Bildirim
MSn Açılmıyorrr 80072efd hatası
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşın biri altta böle belirtmiş ama ne kadar sağlıklı bilemem kardeş
''arkadaşlar şimdilik güvenli bir msn sitesi olan ve benm şu anda kullanmakta olduğumwww.messengerfx.com sitesini kullanabilirsiniz.. '' -
aynı problem bende de var yaklaşık 4 saattir giremiyorum msne. normal internet kullanımında göze çarpan bi sorun yok -
Bizle bir alakası yok. Başka (fake) siteleride bence kullanmayın... -
yetonyalı guvenemeyızkı ne kadarda guvenlı deseler ya ne kadar sacma bısıdır bu yaaa ust komsum baglanıyo ben baglanamıyorum :( 4 sat oldu benım bı kapadım oturumu kapamaz olaydım yaaa -
diğer konuyu takip edebilirsiniz kaynağı aynı olan başka bir messanger hatası -
hata kodları farklı ordada baktım onada yırmıdokuz sımdı bısı buldum dns lerle alakalı bı sıtede bahsedıyolar sorunla alakalı sorunu olan arkadaslar baksın bende denıyorum sureklı sekılde modemı resetleyın baglantıyı yakalayana kadar kısmet :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X