MSN Messenger'ın 7.0 beta Türkçe sürümünü kullanan arkadaşlara soruyorum. Birisiyle konuşurken karşıdakinin gönderdiği ikonları beğenirsek, üzerine sağ tıklayıp ekle diyerek diğer konlar arasına ekleyebiliyor ve daha sonra kullanabiliyoruz. Ama bilgisayarda bulamadım nereye kaydetiğini. Bilgisayara format attığınız anda, bunlar da kayboluyor haliyle. Bunları yedeklemek istediğim için sorayım dedim belki bilen vardır? Var mı?
mss 7 kullanıyorum ama bende aplication data yok. yani senin belirttiğin yerde yok. acaba plus yükleyince bu adres farklılaşır mı.?
Allah razı olsun
quote:
Orjinalden alıntı: james_earl_cash mss 7 kullanıyorum ama bende aplication data yok. yani senin belirttiğin yerde yok. acaba plus yükleyince bu adres farklılaşır mı.?
Sen şunu çalıştıra yaz, açılır. Application data gizli bir dizindir:
bazıları kaydedilmiyor onun için program var almak için hem iconları hemde avatarları alabiliyosun bütün listendeki kişilerin
quote:
Orjinalden alıntı: k@y@
quote:
Orjinalden alıntı: james_earl_cash mss 7 kullanıyorum ama bende aplication data yok. yani senin belirttiğin yerde yok. acaba plus yükleyince bu adres farklılaşır mı.?
Sen şunu çalıştıra yaz, açılır. Application data gizli bir dizindir: