Şimdi Ara

MSN ALANI İLE İLGİLİ HERŞEY ( MSN SPACE) > 26 NİSAN 2008 GÜNCELLENDİ (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.126
Cevap
2
Favori
1.162.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fotoğraflarınızdan en az biri karşıya yüklenemedi.

Seçtiğiniz fotoğrafların bazılarını karşıya yükleyemedik. Bunun nedeni aşağıdakilerden biri olabilir:
    Aylık fotoğraf karşıya yükleme sınırınıza ulaştınız. Lütfen gelecek ay sınırınız sıfırlandığında yeniden deneyin.
    Karşıya yüklemeniz gerçekleşirken sunucumuz geçici olarak çevrimdışı olmuş olabilir. Lütfen fotoğraflarınızı karşıya yüklemeyi daha sonra yeniden deneyin.
    Fotoğraflarınızı karşıya yüklemeyi yeniden denemek için Yeniden Deney'yi tıklatın. Fotoğraflar sayfasına dönmek isterseniz İptal'i tıklatın.

yokmu bunu bi çaresini bilen yaf boyna bu çıkıyo aylık kullanımıda geçmedim

• quote:

Orjinalden alıntı: JAYHUN

Fotoğraflarınızdan en az biri karşıya yüklenemedi.

Seçtiğiniz fotoğrafların bazılarını karşıya yükleyemedik. Bunun nedeni aşağıdakilerden biri olabilir:
    Aylık fotoğraf karşıya yükleme sınırınıza ulaştınız. Lütfen gelecek ay sınırınız sıfırlandığında yeniden deneyin.
    Karşıya yüklemeniz gerçekleşirken sunucumuz geçici olarak çevrimdışı olmuş olabilir. Lütfen fotoğraflarınızı karşıya yüklemeyi daha sonra yeniden deneyin.
    Fotoğraflarınızı karşıya yüklemeyi yeniden denemek için Yeniden Deney'yi tıklatın. Fotoğraflar sayfasına dönmek isterseniz İptal'i tıklatın.

yokmu bunu bi çaresini bilen yaf boyna bu çıkıyo aylık kullanımıda geçmedim

teker teker yükle

• dostum onuda denedim ya gene olmuyo
  • yaw msn spacede media player için bir sürü upload yaptım ama,orda çalışan bir link yapamıyorm genede

acaba hangi upload sitelerini kullanıyosunuz bu iş için....yani şu an çalısır durumda olanlara soruyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sancopanco

yaw msn spacede media player için bir sürü upload yaptım ama,orda çalışan bir link yapamıyorm genede

acaba hangi upload sitelerini kullanıyosunuz bu iş için....yani şu an çalısır durumda olanlara soruyorum...

Rapip-share ve benzeri sitelere şarkı yüklediğinde o sitelerden alacağın adres çalışmaz media playerda. Bunu söylememe gerek yok herhalde Onun dışında forumda belirttiğimiz sitelere mp3 yüklemesi yaparken şarkı adında türkçe karakter kullanmayın ve ismi mümkün olduğunca kısa tutun. Bu da işe yaramıyorsa şarkının kbps değerini düşürün

• Ben birşey soracağım,lütfen yöntemini söyler misiniz.Sayfaları okudum ama istediğim bilgiye ulaşamadım.
    Grameradam'ın space resminde gösterdim
     MSN ALANI İLE İLGİLİ HERŞEY ( MSN SPACE) > 26 NİSAN 2008 GÜNCELLENDİ

şu resimde mor renkle boyadığım yerleri saydam yapmak mümkün mü?Yani turuncu zemin üzerinde ayrıca daha açık turuncu bir bölüm olmasın.Bunun için gerekli kod ne?Lütfen yardım edin yapanlar var bunu
     MSN ALANI İLE İLGİLİ HERŞEY ( MSN SPACE) > 26 NİSAN 2008 GÜNCELLENDİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xnaturalx -- 2 Ağustos 2007; 1:55:30 >

• Modülleri düzenle ya da gizle seçeneğinden girip "Youtube" modülünün sağ üst kısmındaki işarete tıklayacaksın ayarlar bölümüne girip çerçeveyi ziyaretçilerden gizle seçeneğini işaretle . Kaydet ve çık
  • Live spaces larda İngilizce olanları Türkçe'ye çevirme imkanı var mı yani "Customize" değil de "Özellikler" olarak bulunsun.Bunun yöntemini bilenler paylaşırsa benimle sevinirim,iyi günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ngr -- 2 Ağustos 2007; 18:15:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Grameradam

Modülleri düzenle ya da gizle seçeneğinden girip "Youtube" modülünün sağ üst kısmındaki işarete tıklayacaksın ayarlar bölümüne girip çerçeveyi ziyaretçilerden gizle seçeneğini işaretle . Kaydet ve çık

Çok teşekkürler Grameradam
  • Arkadaslar günlük olarak spaceyi görüntüleyenler hakkında nasıl bilgi alabilirim? bugun tesadufen baktıgımda 2 kişinin suan bilgilerinizi aldıgı seklinde bir pencere cıktı ama nerden nereye tıkladım hatırlayamıyorum :)
  • Space de arka rkaya otomatik olarak video görüntüleyebilir miyiz?Bu nasıl yapılıyor acaba?Lütfen yardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ngr

Space de arka rkaya otomatik olarak video görüntüleyebilir miyiz?Bu nasıl yapılıyor acaba?Lütfen yardım

Arka arkaya otomatik olarak görüntüleme yapılabilir sanırım ama çok uğraştırıcı bir iş. İlk safyada video için değil de mp3 için bu işin nasıl yapılacağı anlatılıyor aynısını video'ya uyarlarsan olur.

