Şimdi Ara

msn acılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sony ericsson k510 telefonum var ebudy msn yi yükledim ilk basta acti ama artik bağlantı süresi uzun sürdü diyor hangi ayarlari yapmam lazim

• konuyu 1 kere açtığın zamanda okunuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı
    konuyu 1 kere açtığın zamanda okunuyor

ben telefondan açtım konuyu ama bi karışıklık oldu ilk basta açmadım sandim ve bi kere daha açtım sonradan fark ettim
  • bağlandı mi?
  • Java Ayarlarını Vodafone İnternet yapacaksın.

Vodafone Live denen bi işe yaramayan internet bağlantısı rezaleti malesef devam ediyor..

Javayı Vodafone İnternet yaparsan bu seferde Opera sorun oluyor çoğu zaman..

Ya İnternet Ya msn..

Sadece Vodafone'da..
  • hoşgeldin volkan, birkaç gündür yoktun sanırım, yanılıyor muyum?
  • java ayarını vodafone internet seçince internet paketi yokken ücretsizmi ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: aziz89

java ayarını vodafone internet seçince internet paketi yokken ücretsizmi ??
    telefonun destekliyorsa ücretsiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: heathrow
    hoşgeldin volkan, birkaç gündür yoktun sanırım, yanılıyor muyum?

hosbulduk ama burdayim hep, yazmiyorum artik.tesekkurler .

Konuya gelince,
    Internet profili live, java internet olsun. Ucret yazmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Java Ayarlarını Vodafone İnternet yapacaksın.

Vodafone Live denen bi işe yaramayan internet bağlantısı rezaleti malesef devam ediyor..

Javayı Vodafone İnternet yaparsan bu seferde Opera sorun oluyor çoğu zaman..

Ya İnternet Ya msn..

Sadece Vodafone'da..

Vodafone Live'i güya cep telefonu üzerinden yapılan işlemler için yapmışlar, Vodafone İnterneti de güya bilgisayar bağlantısı için yapmışlar ama...

Dediğiniz gibi cep telefonu işlemleri Vodafone İnternet üzerinden yapılmazsa, pek çalışmıyor, pek değil hatta hiç çalışmıyor...

Sayın Volkan, Operayı kullanırken Java'yı Vodafone Live mi yapalım? Doğru mu anlamışım?

Daha doğrusu, bende Opera Mini İnternet Ayarlarında yalnızca Vodafone İnternet var ve o seçili, diğer boş profillerden birine, diğer yerlerdeki Vodafone Live ayarlarından birine bakarak yeni bir Vodafone Live profili yaratıp ona bağlasam daha mı iyi olur? Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levodafon -- 28 Ağustos 2010; 23:33:05 >

• Aynen öyle..

Bundan 1 ay önec hiç girmiyordu Vodafone İnternet ile..

Uzun süredir mail atıp bilgi işlemle konuşuyorum..Biraz olsun ilerleme kaydettik..

Sony Ericssonlarda:
    İnternet Ayarınız : Vodafone live olsun
    Java ayarınız: Vodafone internet..

Normali bu gibi ..

Ancak bazen internete giremeyeceksiniz Opera ile. o zaman javayıda Live yapın :)

Ancak Java Live olduğu zaman VODAFONE PEOPLE, EBUDDY, MİG 33 , GÜNCELLEME , EPOSTA AYARLARI olmuyor...

Birde PDA denilen TElefondan denedim bu işlemleri..

KESİNLİKLE BU PDALARDA YANİ BİLGİSAYAR GİBİ TELEFONLARDA VODAFONE LİVE SEÇMEYİN. HİÇ Bİ İŞE YARAMIYOR. İNTERNETY AYARLARINI VODAFONE İNTERNET YAPIN..

HTC TOUCH 2 kullanıyorum (Vodafone yüzünden kullanmıyorum) forumları okursanız sorunlar hep Vodafone'dan kaynaklanıyor. Konuya Hakim olmayan arkadaşlarda cevap veremiyor malesef ana konuda. Sorun Live'da. Live herşey ile uyumusz..

Telefonda Live ayarı olduğu zaman ;

Windows Messengere giremiyorum. Koskoca Vodafone bunu test edemiyormu anlamıyorum. Sadece bunda değil LG GM 735 ilede denedim aynı sonuç. Windows Msn Bağlanmıyor..

HTC telefonların ekranlarında online hava durumu var ve malesef yine Live ile bu hava durumu düzenlenmiyor..

Windows Senkronize var yani kişi felan ekledikçe senkronize etmemiz yada mesajları neyse Live seçili olduğunda yine senkronize olmuyor..

UCWEB diye tarayıcı yüklüyorsun Vodafone Live ayarları ile Çalışmıyor ..

Vs vs vs

Daha bir sürü iş..

Bu Vodafone LİVE NE işe yarar anlamadım..

Ne Turkcellde ne Aveada böle bir sorun var.

Uzun lafın kısası VODAFONE İNTERNET seçili olsun

• Teşekkürler, merak ettiğim çok şeyi öğrenmiş oldum... Vodafone İnternet ile çalışmazsa ancak o zaman bakarız o zaman Live'ye...
  • msn servisi kapanmıştır diye mesaj geldi bana
  • Vodafone internet ile bağlandım sonra kapattım 40 kb kullanım ücreti kesti acaba dns ayarlı bundan olabilirmi birde ebuddy 1.4 ü kullanmak zorundayım diğer sürümde açılmıyor.
  • Msn Servisi Devre Dışı Olabilir.
  • arkadaş konuyu açmış kaçmış, son giriş 26 ağustos
  • Dns siz de demedim gidiyor. Vodafone internet i seçince normal internet kullanımı gibi kesiyor. Vodafone live i seçince de zaman aşımı hatası veriyor çözemedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.