ya arkadaşlar bende sorun çok fazla umarım çözeriz ben space yaptım fotolarım falan tamam ama space yaptığım belli olmuyo kimse görmüyo benim çiçeğim açmıyoooo bide medya player sorunum var tabi müzik ekleyemiyorum
hocam eyvallah ellerine sağlık hala bişileri deiştieremedim ama daha yeniyim mutlaka bişiler çıkartırım... tekrar ellerine sağlık
Fransızca bir site. Ama kaliteli olan başka bir alternatif yok malesef
nasıl üye olcaz açıklar mısın?? türkçeye çevirebilir misin??
ellerine sağlık sayende benim space bişeye benzedi :D
slm arkdslar... yaw ben space alanıma yenı seyler ekledıgım halde ısmımın yanında sarı yıldız cıkmıyor.. bu konuda yardımcı olursanız sewınırım..
Bu benim xuqa için kullandığım temam. Myspace kodları aynen kullanılabilir olduğu için burdada kullanabiliyorum. Birde müzik eklemek istiyorum. Nasıl yapacağımı bilmiyorum. Daha önce myspaceayar.com diye bir siteden yapmıştım bunlarıda ama şimdi başka site açılıyor. Müzik Direct Linki:http://www.zshare.net/audio/39246490a258a3/ yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederim
<style type="text/css"> a, a.man, a:link, a:visited{font-family:comic sans ms, arial, times new roman;color:#00cc00; font-size:8pt; font-weight:normal; text-decoration:none; font-style:normal} a:active, a:hover{font-family:comic sans ms, arial, times new roman;color:#ffff00; font-size:8pt; font-weight:normal; text-decoration:none; font-style:normal;}td, table, tr, span, li, p, div, textarea, DIV {font-family:comic sans ms, arial, times new roman;color:#ff9900; font-weight:normal; font-decoration:none; font-style:normal;background-color:transparent} td, li, p, div, textarea {font-family:comic sans ms, arial, times new roman;border-color:00cc00} table{border-color:ff9900}a.navbar{font-family:comic sans ms, arial, times new roman;font-size:8pt; font-weight:normal} a.navbar:link{color:#00cc00;} a.navbar:active{color:#ffff00;} a.navbar:visited{color:#00cc00;} a.navbar:hover{color:#ffff00;}a.searchlinkSmall{font-family:comic sans ms, arial, times new roman;font-size:10pt; text-decoration:none; font-weight:normal;} a.searchlinkSmall:link{color:ff9900} a.searchlinkSmall:active{color:ffff00} a.searchlinkSmall:visited{color:ff9900} a.searchlinkSmall:hover{color:ffff00}body{font-family:comic sans ms, arial, times new roman;background-color:#000000;background-image:url(http://img146.imageshack.us/img146/244/anlanlanlja9io7.gif); background-position:0%; background-repeat:repeat; background-attachment:fixed;}.nametext{font-family:comic sans ms, arial, times new roman;font-size:10pt;color:#ff9900; font-weight:normal;}.blacktext10{font-family:comic sans ms, arial, times new roman;font-size:10pt; color:#ff9900; font-weight:normal;}.blacktext12{font-family:comic sans ms, arial, times new roman;font-size:10pt; color:#ff9900; font-weight:normal;}.btext, .itext, .text{font-family:comic sans ms, arial, times new roman;font-size:10pt; color:#ff9900; font-weight:normal;}.orangetext15{font-family:comic sans ms, arial, times new roman;color:#ff9900; font-weight:normal;}.lightbluetext8{font-family:comic sans ms, arial, times new roman;font-size:10pt; color:#ff9900; font-weight:normal;}.tmz_imp{font-family:arial;color:#FF0000;font-weight:bold}a img{}a:hover img{}body{scrollbar-arrow-color:#ff9900;scrollbar-Track-color:#000000;scrollbar-Highlight-color:#ff9900;scrollbar-base-color:#ff9900;scrollbar-Face-color:#000000;scrollbar-Shadow-color:#ff9900;scrollbar-DarkShadow-Color:ff9900 </style> <div style="position:absolute;left:0px;top:90px;width:135px;height:54px;z-index:5;background-color: <body>"></div>
quote:
Orjinalden alıntı: ltf35
nasıl üye olcaz açıklar mısın?? türkçeye çevirebilir misin??