Otomatik olmayacak şekilde Media Player'da Youtube videolarını yayınlayabilirsin ama dediğim gibi ard arda otomatik şekilde yürütme yapamaz.

quote:

Live spaces larda İngilizce olanları Türkçe'ye çevirme imkanı var mı yani "Customize" değil de "Özellikler" olarak bulunsun.Bunun yöntemini bilenler paylaşırsa benimle sevinirim,iyi günler...

Düzenleme modundayken adını değiştirmek istediğin modülün sağ üst köşesindeki ok işaretine tıklayıp ayarlar bölümünden adını değiştirebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grameradam -- 3 Ağustos 2007; 12:55:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Grameradam

quote:

Space de arka rkaya otomatik olarak video görüntüleyebilir miyiz?Bu nasıl yapılıyor acaba?Lütfen yardım

Arka arkaya otomatik olarak görüntüleme yapılabilir sanırım ama çok uğraştırıcı bir iş. İlk safyada video için değil de mp3 için bu işin nasıl yapılacağı anlatılıyor aynısını video'ya uyarlarsan olur.

Otomatik olmayacak şekilde Media Player'da Youtube videolarını yayınlayabilirsin ama dediğim gibi ard arda otomatik şekilde yürütme yapamaz.

quote:

Live spaces larda İngilizce olanları Türkçe'ye çevirme imkanı var mı yani "Customize" değil de "Özellikler" olarak bulunsun.Bunun yöntemini bilenler paylaşırsa benimle sevinirim,iyi günler...

Düzenleme modundayken adını değiştirmek istediğin modülün sağ üst köşesindeki ok işaretine tıklayıp ayarlar bölümünden adını değiştirebilirsin

Tüh ne hayaller kurmuştumYine de ilgilendiğin tşk...

• cevap yok mu

quote:

Orjinalden alıntı: Birce

Arkadaslar günlük olarak spaceyi görüntüleyenler hakkında nasıl bilgi alabilirim? bugun tesadufen baktıgımda 2 kişinin suan bilgilerinizi aldıgı seklinde bir pencere cıktı ama nerden nereye tıkladım hatırlayamıyorum :)
  • quote:

cevap yok mu

quote:

Arkadaslar günlük olarak spaceyi görüntüleyenler hakkında nasıl bilgi alabilirim? bugun tesadufen baktıgımda 2 kişinin suan bilgilerinizi aldıgı seklinde bir pencere cıktı ama nerden nereye tıkladım hatırlayamıyorum :)

benim bildiğim kadarıyla; sadece sayı ve hangi linklerden geldikleri, gözüküyo....
    msn mesenger ana sayfasında girince ALANIM yazan yer ve ya ikon vardır onu tıkla, zaten o direk yeni live space de home götürü yo oda gunluk görüntülenme sayınız ve ya son 1 saatlik goruntulenme sayınızı veriyo orda bazen detay veriyo bazen vermiyo bunu cozemedim daha ama kişi kartından space ziyaret ediliyorsa hangi linkten geldiğini göstermiyo sanırım ben fazla uzattım sanırım :D
    neyse inş. anlamışsındır

Msn7 sürümünde ama bu dediğim bu şekilde yazı vardır, eger hiç olmadı diosan alanından düzenleme modundan istatisklere bak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deinoncyhus -- 3 Ağustos 2007; 20:24:56 >

• Tesekkur ederim.istatistiklere bakıyorum zaten ama orda da sadece goruntulenme sayısı var.dediğim gibi rastgele bi gun 2 kişinin baktıgına dair bir pencere cıktı.sonra da tekrardan bulamadım.bir yolu olmalı ama nasıl çözemedim gitti.

quote:

Orjinalden alıntı: deinoncyhus

quote:

cevap yok mu

quote:

benim bildiğim kadarıyla; sadece sayı ve hangi linklerden geldikleri, gözüküyo....
    msn mesenger ana sayfasında girince ALANIM yazan yer ve ya ikon vardır onu tıkla, zaten o direk yeni live space de home götürü yo oda gunluk görüntülenme sayınız ve ya son 1 saatlik goruntulenme sayınızı veriyo orda bazen detay veriyo bazen vermiyo bunu cozemedim daha ama kişi kartından space ziyaret ediliyorsa hangi linkten geldiğini göstermiyo sanırım ben fazla uzattım sanırım :D
    neyse inş. anlamışsındır

Msn7 sürümünde ama bu dediğim bu şekilde yazı vardır, eger hiç olmadı diosan alanından düzenleme modundan istatisklere bak...

• slm grameadam msn ilgili sana bişi danışacaktım msn adrtesini verirsen sevinirim
  • Media player eklenmiyo!!Sonrakini bula tıkladığım zaman bulunamadı diyo bir de space in önizleme sayfası derken ne demek istediğinizi anlayamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: chaicha_laziko

slm grameadam msn ilgili sana bişi danışacaktım msn adrtesini verirsen sevinirim

Buradan danışabilirsin
  • spacemi nasıl kapatabilirim
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.