quote:Orijinalden alıntı: DepDepGS quote:Orijinalden alıntı: t3ntativ3 Ben buldum Haram olsun. Kardes sölesene yafss. Paylaşımcı ol. Hehe buldumm
quote:Orijinalden alıntı: DepDepGS quote:Orijinalden alıntı: DepDepGS quote:Orijinalden alıntı: t3ntativ3 Ben buldum Haram olsun. Kardes sölesene yafss. Paylaşımcı ol. Hehe buldumm söyler misin kardeş bizede ?
quote:Orijinalden alıntı: rıtaYnaY kaldır şu engeli domainin parasını ödemedin Domain almadım ki parasını ödemiim
quote:Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR quote:Orijinalden alıntı: JusT.DreaM` Benim nickimde öyle ama nasıl olduğunu söylemem. msn aç yılmaz sallıyo merak etme
quote:Orijinalden alıntı: _drmxmyt ileti süper anlayan tercüme etsin Büşra ve süper gün kısmını anlayabildim. Zaten oralarda net olarak belli. Onun dışında hiçbir şey anlamadım.
quote:Orijinalden alıntı: t3ntativ3 Buyrun beyler kodu veriyorum Kod : *͋⃡ Bir boşluk bırakıp istediğiniz ifadeyi yazın Boşluk bırakırsak olmuyordu sanırım.
quote:Orijinalden alıntı: t3ntativ3 Buyrun beyler kodu veriyorum Kod : *͋⃡ Bir boşluk bırakıp istediğiniz ifadeyi yazın olmadı bende
quote:Orijinalden alıntı: MuTLu. quote:Orijinalden alıntı: t3ntativ3 Buyrun beyler kodu veriyorum Kod : *͋⃡ Bir boşluk bırakıp istediğiniz ifadeyi yazın Boşluk bırakırsak olmuyordu sanırım. Msn 9 yüklü bende, olmadı.
quote:Orijinalden alıntı: t3ntativ3 Buyrun beyler kodu veriyorum Kod : *͋⃡ Bir boşluk bırakıp istediğiniz ifadeyi yazın olmadı