O beni aşar Fransızca bilmiyorum
arkadaşlar bende değişik bir problem var ie 7 yüklü ve live messenger in son sürümü var. problemim ise şu messengeri acıyorum orada bazı arkadaşlar sayfalarını güncellemişler yıldız gibi bir işaret var tıklıyorum hiç bişey olmuyor yani yeni bir pencere falan da gelmiyor hiç bişey yapmamışım gibi bu neden olabilir sizce messenger dan görüntüleyemiyorum spaceleri yani işin özü bu ne yapabilirm ? teşekkürler
bazen oluyo öyle.. o arkadaşının spacesini bi daha güncelleştirmesini bekle.. bi daha foto falan eklemesini bekle belki düzelir..
benim sorumu cevaplıcak yok muu??
quote:
Orjinalden alıntı: Haplo
Bu benim xuqa için kullandığım temam. Myspace kodları aynen kullanılabilir olduğu için burdada kullanabiliyorum. Birde müzik eklemek istiyorum. Nasıl yapacağımı bilmiyorum. Daha önce myspaceayar.com diye bir siteden yapmıştım bunlarıda ama şimdi başka site açılıyor. Müzik Direct Linki:http://www.zshare.net/audio/39246490a258a3/ yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederim
<style type="text/css"> a, a.man, a:link, a:visited{font-family:comic sans ms, arial, times new roman;color:#00cc00; font-size:8pt; font-weight:normal; text-decoration:none; font-style:normal} a:active, a:hover{font-family:comic sans ms, arial, times new roman;color:#ffff00; font-size:8pt; font-weight:normal; text-decoration:none; font-style:normal;}td, table, tr, span, li, p, div, textarea, DIV {font-family:comic sans ms, arial, times new roman;color:#ff9900; font-weight:normal; font-decoration:none; font-style:normal;background-color:transparent} td, li, p, div, textarea {font-family:comic sans ms, arial, times new roman;border-color:00cc00} table{border-color:ff9900}a.navbar{font-family:comic sans ms, arial, times new roman;font-size:8pt; font-weight:normal} a.navbar:link{color:#00cc00;} a.navbar:active{color:#ffff00;} a.navbar:visited{color:#00cc00;} a.navbar:hover{color:#ffff00;}a.searchlinkSmall{font-family:comic sans ms, arial, times new roman;font-size:10pt; text-decoration:none; font-weight:normal;} a.searchlinkSmall:link{color:ff9900} a.searchlinkSmall:active{color:ffff00} a.searchlinkSmall:visited{color:ff9900} a.searchlinkSmall:hover{color:ffff00}body{font-family:comic sans ms, arial, times new roman;background-color:#000000;background-image:url(http://img146.imageshack.us/img146/244/anlanlanlja9io7.gif); background-position:0%; background-repeat:repeat; background-attachment:fixed;}.nametext{font-family:comic sans ms, arial, times new roman;font-size:10pt;color:#ff9900; font-weight:normal;}.blacktext10{font-family:comic sans ms, arial, times new roman;font-size:10pt; color:#ff9900; font-weight:normal;}.blacktext12{font-family:comic sans ms, arial, times new roman;font-size:10pt; color:#ff9900; font-weight:normal;}.btext, .itext, .text{font-family:comic sans ms, arial, times new roman;font-size:10pt; color:#ff9900; font-weight:normal;}.orangetext15{font-family:comic sans ms, arial, times new roman;color:#ff9900; font-weight:normal;}.lightbluetext8{font-family:comic sans ms, arial, times new roman;font-size:10pt; color:#ff9900; font-weight:normal;}.tmz_imp{font-family:arial;color:#FF0000;font-weight:bold}a img{}a:hover img{}body{scrollbar-arrow-color:#ff9900;scrollbar-Track-color:#000000;scrollbar-Highlight-color:#ff9900;scrollbar-base-color:#ff9900;scrollbar-Face-color:#000000;scrollbar-Shadow-color:#ff9900;scrollbar-DarkShadow-Color:ff9900 </style> <div style="position:absolute;left:0px;top:90px;width:135px;height:54px;z-index:5;background-color: <body>"></div>
ya valla cok super bı calısma allh pcnıze ve sızlere zararlı virüsleri vermesinn.. ben chatbox yulklemek ıstıyorum ama bı turlu olmuyor yanı sızın dedıgınız gb yaptım oluyor ama ben bı spce buldum onun chatbox ından ıstıorumhttp://cid-bfb9cfd37b50de6c.spaces.live.com/?partner=Live.Spaces&mkt=tr-TR ornek olarak gonderım dedım ordakıne bı bakıp bana yardımcı olurmusunuz olursanız cok super olur olur valla.. buda benım spacem=http://osmklcosman.spaces.live.com/?owner=1
Önemli Not!!!! Arkadaşlar bu başlık daha önce edoan rumuzlu arkadaşımız tarafından açılmıştı, ancak o konuda herkes alıntıla yapıp çöp mesajlar gönderdiği için konuyu silmek zorunda kaldım.
