Şimdi Ara

MSN ALANI İLE İLGİLİ HERŞEY ( MSN SPACE) > 26 NİSAN 2008 GÜNCELLENDİ (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.126
Cevap
2
Favori
1.162.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar msn alanıyla ilgili bugünkü görüntülenme filan diyo ya nası öğrenebilirim kimin girip baktığını?
  • Benim sorumda şu,ben geçenlerde herkesin yani msn adresimdekilerin space'ime bakmasını istemiyordum ayarı değiştirdim ve sadece nettekiler görsün diye ayarladım ondan sonra hesabıma girebiliyordum bugün şu iletiyi gördüm "Görüntülemeye çalıştığınız alan varolmayabilir veya bu alanı oluşturan kişi alana erişimi kısıtlamış olabilir." Diye kapamadığımdan yüzde yüz eminim acaba nasıl erişebilirim hataa kullanıcı girişi bile yapıyorum şifremle bu çıkıyor yoksa geçici bir sorun olabilir mi?
  • arkadaslar coklu msn ıcın napıcaz? nette war ama cogu trojan vıruslu. msn plus dısında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 27 Ocak 2008; 21:27:03 >
  • ArkadaşLar space aşağıdaki kodu koyunca çalışmıo.Neden oLduğunu biLeniniz varsa söLeyebiLirmi??
    <script language="JavaScript">
    <!--
    var left="[";
    var right="]";
    var msg="-- By_SparTacuS ";
    var speed=300;

function scroll_title() {
    document.title=left+msg+right;
    msg=msg.substring(1,msg.length)+msg.charAt(0);
    setTimeout("scroll_title()",speed);
    }
    scroll_title();

// End -->
    </script>
    <!-- Kaynak: Seyfy - Http://Sekerweb.tr.cx --!>

LüTFeN???
  • Teşekkürler "Grameradam" verdiğin bilgiler işime yaradı.
  • süper hemen editliom spaceyi
  • Beyler msn alanıma youtube videosu eklicem ama nası yapabilirim? Youtube video oynatıcıyı ekledim alana ilk mesajda arkadaş demiş videonun embed html kodunu girceksin.. nerden bakabilirm ona?

Arkadaşlar bi de msn alanıma müzik listesi ekleyemiyorum media playerdan onu nası ayarlayabilirm? Favoriler diye bi liste kaydettim ama media playerdan ekle deyince o gözükmüyo 4-5 yıldz verilen müzikler, işte son çalınanlar cart curt bunlar var bunlara da girince hiç bi müzik gözükmüyo.. Listem uzun baya tek tek de eklemek istemiyorm elimle :/ yardımcı olursanız sevinrm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyBeRBoY -- 28 Şubat 2008; 13:57:47 >
  • Güzel Çalişma,Elinize Saglik.
  • eyw saol dostum
  • spacemize girenlerin adreslerini nerden öğrenebiliriz
  • MSN ALANINDAN MESSENGER'A MESAJ GÖNDERMEK

1)http://settings.messenger.live.com/applications/websettings.aspx sitesine girerek "Windows Live ID" girişinizi yapın.

2)Web ayarları --> Giriş bölümünden MSN'deki durumunuzun internet siteleri tarafından görülmesine izin vermek için aşağıdaki resimdeki kutucuğu işaretleyin.

MSN ALANI İLE İLGİLİ HERŞEY ( MSN SPACE) > 26 NİSAN 2008 GÜNCELLENDİ

3) Web ayarları --> HTML oluştur bölümünden gerekli ayarları yapın. (Aşağıdaki resimdeki gibi)

4) Oluşturduğunuz HTML kodunu MSN alanınızdaki HTML modülüne kopyalayıp yapıştırın

5) HTML modülü oluşturun ve kodu yapıştırın. Eğer kod kabul edilmezse "http://gallery.live.com/ " sitesine girip "Windows Live Messenger" modülünü MSN alanınıza yükleyin.

------------------------------------------------------------------------------------------

Test etmek içinhttp://settings.messenger.live.com/applications/CreateHtml.aspx sitesine girip MSN'inize mesaj gönderebilirsiniz

YARDIM İSTEMEK İÇİN ÖZEL MESAJ GÖNDERMEYİN YARDIM EDEMEM

• arkadaşlar eski kız arkadaşımın space i ne girip ne war ne yok bakmak istiyorum ama benden izin almam isteniyor. yada ben giremiyorum :S bunu başka bi yöntemi war mı ? bi yardımcı olursanız sevinirim... şimdiden herkese teşekkürler...
  • Bu powertoy çalışmıyor bende sizde çalışıyormu acaba ? eklediklerimi düzenliyeceğim çıkmıyor surekli hata diyor
  • ARkadaşlar ben spaceme birden fazla media player ekleyemiyorum..lütfen bilen arkadaş varsa bana yardımcı olsun..
    msn adresim imzamda ekleyip yardımcı olursanız sevinirim tek problem o . . . .
  • quote:

"parent directory " MP3 -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums

bu kodla arama yapdıgımda şimdiye kadar istedigim bi çok parçayı bulmuşdum spacedeki media playere eklemek için.
    ama şu an sezen aksu ikili delilik parçasını eklemek istiyorum fakat bi türlü bulanmıyorum tek bi yerde konser kayıtları var sanırım ama oda bi garip
    istedigimiz parçayı yukleyip sonra space atabilecegimiz bi site falan yokmu böle ara ara nereye kadar
  • Tesekkurler
  • Dostum Süper Bir Çalışma Olmuş. Emeğin İçin Tşk'Ederim.
  • teşekkürler dostum eline sağlık +1
  • Çok faydalı ve açıklayıcı bilgiler vermişsin, teşekkür ederim, sayende space adresim bayağı bir değişti...
  • forumdaki ifadeleri msnde nasıl kullanırız?
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.