Şimdi Ara

MSN ALANI İLE İLGİLİ HERŞEY ( MSN SPACE) > 26 NİSAN 2008 GÜNCELLENDİ (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.125
Cevap
2
Favori
1.162.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR Bİ YENİLİK YOKMU YA SIKILDIM ...
  • Arkadaşlar MSN/MY/vs. space nizde kullanabileceğiniz kayan yazı banner, flash, flash oyun, Slide Show gibi işinize yarayabilecek 1 kaç site.Bunlarla Space siniz oldukça hareketlenecektir.

D.Lux - Herşey...
    Crazyprofile - Slide Show
    Glittergraphics - Kayan yazı
    Kawaiispace - Shout Box ve daha fazlası
    Script Changer - Yazı sitili değiştirici...

Bu siteler ile aklınıza gelicek herşeyi yapabilirsiniz...Eğer sizlerinde kullandığınız flash siteleri varsa paylaşarak yelpazeyi çoğaltabiliriz...
    ѕαмσνє 'ѕ ѕρα¢є

• samove tşk paylaşım için
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaMoVe

Arkadaşlar MSN/MY/vs. space nizde kullanabileceğiniz kayan yazı banner, flash, flash oyun, Slide Show gibi işinize yarayabilecek 1 kaç site.Bunlarla Space siniz oldukça hareketlenecektir.

D.Lux - Herşey...
    Crazyprofile - Slide Show
    Glittergraphics - Kayan yazı
    Kawaiispace - Shout Box ve daha fazlası
    Script Changer - Yazı sitili değiştirici...

Bu siteler ile aklınıza gelicek herşeyi yapabilirsiniz...Eğer sizlerinde kullandığınız flash siteleri varsa paylaşarak yelpazeyi çoğaltabiliriz...
    ѕαмσνє 'ѕ ѕρα¢є

EYWALLAH KARDES ÇOK SAOL

• ARKADAŞLAR SPACE SADECE BENDE Mİ AÇILMIYO 2 GÜNDÜR YOKSA HERKESDE AYNI SORUN MU VAR ???

• ya ben bişi sorcam işşallh yardım edersiniz ben spacesimin temasını değiştirmek istiyorum fakat 'özelleştir' e tıkladığımda hiç bişey olmuo hiç bişey çıkmıo çıldırcam bi haftadır uğraşıom olmuo ne yapmam lazım
  • İlk önce güvenlik ayarlarını 1 kontrol et kullandığın (anti-virüs/firewall)prog kapsamında.Eğer sorunun dewam ediyorsa explorer yerine fire foxdan 1 dene...
  • Arkadaşlar spacesin adını değiştirmek istiyorum.Yani alan adını değiştirmek istiyorum.http://aaaaa.spaces.live.com yerinehttp://bbbb.spaces.live.com yapmak istiyorum.Bu mümkün mü?Mümkün olması lazım.olmalı...
    Öceki bir sorumda bunun mümkümn olup olmadığını sormuştum.Arkadaşlar mümkğn olmadığını söyledi.Spacaemdeki kayıtların yedeğini alıp m spacesi silip yeni spacese bunları CTRL+V gibi basit bir yöntemle yerleşti,rebilir miyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: razumihin

Arkadaşlar spacesin adını değiştirmek istiyorum.Yani alan adını değiştirmek istiyorum.http://aaaaa.spaces.live.com yerinehttp://bbbb.spaces.live.com yapmak istiyorum.Bu mümkün mü?Mümkün olması lazım.olmalı...
    Öceki bir sorumda bunun mümkümn olup olmadığını sormuştum.Arkadaşlar mümkğn olmadığını söyledi.Spacaemdeki kayıtların yedeğini alıp m spacesi silip yeni spacese bunları CTRL+V gibi basit bir yöntemle yerleşti,rebilir miyim

