Şimdi Ara

MSN ALANI İLE İLGİLİ HERŞEY ( MSN SPACE) > 26 NİSAN 2008 GÜNCELLENDİ (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.126
Cevap
2
Favori
1.162.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  MSN ALANI İLE İLGİLİ HERŞEY ( MSN SPACE) > 26 NİSAN 2008 GÜNCELLENDİ

arkadaşlar bu nasıl yapılıyor alanımda yeni bölümler oluşturup böyle internet sayfalarına link vermek istiyorum
    bir sorum daha var blogta görünen tarihi nasıl yok edebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hupunu -- 8 Temmuz 2007; 23:29:22 >
  • Özelleştir > Modüller >Listeler > Custom list
    Daha sonra space eklenen custom barının adını ve içindeki eklentilerin linkini değiştirebilirsin.
    Ad (gerekli) Web adresi Açıklama Düzenle Sil
  • teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: hupunu

arkadaşlar bu nasıl yapılıyor alanımda yeni bölümler oluşturup böyle internet sayfalarına link vermek istiyorum

Özel liste oluşturacaksın.

Özelleştir --> Modüller --> Listeler --> Özel Liste

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grameradam -- 9 Temmuz 2007; 23:32:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hupunu

• Bildiğim kadarıyla yok edilmiyor fakat istersen alt tarafta gösterebiliyorsun.
    Seçenekler > Blog ayarları >
    Blog girdisi tarih görüntüsü
    Blog girdisi tarihini üstbilgide göster
    > Blog girdisi tarihini altbilgide göster seçersen blog tarihi en alta kayar...
    heh en azından en üstde gözümüze batmasından iyidir:)
  • hımm.. yok edilemiyor demek
    neyse alta aldım buda bişey
    sağolasın dostum
  • myspace.com hakkında bilgi nerede bulabiliriz ? ya da burdaki bilgiler myspace.com'daki alanımıza da yarayabilir mi ?
  • google da yapmak istediğinize göre arama yaparsanız herşeyi bulabilirsiniz.MSN space flash eklendikten sonra myspace in alıcılığı kalmadı bana sorarsanız ve msn space de daha çok şey yapabilirsiniz.
    Önceki sayfada flash siteleri vemiştim.Codlar aynen myspace de çalışıyor.eklemek istediklerinizi about me kısmına yamanız yeterli...
  • walla süper dostum eline sağlık!
  • selam arkadaşlar bir sorum olacaktı

feed'de spor haberleri koymak istiyorum bunun için akış adresi verebilir misiniz??

şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinikYas -- 16 Temmuz 2007; 2:28:32 >
  • teşekkürler
  • arkadaslar msn space de müzik eklemek için ftp alanı alacağım ama siteler ing.
    türkce site linki vericek veya ingilizce yapmana yardım ederim diyen msn imi eklesin
    tarikhmza@hotmail.com
    yardım edin lütfen
  • bana yardım edin arkadaşlar spaceime birden fazla html moülü eklemek istiyorum ama space adresimin sonunda dediğiniz şeyi ekleyip enter yapıyorum sonra (Su an space'inizin layoutunu degistirebilceginiz sayfa açılmış olması lazım) diyorsunuz ama böyle bişe çıkmıyo yardım ederseniz çokkk sevineceğim
  • space yine yenilenmiş bu sabah
  • TOUTMESSENGER (YENİ)

Msn alanınızda msn'deki durumunuzu gösteren bir simge oluşturabilirsiniz. Üstelik msn alanınızı ziyaret edenler bu simgeye tıklayarak msn'inize ileti gönderebilirler. Toutmessenger servisi bu amaçla kurulmuş bir servis. Bu konuyu ilk açıldığı günlerden beri takip eden üyelerimiz eskiden aynı amaçla kurulan Web2Messenger servisini hatırlayacaklardır. ToutMessenger'da aynı amaçla kullanılan bir servistir.

Örnek olarak kardeşimin Toutmessenger'ını bu sayfaya ekleyeyim

MSN ALANI İLE İLGİLİ HERŞEY ( MSN SPACE) > 26 NİSAN 2008 GÜNCELLENDİ

Toutmessenger'a üye olmak için http://www.toutmessenger.info/inscription.php adresindeki bilgileri doldurmanız gerekiyor

Yalnız ufak bir sorun var her şey Fransızca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grameradam -- 21 Temmuz 2007; 10:11:05 >

• çok iyi olmuş eline sağlık
  • Alan Kullanılamıyor
    Bu alan geçici olarak kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin.
    İlginizi çekecek başka alanlar bulmak için Windows Live Spaces adresine gidin.

Arkadaşlar yukarıda yazılı olan metin benim sinir krizleri geçirmeme sebep oluyor bir türlü 2. media player i ekleyip blog a ne müzik nede saat ekleyemiyorum.

Şİmdi orjinalinde bir tane media player var onun ile saati göstermesini sonradan eklediğim 2. media playerde ise şarkı listemi çalmasını istiyorum ama olmadı olmuyor olmuyor.

Bu konuda yardım edebilecek arkadaşlardan acil cevap bekliyorum inanmayacaksınız ama sinir katsayımı birden bire 99 a yükseltti bu durum.

• Eğer MSN space nize code ile eklentisiyle windows media player eklediyseniz gerekli değişikleri yapamazsınız.

Space içinde bulunan wmp kullanın ve diğer eklediğiniz wmp kaldırın.
    Kaldırmak için WMP eklentisindeki gri oka tıklayın ve gizle/hide basın...

Ayrıca space imde bulununan bebek güncesinin flash codlarını isteyen arkadaşlara yardımcı olmadığım için üzgünüm.Alıntı ile bloğa koyduğum flash, codlarıda olsa her nasılsa el ile eklemeye izin vermiyor.
    Bu yüzden blogda bulunan flaşı sizde benden (blogda bulunan + işaretinden)alıntı yaparak kendi space koyabilitsiniz.

>>>www.sailormoonvenus.spaces.live.com<<<

MSN ALANI İLE İLGİLİ HERŞEY ( MSN SPACE) > 26 NİSAN 2008 GÜNCELLENDİ

• 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.