Lütfen, kodu alttaki haliyle ALINTILA YAPMADAN kopyalamanız yeterlidir!!
Forumu çöplüğe döndürmeyelim!!!!!
<!-- START OF SCRIPT --> <script> <!-- // Copyright (c) 1996-1997 Tomer Shiran. All rights reserved. // Permission given to use the script provided that this notice remains as is. // Additional scripts can be found athttp://www.geocities.com/~yehuda/
// Boolean variable specified if alert should be displayed if cookie exceeds 4KB var caution = false
// name - name of the cookie // value - value of the cookie // [expires] - expiration date of the cookie (defaults to end of current session) // [path] - path for which the cookie is valid (defaults to path of calling document) // [domain] - domain for which the cookie is valid (defaults to domain of calling document) // [secure] - Boolean value indicating if the cookie transmission requires a secure transmission // * an argument defaults when it is assigned null as a placeholder // * a null placeholder is not required for trailing omitted arguments function setCookie(name, value, expires, path, domain, secure) { var curCookie = name + "=" + escape(value) + ((expires) ? "; expires=" + expires.toGMTString() : "") + ((path) ? "; path=" + path : "") + ((domain) ? "; domain=" + domain : "") + ((secure) ? "; secure" : "") if (!caution || (name + "=" + escape(value)).length <= 4000) document.cookie = curCookie else if (confirm("Cookie exceeds 4KB and will be cut!")) document.cookie = curCookie }
// name - name of the desired cookie // * return string containing value of specified cookie or null if cookie does not exist function getCookie(name) { var prefix = name + "=" var cookieStartIndex = document.cookie.indexOf(prefix) if (cookieStartIndex == -1) return null var cookieEndIndex = document.cookie.indexOf(";", cookieStartIndex + prefix.length) if (cookieEndIndex == -1) cookieEndIndex = document.cookie.length return unescape(document.cookie.substring(cookieStartIndex + prefix.length, cookieEndIndex)) }
// name - name of the cookie // [path] - path of the cookie (must be same as path used to create cookie) // [domain] - domain of the cookie (must be same as domain used to create cookie) // * path and domain default if assigned null or omitted if no explicit argument proceeds function deleteCookie(name, path, domain) { if (getCookie(name)) { document.cookie = name + "=" + ((path) ? "; path=" + path : "") + ((domain) ? "; domain=" + domain : "") + "; expires=Thu, 01-Jan-70 00:00:01 GMT" } }
// date - any instance of the Date object // * you should hand all instances of the Date object to this function for "repairs" // * this function is taken from Chapter 14, "Time and Date in JavaScript", in "Learn Advanced JavaScript Programming" function fixDate(date) { var base = new Date(0) var skew = base.getTime() if (skew > 0) date.setTime(date.getTime() - skew) }
var now = new Date() fixDate(now) now.setTime(now.getTime() + 31 * 24 * 60 * 60 * 1000) var name = getCookie("name") if (!name) name = prompt("Please enter your name:", "John Doe") setCookie("name", name, now) document.write("Hello " + name + "!") //--> </script>