Alan adını değiştiremezsin. Alanını kapatıp yeni alan adı alabilirsin. Eski alanında blog bölümündeki kodları kopyala ondan sonra "CTRL+V" yöntemini kullan

• arkadaşlar space çoklu html ekleme hakkında birşey sormak istiyorum bana iki tane linkten birini seç diyor sitende frame ve no frame , space sayfasında frame kullanılıyor mu ?

msnden yardımcı olabilecek işin uzmanları varsa lütfen bekliyorum

msn : aspirinim@hotmail.com
  • up!
  • faydalı bilgiler
  • arkadaşlar yokmu yeni buluşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: fostage

arkadaşlar yokmu yeni buluşlar

Gatgets'ler ile birlikte yapılamayan bir şey yok ki artık. Yeni bir şeyler uzun süre olmaz bence

• arkadaşlar msn 7,5 de yapılan görüşmelerin , daha sonra herhangi bir şekilde herhangi bir programla araştırılıp bulunması mümkün mü ?
    eğer mümkünse geçmişte yapılan görüşmelerin bir daha döndürülemez bir bibçimde silinmesi mümkün mü ?
    çok önemli ve çok acil ... çok teşekkür ederim
  • @ SLX ark...Eğer MSN de plus yüklü değilse ve konuşmalarınızı kaydetmiyorsan(Karşı tarafın kaydetmediğini düşünerek söylüyorum) ileti geçmişlerine ulaşman mümkün değil.Fakat msn de konuşmaları kaydetmesen bile...MSN Plus yüklü ve kaydet ayarı yapışmışsa iletiler plus dosyasında saklanır.
    Kaydedilmiş bu dosyaları silersen keyloger da yoksa ölsen o konuşmalara kimse ulaşamaz.Ark çenesi düşük değilse tabi...İçin rahat olsun...

Ve

MSN Space de farklı harf ve karakter kullanmak isteyen ark için ALT + Numpad kodları...
    Bu kodlar oldukça çeşitli ifadeleri kullanma fırsatı tanıyor bize...

Mesela herkesin bildiği... ® † © ™ ღ ♪ ¹°°°
    http://www.irongeek.com/alt-numpad-ascii-key-combos-and-chart.html

• şu 1 . sayfadaki msn alanı hırsılığı gözüme çarptı arkadaşlar gerçektende arkadaşımız sayfanın aynısı yağmış konular resimler yazılar dahi aynı kınıyorum lütfen biraz emek verelim herkes kendi tarzına göre sayfasını belirlese daha hoş olur kanaatindeyim
  • Çok güzel paylaşım.Teşekkürler
  • arkadaşlar bu msn spaces'te şu sıralar genel bir sorunmu war yoksa benmi yapamıyorum alanımdaki media player'ıma youtube'tan listemi eklediğimde ve save yaptığımda Bu alan geçici olarak kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin die bir hata veriyor bu şu sıralarda genel bir sorunmu yoksa benim spaces uçtumu bi yardım edin arkadaşlar başka deniyen varmı acaba???
  • quote:

Orjinalden alıntı: fostage

şu 1 . sayfadaki msn alanı hırsılığı gözüme çarptı arkadaşlar gerçektende arkadaşımız sayfanın aynısı yağmış konular resimler yazılar dahi aynı kınıyorum lütfen biraz emek verelim herkes kendi tarzına göre sayfasını belirlese daha hoş olur kanaatindeyim

Desteğin için teşekkürler Bu konudan artık bıkkınlık geldi. Arkadaşlar lütfen benim msn alanımı kopyalamayın. Msn alanında insan kendi kişiliğini yansıtır kendine göre birşeyler yapar. Taklidin amacı ne anlayabilmiş değilim. 1 değil 5 değil kaç kişi kopyaladı bu konuyu açtığımdan beri hatırlamıyorum.

MSN alanı konusunda en çok okunan sayfalardan biri bu sayfa. Kopyalayanları 1. sayfada teşhir edeceğim. Bıktım artık ya

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.