arkdaşlar bana geri sayım sayacı lazım bu ay gün saat dakika saniye olarak geri sayımlar varya bazı sitelerde onun html kodunu bulabilirmisiniz. tşkler
MSN ALANI EMEK HIRSIZLARI
Defalarca uyarmama rağmen bazı insanlar benim msn alanımın içeriğini çalmaya devam ediyorlar. Ama ben onları burada teşhir etmekten ve yaptıkları hırsızlığı yüzlerine vurmaktan yorulmayacağım hiçbir zaman
Alanınıza ekleyebileceğiniz oldukça güzel komik 1 yazı...
Anlat Bakalım yarışmasından yaşanmış diyaloglar
**Kelime: KADINBUDU ** - Oğlum sen nesin? - Erkek! - Tersi? - Kadın! - Onun yeneni? - Çıtır
**Kelime: TERLİK** - Neyle yürürsün ? - Ayak! - Heh, hani böyle ayakların üşür altında onlar olur böyle yumuşak yumuşak. - Koyun!! - Yuh onun daha küçüğü ya, koyun dedi hödük! - Kuzu!!! - Allah belanı versin pas!
**Kelime: DİZ** - Pantolonu nereye giyeriz? - Bacağa ? - Hah bacaklarımızın ortasında ne vardır? - O haaa!
**Kelime: ZEBANİ** - Allah’ın meleklerinden biri. - Cebrail. - İlk üç harfi çizgili bir hayvanı çağrıştırıyor. - Zebrail ? - Seni zebrail çarpsın inşallah!
**Kelime: DUVAK** -Kadınla erkek birleşmeden önce, erkeğin kaldırdığı şey. -O haaa!
**Kelime: TELEPATİ** -Hani ben sana bir şeyi anlatmaya çalışıyorum ama sözle değil beyin dalgalarıyla falan… -İhihih neydiiii.. Teletabi..! -Tamam tele’si kalsın kedilerin eline ne denir? -Buldum telepençe.. -Offf beee bir kere de bil be…
**Kelime: TİMSAH ** -Abi böyle hani kertenkele nedir? -Hayvan -Ne cins hayvanı? -Sürüngen -Ok, abi bu kertenkelenin bir kaç beden büyüğü. - Ejderha -?!???!!(Yuhhh)
Son kelime eğer bilinirse oyun ve hesap girecektir. Süre son 10 saniye
**Kelime: LAMBADA** Ekip1 bakan kişi: aha mıçtınız Ekip2 anlatan kişi: sen öyle san. Söyle bakalım Alaaddin’ in cini nerede yaşar? Ekip2 anlayan kişi: Lambada Ekip1toptan: Ha…tir…
**Kelime: VANGOGH (kulak tabu kelime) ** -Abi bu kişi bir organını kesen bir sanatçı -Bülent Ersoy!!! !!!???
**Kelime: UĞUR DÜNDAR** Anlatan: Tv de program yapıyor hani yıllardır. Anlayan: Reha Muhtar? Ali Kırca? Anlatan: Yok yok sarışın mavi gözlü Anlayan: Atatürk? Ekip1: Gülmekten iptal!
**Kelime: SERÜVEN** a: Abi Macellan nasıl birisiydi? b: Ne biliyim iyi birisiydi herhalde (birinci kopuş, ama duur) a: Abi onu demiyorum neye düşkündü? b: Karıya kıza bir de içkiye olabilir.. ( Pes )
**Kelime: OKUL** -Biz nereye gideriz her gün ? -Bara… diskoya… sinemaya.. kafeye…bowlinge.. alışverişe…gezmeye.. ay olmuyor böyle başka şekilde anlat -Ailemiz bizi nereye gidiyor biliyor?? -Haaa okulaaa….
**Kelime : ANNELER GÜNÜ** -Cennet kimin ayakları altında ? -Anne -Tamam , hani onların özel bir zamanları var , ne o? -Adet..
