Şimdi Ara

MSİ790FX anakarta uygun işlemci hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSİ sitesinden anakartımla ilgili bilgilere baktığımda uygun işlemci listesinden bulabileceğim işlemciler var fakat benim bulduğum işlemci kodu ile sayfadaki kod aynı değil bu bir sorun teşkil ederm KOD:HDZ965FBGM BENİM BULDUĞUM İŞLEMCİ FİYATIDA BAYA İYİ 245TL.MSİ SİTESİNDEN BAKTIĞIMDA 965 İŞLMECİNİN KODU:HDZ965FBK4DGM Acaba benimanakarta uygun mu?
    site bu:http://tr.msi.com/product/mb/K9A2-Platinum-V2.html#/?div=CPUSupport

• Kartınız 790FX değil,790FX yongasetli K9A2 Platinum V2.

TDP desteği var olarak gözüküyor ancak anakart AM2+,işlemci AM3 Kafam karıştı,başka yorumları bekleyin
  • yazdıgın ıslemcıyı destekler 3 farklı x4 965 ıslemcı vardır 2adet 125w blackedıtıon ve duz 1adette 140w black edıtıon anakartın 140w olan HDZ965FBK4DGI modelını desteklemez
  • Sayın Pegasus anakartımın sitesinde destekleyen işlemci listesinde HDZ965FBK4DGM kodlu işlemci var.Sizinde dediğiniz gibi 140w desteklemez.Benimkafamı karıştıran satın alacağım işlemci kodu ile listedeki kod da farklılık var.4DGM ile biten işlemci de 125w,diğer FBGM ile biten işlemcide 125w...Anakartım AM2+ fakatsitede AM3 e yükseltilebiliyor.overlooc la.Saygılar....
  • yazdıgın 2 ıslemcıde aynı ıslemcı sadece oem olursa farklı kutulu box olursa farklı kod verılıyor bundan kafanız karısıyor
    HDZ965FBK4DGM is an OEM/tray microprocessor
    HDZ965FBGMBOX is a boxed microprocessor
    zaten sıfır alacaksanızn bu ıslemcı var pıyasada . blackedıtıon olmayan 125w ve 140w versıyonlar artık uretılmedıgı ıcın denk gelme sansı cok dusuk olacak
    am3 destegıde overclock ıle degıl ddr2 bellek denetleyıcısı olan am3 ıslemcılerle oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasus1881 -- 23 Mart 2013; 11:08:13 >
  • Teşekkür ederim Pegasus.Lakin, işlemciyi satacak kişi elindeki işlemcinin modeli farklı diye mesaj atmış.Sana uymaz dedi...Anlamadım ya neyse.....
  • benim anakartım 940 pin olarak gösteriliyor.Ancak 965x4 phenom işlemci 938 pin li uyarmı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavro33 -- 26 Mart 2013; 13:56:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.