Şimdi Ara

==> MSN 7.0 İkonları Nereye Kaydediyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSN Messenger'ın 7.0 beta Türkçe sürümünü kullanan arkadaşlara soruyorum. Birisiyle konuşurken karşıdakinin gönderdiği ikonları beğenirsek, üzerine sağ tıklayıp ekle diyerek diğer konlar arasına ekleyebiliyor ve daha sonra kullanabiliyoruz. Ama bilgisayarda bulamadım nereye kaydetiğini. Bilgisayara format attığınız anda, bunlar da kayboluyor haliyle. Bunları yedeklemek istediğim için sorayım dedim belki bilen vardır? Var mı?

• document&settings\kullanıcı adı\Application Data\microsoft\MSN Messenger\x.........\custom emoticons\*.dat
  • Teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: parker

document&settings\kullanıcı adı\Application Data\microsoft\MSN Messenger\x.........\custom emoticons\*.dat

eyvallah bana da lazım dı
  • quote:

Orjinalden alıntı: parker

document&settings\kullanıcı adı\Application Data\microsoft\MSN Messenger\x.........\custom emoticons\*.dat

mss 7 kullanıyorum ama bende aplication data yok. yani senin belirttiğin yerde yok. acaba plus yükleyince bu adres farklılaşır mı.?
  • Allah razı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: james_earl_cash
    mss 7 kullanıyorum ama bende aplication data yok. yani senin belirttiğin yerde yok. acaba plus yükleyince bu adres farklılaşır mı.?

Sen şunu çalıştıra yaz, açılır. Application data gizli bir dizindir:
    %userprofile%\application data\microsoft\msn messenger
  • bazıları kaydedilmiyor onun için program var almak için hem iconları hemde avatarları alabiliyosun bütün listendeki kişilerin
  • quote:

Orjinalden alıntı: k@y@

quote:

Orjinalden alıntı: james_earl_cash

Sen şunu çalıştıra yaz, açılır. Application data gizli bir dizindir:
    %userprofile%\application data\microsoft\msn messenger

sağolasın,
  • live de nereye kaydediyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.