Şimdi Ara

MSN ALANI İLE İLGİLİ HERŞEY ( MSN SPACE) > 26 NİSAN 2008 GÜNCELLENDİ (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.126
Cevap
2
Favori
1.162.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar hersey cok guselde su chatbox olayınada bı el atsaydınız... yardımlarınızı beklıyorum fallaa
  • kopyalanmayı engelle

<body> < body onselectstart=''return false''> </body>

Sitende tam koruma

Hiçbir şekilde sitenden bi copy bile olmayacak

<body oncontextmenu="return false" onselectstart="return false" ondragstart="return false">

hım bide arkdslar bu site koruma tam olara ne işe yarıyor bu kodları HTML alanına ekledım ama tam olarak ne işe yaradıgını anlamadım....
    bide asıl olarak CHATBOX bunulada ılgılenırsenız cok super olur.............

• cnm kopyalanmayı engelleme kodunu yazdıgın metinin başına yaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: kanki55

arkadaslar hersey cok guselde su chatbox olayınada bı el atsaydınız... yardımlarınızı beklıyorum fallaa

gir benim spaceye chat boxun altında get own your chat box diye mavi bi yazı var bas ona ordan kendine gore bi chatbox kur sonra sana kod verecek onu html içine yapıstır bu kadar
  • çok saol
  • slm Paylaşımın için saol cok yararlı olmuş.fakat saatlerin swf sini dosya olarak verebilirmisin.mesela sitede kullanmak için

simdiden teşşekürler
  • hım saol chatbox ıcın ama hala ıstedıgım gb olmuyorrr.. bu arada ben spce kapatma işlemı yapmak ıstıyorum...
    once secenekler daha sonra alan ayarları daha sonrada alanınızı temızleyın dıyor bu işlemlerı aynen yaptıgım haldee gene space sayfam acılıyor... bu konuda acil yardıma ihtıyacım varr...
  • emeğine sağlık çok uğraşmıssın belli ne kadar teşekkür etsek azdır...
  • Alan Kullanılamıyor
    Bu alan geçici olarak kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin.
    İlginizi çekecek başka alanlar bulmak için Windows Live Spaces adresine gidin.

bana bu uyarı geliyor html kodu eklemek için adres sonuna /dllayoutsettings.aspx veya &powertoy=sandbox yazmak istediğimde.. ne yapmalıyım bir yolu var mı
  • Teşekkürler Süperinde Süperinde Bi Çalışma
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilhdmr

Alan Kullanılamıyor
    Bu alan geçici olarak kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin.
    İlginizi çekecek başka alanlar bulmak için Windows Live Spaces adresine gidin.

bana bu uyarı geliyor html kodu eklemek için adres sonuna /dllayoutsettings.aspx veya &powertoy=sandbox yazmak istediğimde.. ne yapmalıyım bir yolu var mı

cevaplayabilecek olan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kanki55

hım saol chatbox ıcın ama hala ıstedıgım gb olmuyorrr.. bu arada ben spce kapatma işlemı yapmak ıstıyorum...
    once secenekler daha sonra alan ayarları daha sonrada alanınızı temızleyın dıyor bu işlemlerı aynen yaptıgım haldee gene space sayfam acılıyor... bu konuda acil yardıma ihtıyacım varr...

• sormak istediğim şey şu, msn spacede arkadaş listesinde eklenmiş olan arkadaşları ordan nasıl silebilirim?? (eklemek var da silme nasıl oluyo onu bilmiyorum )...
  • Arkadaşım bi ecnebi velet ikinci hotmailimin msn min şifresini çökertti yawwww

bu kadar kolaysa ben aynı şekilde karşıdakinden geri alamaz mıyım? Şifremi

teşekkürlerrrrrrrrrrrr

veya çalınan msn mi kullanıyoo şu an

onu bende kıramaz mıy
  • sayaç bayağı iyi ama genlede paylaşımınız çok geniş ellerinize saĞlık çalışmalarınızda başarılar
  • Harika bir çalışma.
  • teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Grameradam

1700 küsür kişi girmiş konuya. Teşekkürlerini ileten herkese ben teşekkür ederim

Teşekkür ederim
    Gerçekten süper paylaşım. Özellikle Msn alanı meraklıları için...

• arkadaslar bir ricamda hava durumu...
    okadar ugrasmama ragmen bır turlu hava durumu ekleyemedım.. sızden rıcam acaba SAMSUN için hava durumu kodunu soyleyebılrmısınız yardımlarını beklıorum bole bıse yaparsananız cok super olur
  • Arkadaşlar space i dün yapmaya başladım.Heves işteBütün forumu okudum neredeyse. İzin ayarlarımda ne yaptıysam internetteki herkesi seçemiyorum.Seçip kaydediyorum.Daha sonra baktığımda eski haline " benim seçtiklerime dönmüş oluyor.Bunu nasıl hallederiz.
    Ayrıca saati ekleyemedim. Sitenin adı çıkıyor saat yerine. Takvim sorunuda var.Yardım edermisiniz.
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.