Şimdi Ara

MSN ALANI İLE İLGİLİ HERŞEY ( MSN SPACE) > 26 NİSAN 2008 GÜNCELLENDİ (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.126
Cevap
2
Favori
1.162.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yenilikler kısmında, daha önce yapılan yenilikler'i gösteriyor. O listeyi nasıl temizleyebilirim?
  • Güzel
  • Şu space çok işime yaradı sağol
  • media playerıda kurdum herşey tamamda mp3 ü upload edeceğim ve url alacağım çalışan bi site varmı arkadaslar bildiğiniz.. varsa sölermisiniz..
  • Paylaşım İçin Sağol
  • kusursuz bi çalşma olmş tebrik ederm
  • Paylaşım İçin Sağol
  • çok teşekkürler .!
  • süper olmuş...
  • Mükemmel, Emegine saglık.
  • çooooook teşekkürler saat çok işime yaradı :)
  • Selamlar ;

Aşağıda linkini verdiğim siteyi kullanabilirsiniz sorunsuzca.

Saygılarımla.

www.fileden.com/

quote:

Orjinalden alıntı: candanemre

media playerıda kurdum herşey tamamda mp3 ü upload edeceğim ve url alacağım çalışan bi site varmı arkadaslar bildiğiniz.. varsa sölermisiniz..
  • Arkadaşlar, önümüzdeki günlerde bilgisayarıma format atacağım. Ancak ifadelerimin silinmemesini istiyorum.
    Bunları nasıl saklayabilirim? Teşekkürler.
  • merhaba arkadaslar,

&powertoy=musicvideo bu kodu linkin sonuna ekliyorum fakat "üzgünüz diyo" :) yani bişi olmuyo bu konuda acil yardıma ihtiyacım space ıma girildiğinde mp3 çalmaya başlamasını istiyorum çok acil lütfen yardım edermisiniz. tesekkurler..
  • arkadaslar bi yardım etseniz 2 dk da halletsek bugune lazım :) :) :)
  • arkadaslar ben msn live spacemi nasıl sıfırlayabilirim yardımcı olurmusunuz
  • ARkadaşlar aşağıda resimde de anlatmaya çalıştığım bi sorunum var..
    Spaces Giriş Sayfası kısmında Yenilikler bölümünde bir dönem değiştirdiğiniz resimler kalıyor.. Yani silseniz de değiştirseniz de aynı şekilde kalıyor.. Bu bölümü silmek, veya en azından ordaki resimlerin başkalarında görünmeini engellemek mümkün mü ?
    Not: Bana izinliler listesini değiştir demeyin.. İzinliler listeini şu anda değiştirsem de o resimler orda kalıyor.. Değiştirdiğim andan sonra bi değişiklik olmuyor.. Ama bi dönem değişmiş bişey orda kalıyor hep..

Buyrun resim bu :
    Lütfen bildiğiniz bişeyler varsa yazın..
    http://img129.imageshack.us/img129/2374/sorunxd8.jpg

• arkadaşlar süper bir konu oluşturmuşsunuz tüm sayfaları bakmaya çalıştım cok faydalı bilgiler var tşk ama tek biryerde sorun yaşıyorum spaces istatistiklerimi göremiyorum bilgilerinizin listelenmesi zaman alabilirdiye yazıyor ve bir sonuç çıkmıyor bu sorunu halletme yöntemi varsa yardım bekliyorum ya da istatistiği temizleyip sıfırlama var mı acaba?
  • Benim bir sorunum var bilen arkadaşlardan yardım istiyorum.

Şimdi ben msn listemdeki sadece 1 kişinin kişi kartını görüntülediğimde. kişi ile ilgili prafil gözükmüyor. hani xxx adlı kullanıcının alani diye çıkardı ya o çıkmıyor. ve kişinin üzerine sağ tıklattığımda görünümde alan yazısı çıkmıyor. ama ben profilden alanına giriyorum. her yere bakabiliyorum. Ve başka bir bilgisayardan baktığımda bu sorun meydana gelmiyor acaba bana yardımcı olabilirmisiniz. ayrıca engellenmiş falanda değilim. Cevaplarınızı bekliorum
  • ben spaceme verilen fileden sitesine upload edip müzik koyabiliyorum da bir media playere birden fazla şarkı urlsini nasıl çalıştırırım yani sevdiğim şarkıları bi albüm olarak nasıl mp3 urlsi yapaım bu konuda bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.