bir durum geldi. Resimde gözüken ufacık parça ters dönmüştü. sadece 1 ayağının lehimi tutuyodu.

Ben bunu tekrar eski haline bastırarak çevirdim ama kopan lehimler temas ediyormu emin değilim.

Pc sorunsuz açılıyor şu an bir sorunda gözlemleyemedim.

Sesle alakalı bi parçamıdır nedir ne değildir bi bilgisi olan varsa şimdi den teşekkür ederim.

##MSI Z97 Serisi Anakart Kullananlar Kulübü##

• Hocam siz topkapida mi calisiyordunuz? Orda msi z97 mpower max ac stokta gozukuyor ben odemesini mersinde yapcam ayni gun kargo cikartabiliyormusunuz ben yarin burdan alsam ne zaman yolluyabilirsiniz burdaki mağazaya?

• quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Hocam siz topkapida mi calisiyordunuz? Orda msi z97 mpower max ac stokta gozukuyor ben odemesini mersinde yapcam ayni gun kargo cikartabiliyormusunuz ben yarin burdan alsam ne zaman yolluyabilirsiniz burdaki mağazaya?

ben bostancıdayım hocam ödemesini oradan yapıp kartı alırsın 2-3 gün sürer
  • izmitcarsi kullanıcısına yanıt
    hocam transistorde hasar yoksa ve pcb üzerindeki bakır hatlarda kopma veya kalkma yok ise havya ile lehim yapabilirsiniz ama bence hiç uğraşmadan garantiye verip yaptırın. Kartı garanti dışı bırakırlar mı bilmiyorum.MSI servisi ile hiç işim olmadı. Ayrıca kart kısa vade de çalışsa bile uzun vadede sorun cıkartabilir yada kartın başka herhangi bir fonksiyonuna etkisi olabilir.
  • hocam mpower max ac bostanciyada gelmis bugun odemesini yapsam bugun kargolattirabilirmisin bana ordan? Kapali acilmamis kutuda degilmi? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH | equ* -- 30 Haziran 2014; 12:27:40 >
  • quote:

hocam mpower max ac bostanciyada gelmis bugun odemesini yapsam bugun kargolattirabilirmisin bana ordan? Kapali acilmamis kutuda degilmi? :)

Ben izinliyim bugun sole yapalim bugun geldi dedin yarin haberleselim sen oradan odemeyi yaparsin ordaki eleman bana mail atar islemi gerceklestiririm

• quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

hocam mpower max ac bostanciyada gelmis bugun odemesini yapsam bugun kargolattirabilirmisin bana ordan? Kapali acilmamis kutuda degilmi? :)

Ben izinliyim bugun sole yapalim bugun geldi dedin yarin haberleselim sen oradan odemeyi yaparsin ordaki eleman bana mail atar islemi gerceklestiririm

Tamamdır öyle yapabiliriz yarın ödemeyi yapınca aynı gün kargolayabilirseniz çok iyi olur. :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Tamamdır öyle yapabiliriz yarın ödemeyi yapınca aynı gün kargolayabilirseniz çok iyi olur. :)

Bir bakayim ben yarin kart geldimi gelmedimi ona gore ayarlariz

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.