Şimdi Ara

MSN ALANI İLE İLGİLİ HERŞEY ( MSN SPACE) > 26 NİSAN 2008 GÜNCELLENDİ (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.126
Cevap
2
Favori
1.162.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • indir selam arkadaşlar speacede kodlar ile linkleri gizleyip onun yerine metin yazabiliyormuyuz örnekteki gibi:S
  • bendede müzık calmıor media player
    ,sarkıyı değiştirıom Bu alan geçici olarak kullanılamıyor hata verıor
    allah belasını versin bu space merkezinin
  • yaa ben hala space imi türkçe yapamadım yaptım ama sonra gitti şu an yine ingilizce lütfen yardım edin biliyorum çok geri kalmışım sizin yanınzda ama :(
  • ya arkadaşlar bana yardımcı olurmusnuz modül eklerim custom html die bi şey açıldı ben ziyaretçi sayacı eklemek istiyorum ordaki verdği kodu o custom html nin içine mi kopyalıcam??
  • quote:

Orjinalden alıntı: myth1907

ya arkadaşlar bana yardımcı olurmusnuz modül eklerim custom html die bi şey açıldı ben ziyaretçi sayacı eklemek istiyorum ordaki verdği kodu o custom html nin içine mi kopyalıcam??

Aynen öyle
  • oke..kardeş saol...

bide bişey daha sorcam spacede media player a bi siteden uplod yaptıım şarkıyı koyak istiyorum linki yazıp "save" diorum alan kullanılamıyor lütfen daha sonra deneyin dio her seferinde böyle?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmettuf53 -- 5 Temmuz 2007; 21:46:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: myth1907

oke..kardeş saol...

bide bişey daha sorcam spacede media player a bi siteden uplod yaptıım şarkıyı koyak istiyorum linki yazıp "save" diorum alan kullanılamıyor lütfen daha sonra deneyin dio her seferinde böyle?

Aynı hata herkeste var. Bekleyeceğiz yapacak bir şey yok malesef
  • tamm kardş saol..
  • Eğer MSN space nize code ile eklentisiyle windows media player eklediyseniz gerekli değişikleri yapamazsınız.
    Space içinde bulunan wmp kullanın ve diğer eklediğiniz wmp kaldırın.
    Kaldırmak için WMP eklentisindeki gri oka tıklayın ve kaldır/hide basın...
    Bu kadar basit...:):):):):)
  • arkadaşlar space de "blog"u tek tek ayırıp istediğim yere çekemezmiyim:S
  • Çekemezsin...

>>>Space dediğin böyle olur...<<<

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 7 Temmuz 2007; 1:32:48 >
  • Acele cevap veren olursa makbule gecer !!

Sorum kısa ve net ...

MSN listemizde ki bir kisinin en son ne zaman online oldugunu gorebiliyormuyuz !!
  • Cevabım da kısa ve net

Burası MSN Space topiği...Umarım yeterli 1 açıklama olmuştur...
  • sen ne sekil adamsın Yaa acele oldugu icin ilk buldugum baslıga yazdım iste biliyorsan soyle yada yonlendir bilmiyorsan canımı sıkma
    quote:

Orjinalden alıntı: SaMoVe

Cevabım da kısa ve net

Burası MSN Space topiği...Umarım yeterli 1 açıklama olmuştur...
  • Saolun ya, bide ben yapayım şu işi benim neyim eksik... bide blog mu neyse ondan oluyor bide onu araştırayım
  • İşin acele diye her önüne gelen yanlış topiğe sorunuma çözüm bulun acele gibi 1 msj atarsan trdr_2 arkadaşım emin ol benim verdiğim cvpdan farklı 1 cvp almayacağını sana garanti ederim.
    Ayrıca bildiğim halde söylemek zorunda değilim...bilmiyorsamda yönlendirmek zorunda değilim o bana kalmış ki senin gibi yeni er msj prob yönlendirmek pek huyum değil.Huyum kurusun:)
    En son olarak daha çok canın sıkılır bu gidişle

MSN SPace yada herhangi kullanım için arma tasarımı yapan 1 site tavsitye edeceğim.Oldukça göze çarpan tasarımları var.Eğer Photoshop kullanıyorsanız siteden logoları psd formatında download edip kendimizde değiştirebiliriz.Kendi yada sevdiklerimizin resminide koyunca güzel oluyor deneyin 1 derim.

>>>TIKLA<<<
     MSN ALANI İLE İLGİLİ HERŞEY ( MSN SPACE) > 26 NİSAN 2008 GÜNCELLENDİ

• quote:

Orjinalden alıntı: SaMoVe

İşin acele diye her önüne gelen yanlış topiğe sorunuma çözüm bulun acele gibi 1 msj atarsan trdr_2 arkadaşım emin ol benim verdiğim cvpdan farklı 1 cvp almayacağını sana garanti ederim.
    Ayrıca bildiğim halde söylemek zorunda değilim...bilmiyorsamda yönlendirmek zorunda değilim o bana kalmış ki senin gibi yeni er msj prob yönlendirmek pek huyum değil.Huyum kurusun:)
    En son olarak daha çok canın sıkılır bu gidişle

MSN SPace yada herhangi kullanım için arma tasarımı yapan 1 site tavsitye edeceğim.Oldukça göze çarpan tasarımları var.Eğer Photoshop kullanıyorsanız siteden logoları psd formatında download edip kendimizde değiştirebiliriz.Kendi yada sevdiklerimizin resminide koyunca güzel oluyor deneyin 1 derim.

>>>TIKLA<<<
     MSN ALANI İLE İLGİLİ HERŞEY ( MSN SPACE) > 26 NİSAN 2008 GÜNCELLENDİ

Sen anlıyorsun ahbap bu işten.

• kardş bişe sorcam bna bi müzik linki yollasana bea

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 8 Temmuz 2007; 22:14:54 >
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.