Şimdi Ara

##MSI Z97 Serisi Anakart Kullananlar Kulübü## (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
945
Cevap
12
Favori
47.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Z97 Gaming 7'yi dün almış bulunuyorum Mutluyum, huzurluyum.
  • hayırlı olsun hocam işlemci olarak ne kullandın?
  • ophion84 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.. i5 4670K
  • Nasıl memnun musun performansından var mı bir sıkıntısı falan? ben daha işlemciyi almadığım için bakamadım fazla anakarta.
  • Elimde i5 4670k işlemci var uygun bir anakart arıyorum. Gaming 3 veya H81 Alsam ne gibi performansa etkili olur ? ve bu G55 Sli modeli nasıl alan kullanan varmı
  • Ekle kardeşim gaming 7 var bende de az önce kurdum merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz test programları vs ile pek haşır neşir değilim link verip şunu yap derseniz güzel olur tabi herşeyden önce akşama kadar uyumam lazım kafa beyin kalmadı şu an
  • ophion84 kullanıcısına yanıt
    Ben de daha kurmadım sistemi eksik parçalar var şimdilik kutusunda yatıyor. Ama bir problem olacağını sanmıyorum. Tabi yine de şans işi
  • Beyler bu aralar uzak kaldım teknolojiden, z97 çıkmış sanırım. Sizce hangisi ve neden? +lar -ler?

##MSI Z97 Serisi Anakart Kullananlar Kulübü##
  • Buradan bakabilirsin.
  • Teşekkür ettim
  • Arkadaşlar bende z97 gaming 7 ile aranıza katıldım.
    Bu kartta raid olayını nasıl yaptınız iki ssd aldım, Raid ayarlarını yapabilmek için ahci modu raid yaparak Bios tan Save edip çıktım. Raid ayarlarına ulaşabilceğim ekrana nasıl gireceğim ctrl + ı ya basıyorum açılırken olmuyor bu kartta raid ayarının nasıl yapıldığını bilen varmı ?

İyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR MERHABALR BENDEDE Z87 MPOWER MAX VAR IDI UFAK BIR TALIHSIZLIK SONUCU ANAKART YANDI VATANDAN ALMISTIM VERDIM DIREK GARANTİYE SAOLSUN MSI DIREK KABUL ETMIS VE PARAMI OLDUGU GİBİ IADE ETTI SİMDİ YENI ANAKART ALICAM YINE MSI DUSUNUYORUM BEKTIMDA EN IYI YINE MSI GOZUKUYOR FAKAT ANLAMADIGIM BIR SEY VAR Z87 MPOWER MAX DA 2*8 GUC GİRİŞİ VARDI ANAKARTTA AMA BUNDA FARKLI BIR DURUM VAR MONTAJ VE GUC GİRİŞLERİ NASIL OLUCAK ACABA ANLAYAMADIM GUC KAYNAGIM AEROCOOL XSTRIKE 1100 WAT 2*8 PIN ISLEMCI ICIN GUC CIKISI DESTEGI VAR BAGLAMAM ICIN AMA BU Z97 DE DEIŞMİŞ NASIL OLUCAK KI MONTAJDA GUC GİRİŞLERİ HEPSINI BAGLASAM 2 PINLIK ALAN BOS KLIYOR BIR SIKINTI OLURMUKI
  • ahmetburakaytemur A kullanıcısına yanıt
    demek MSI kullanıcı hatasına ragmen garanti icinde kabul edip paranı iade etti, vay be
  • kullanıcı hatası degıldı su sogutucum yuzunden oldu montajı yaptım hevesle bastım dugmeye kasasının basmamla ıslemcını oradan dumanların cıkması bır oldu anlamsız yere anlam veremedım yanı ter yanlıs bır montaj yoktu su sogutucuda gozle gorulur bır hata yoktu ama talıhsızlık ıste neysekı aldılar ıade ve parasını verdıler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetburakaytemur -- 13 Haziran 2014; 11:18:43 >
  • arkadaslar

anakartı alan arkadasları anasayfada guncelledim

gozumden kacan var mı
    baska alan var mı

msi z97 kullanan yazarlar
    1.Mushiwa z97 Gaming 5
    Teeral z97 Gaming 7
    ophion85 Z97 Mpower Max AC
    Hachiman Hikigaya z97 gaming7
  • quote:

Orijinalden alıntı: azk

arkadaslar

gozumden kacan var mı
    baska alan var mı

1.Mushiwa z97 Gaming 5
    Teeral z97 Gaming 7

Msi z97 gaming 7 kullanıyorum eklermisiniz
    Birde raid olayını nasıl yaptınız kısayol tuşunu bulamadım ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Gaming 5 anakart aldım ancak ses kartı bağlantısı konusunda sorun yaşıyorum.

Logitech 5.1 z506 hoparlörlerim var ve yeşil, turuncu, siyah kablo çıkışları var. Eski Gigabyte anakart üstünde aynı renkte ses kartı bağlantı yuvaları vardı ancak Gaming 5'te 1 Kırmızı ve 5 Siyah bağlantı noktası var.
    Bu 3 kabloyu nereye bağlamalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: azk

arkadaslar

gozumden kacan var mı
    baska alan var mı

1.Mushiwa z97 Gaming 5
    Teeral z97 Gaming 7

Beni de ekleyebilirsiniz gaming 7
  • azk A kullanıcısına yanıt
    Nickim yanlış olmuş hocam 1 tane daha 'A' harfi olacak Teeraal
  • Arkadaslar benide ekleyin Z97 Gaming 7 Suan montesini yapiyorum :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.