**Kelime:KÖPEKBALIĞI** -Denizde ne olur? -Dalgaa! -Hayır ya öyle değil hani karada da var hav hav eder? -Ha köpek -Onun denizde olanı? -Deniz Köpeği
KİM DANIŞTI KİME DANIŞTI NE DANIŞTI ?* CHAİCHA_LAZİKO KİMSİN SEN? msn hacklemekle kafayı bozmuşsun arkdaşım... kendine gell aaaaaa;!!!!
quote:
Orjinalden alıntı: Grameradam
quote:
Orjinalden alıntı: chaicha_laziko
slm grameadam msn ilgili sana bişi danışacaktım msn adrtesini verirsen sevinirim
Buradan danışabilirsin
cok yararli oldu yazdiklariniz tesekkur ederim
@SaMoVe
süperler
Arkadaşlar ben merlin animasyonunu spacesimde oynatmak istiyorum ama bilgim olmadığı için yapamıyorum. ben kodları bir yerden buldum bunu spacese uygun bir hale getirebilirmisiniz lütfen ???
arkadaslar ben spacime satir içi çerçeve eklemk istiyorum nasıl oluyor o bazı spacelarde gordumde yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler ilginiz için şimdiden... arka plan filan veriyolar bloglarda bunun için hangi html kodlarını kullanıyoz sadece blog içi özel olan ???
lütfen alıntı yaparak cevaplarmısınız uyarı elektronik iletisi gelsin ne kadar hızlı okadar iyi dimi ;)
arkadaslar buldum tesekkurler...
çok teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: deinoncyhus
arkadaslar ben spacime satir içi çerçeve eklemk istiyorum nasıl oluyor o bazı spacelarde gordumde yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler ilginiz için şimdiden... arka plan filan veriyolar bloglarda bunun için hangi html kodlarını kullanıyoz sadece blog içi özel olan ???
lütfen alıntı yaparak cevaplarmısınız uyarı elektronik iletisi gelsin ne kadar hızlı okadar iyi dimi ;)
arka plan ekleme var zaten modüllerden ekleyebilirsin kolay gelsin
aynı sorun bende de var arkadaşlar. yüklüyorum yüklüyorum yok. 500kblik bir dosya. türkçe karakter içermiyor? sitede mi bir sorun var? hangi siterlere yükleme yaparsak çalıyor? yardımcı olur musunuz?
quote:
Orjinalden alıntı: sancopanco
yaw msn spacede media player için bir sürü upload yaptım ama,orda çalışan bir link yapamıyorm genede
acaba hangi upload sitelerini kullanıyosunuz bu iş için....yani şu an çalısır durumda olanlara soruyorum...
www.fileden.com
ücretsiz üyelik bölümünden upload yapabilir ve şarkılarınızı ordan dinletebilirsiniz kolay gelsin
quote:
Orjinalden alıntı: Grameradam
quote:
Orjinalden alıntı: JAYHUN
Fotoğraflarınızdan en az biri karşıya yüklenemedi.
Seçtiğiniz fotoğrafların bazılarını karşıya yükleyemedik. Bunun nedeni aşağıdakilerden biri olabilir: Aylık fotoğraf karşıya yükleme sınırınıza ulaştınız. Lütfen gelecek ay sınırınız sıfırlandığında yeniden deneyin. Karşıya yüklemeniz gerçekleşirken sunucumuz geçici olarak çevrimdışı olmuş olabilir. Lütfen fotoğraflarınızı karşıya yüklemeyi daha sonra yeniden deneyin. Fotoğraflarınızı karşıya yüklemeyi yeniden denemek için Yeniden Deney'yi tıklatın. Fotoğraflar sayfasına dönmek isterseniz İptal'i tıklatın.
yokmu bunu bi çaresini bilen yaf boyna bu çıkıyo aylık kullanımıda geçmedim
teker teker yükle
bu sorun bendede var ve halen çözmüş değilim spacemi sildim yeniden açtım hala aynı problem devame diyor yokmu çözümü bunun?
hocam explorer bu siteyi açamadı gbisinden bir hata veriyor. başka site var mı bildiğin?
ücretsiz üyelik bölümünden upload yapabilir ve şarkılarınızı ordan dinletebilirsiniz kolay gelsin
arkadaslar slm....
elimde winamp media file formatlı video var.....
bunu space media playerde oynatmak istiorum....
bunu nereye yukleyebilir ve link alabilirim....tşkler.......
dökümanlar çok açık ve uygulanabilir. teşekkürler. fakat benim sorunum space çok yavaş açılıo bazen açılmıo.. sayfa görüntülenemiyor diyor.. fakat diğer siteler için durum aynı değil çok hızlı fakat space açmaya çalıştığımda girmiyor.. neden olabilir??
quote:
Orjinalden alıntı: Anadolu
hocam explorer bu siteyi açamadı gbisinden bir hata veriyor. başka site var mı bildiğin?